Oğlumun yüzünü komşunun oğlu her geldiğinde tırnaklıyor

keten prenses

Guru
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2012
2.724
3.299
333
Yan komşumuzun oglu 4 yaşında benim oğlum yedi yaşında. Gün aşırı bize geliyorlar ve çocuk her geldiğinde oğlumun yüzünü çiziyor kaç defa uyardım annesi ile de konuştum bir çözüm bulamadım. Son geldiğinde de 3 yerinden birden çizmiş annesi de sağ olsun hiç ilgilenmiyor ben de oğlumun yüzünü öyle görmeye dayanamıyorum en sonunda dedim artık hep ben engel oluyorum ama o bir kere daha çözerse ben dövsede karışmayacağım haberin olsun

Yan komşumuzun oglu 4 yaşında benim oğlum yedi yaşında. Gün aşırı bize geliyorlar ve çocuk her geldiğinde oğlumun yüzünü çiziyor kaç defa uyardım annesi ile de konuştum bir çözüm bulamadım. Son geldiğinde de 3 yerinden birden çizmiş annesi de sağ olsun hiç ilgilenmiyor ben de oğlumun yüzünü öyle görmeye dayanamıyorum en sonunda dedim artık hep ben engel oluyorum ama o bir kere daha çözerse ben dövsede karışmayacağım haberin olsun
E daha az görüsün?
Komsuyla görüsmek zorunda mısınız gün asırı?
7 yasında cocugu nasıl ciziyor 4 yasındaki yahu🙈

Gun asırı gorusmek, her geldiginde kabul etmek, gitmek zorunda degılsınız.
Gorusmemek ıcın yalandan bahane bulmanıza gerek yok, Oglunuzun yuzunun cızılmesı dile getirdiğiniz halde kadının asla mudahale etmemesi bence baslı basına Gorusmeme sebebi.
Gorusmeyın

E daha az görüsün?
Komsuyla görüsmek zorunda mısınız gün asırı?
7 yasında cocugu nasıl ciziyor 4 yasındaki yahu🙈
Ben gitmiyorum zaten canım kendi geliyor hep. Yan yana dururken pat diye çiziyor oglumda sinirleniyor oğlum küçük diyorum ama bu defa çok fazla oldu.
Söyledim zaten ya gelme yada çocuk yanında yokken gel çok fazla oldu diye ama annem sagulsun ayıp kızım soyleme diyor

Aslında oğlunuz 7 yaşında kendini ifade edebilir .4 yaşındaki çocuğun çizmesine izin vermesin.yani sen milletin çocuğuna müdahalede bulunamazsın.annenin yapma oğlum demesi gerekiyor.yada yapıyorsa onunla beraber gelmeycek
Kendini ifade ediyor onda problem yok çocuk tüm çocuklara aynı kendi kardesinede yanından geçerken bile tırnaklıyor en son gelme diycem yeter ya

oglunuzu uyarin önceden karsilik versin sende komsun gibi seslenme cocuk iste de bir daha da yapmaz karsilik alinca 😒

Kendini ifade ediyor onda problem yok çocuk tüm çocuklara aynı kendi kardesinede yanından geçerken bile tırnaklıyor en son gelme diycem yeter ya
o zaman çocukta problem diyemeyecegim annede problem çünkü onu eğiten yetiştiren o.benim oğlum 1 yaşından küçükken bile birine vurunca utanıyordum bi yere gitmek istemiyordum yavaş yavaş biraktirdik artik kimseye vurmuyor.4 yaşında bence normal degıl .

o zaman çocukta problem diyemeyecegim annede problem çünkü onu eğiten yetiştiren o.benim oğlum 1 yaşından küçükken bile birine vurunca utanıyordum bi yere gitmek istemiyordum yavaş yavaş biraktirdik artik kimseye vurmuyor.4 yaşında bence normal degıl .
Yani benim oglumda hiç yapmazdı. Kadın rahat zaten en son gelme çocuk varken dedim ama o yanında yokken gel artık oğlum karşılık verirse müdahale etmiycem dedim. Gelmez inşallah yine

Empatiden yoksun sorumsuz annelere sinir oluyorum.cocugunuz karşılık versin karışmayın

Mikrop kapar iz kalır, enfeksiyon olur. Hadi 1 2 yapar uyarirsin ama bu sürekliymis neden hala görüşmekte israr ediyorsunuz?
Buradan çocuğa soylenecek bir sey yok ipler sizde

Bence artık gelmemelerini söyleyin.Ayrıca oğlunuz neden tepki vermiyo?Çok gereksız samimiyet.

Sizin çocuğunuz izin vermeyecek.

Back
X