Oğlumun yüzünü komşunun oğlu her geldiğinde tırnaklıyor

çocuğu tembihleyin sonraki geldiğinde bir güzel dövsün komşunun oğlunu. küçükken beni de devamlı devamlı hırpalayan bi komşu çocuğu varmış annem annesine laf anlatamıyo çocuktur yapar oynuyolar bir şey olmaz o kadarcık vurmadan diyip duruyormuş devamlı beni dövmesine itmesine kakmasına. 4 5 yaşında falanmışımdır en fazla. annem o bir vuruyosa sen iki vur diye beni tembihlemiş çocuk geldiğinde yine beni hırpalarken bir temiz girmişim çocuğa. evden kafası şişmiş yüzü çizilmiş ve omzu ısırılmış bi halde gitmişler sonra. annem de çocuktur yapar demiş geçmiş :d. bir musibet bin nasihatten iyidir. çocuğunuzu sindirmesine izin vermeyin elin sümüklü bebesinin. bırakın o dövsün bi güzel engel olmayın bi daha denk alır ayağını tüh çocuk işte napacakları belli olmuyo dersiniz siz de.

küçükse küçüklüğünü bilsin ben olsam görüştürmezdim.kadında kusura bakmasın kimse çocuğunu sokaktan bulmadı.eve arada küçük çocuk getiriyorlar bizimkiler.yavru kedimi hırpalıyorlar diye kızdım dedim daha getirmeyin.herkes çocuğuna sahip çıksın.misafirliğe gittiklerinde nasıl davranmaları gerektiğini öğretemediysen misafirliğe çıkmayacaksın.aile biraz ilgili olsa neyse bu şekilde umursamaz tavırlar iyice sinir ediyor.

Okuduğum kitabın bir bölümünde hayır demezseniz ve yanında hayır derseniz diye açıklamalar var .
Hayır diyememek çok sıkıntılara yol açıyor .
Yazık değilmi çocuğunuza hayır gelmeyin deseniz o da parkta yaşıtlarıyla oynasa.
Belliki 4 yaşındakini oyalıyor ve onun annesinden çekinip kendini koruyamıyor.

Back
X