- 15 Temmuz 2013
- 4.545
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.808
- 358
- Konu Sahibi basim dertte
- #41
10000 bagis iyiymis donemlik 20 tl fotokopi parasi gtirmiyor bizim ogrenciler..10000 saray gibi bir okul olamali 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haftasonu tuzdeve sınava sokucaz.ben çok üstün olduğunu düşünmüyorum .sayısal zekası ve hafızası iyi.cikan sonuca göre kararımız şekillenecek zaten10000 lira bağış ne yaa ?? Şikayet edin bence...
Sorunuza gelecek olursak çocuğunuz iq testi yaptırın bence.. bu anlattıklarınız üstün zekasının olduğunu düşündürdü bana.. ona göre özel eğitim veren bi okul araştırın..
:)10.000 bagista kaldim ben![]()
Cnm çocuk gelişi mezunu sayılırım okul bitmek üzere :))Haftasonu tuzdeve sınava sokucaz.ben çok üstün olduğunu düşünmüyorum .sayısal zekası ve hafızası iyi.cikan sonuca göre kararımız şekillenecek zaten
Allahtan küçük bir ilçede otuyorum.. oğlumu her şey dahil gönderdiğim özel okul bağış parasının yarısı nerdeyse..20 binden asagi okul yok sabat 20 nin tl olduğunu varsaysak hic zam olmasa 5 senede 100 bin tl, mezun olana kadar orta karar 2 ev parası,yemesi icmesi giymesi hariç ki zengin bebelerle yarışı var bunun ilerki yaşlarda, kendimi biliyorum ben bu kadar yatırım yapsam -evet yatırım olarak görürüm çocuğu- çocuğum über manyak yerlere gelsin isterim nobel falan almalı astronot olup kansere çare bulmalı bi yandan da
Allahtan küçük bir ilçede otuyorum.. oğlumu her şey dahil gönderdiğim özel okul bağış parasının yarısı nerdeyse..
69 aylık kızımı sizin bahsettiğiniz sebeplere benzer sebeplerden dolayı mecburen ilkokula kaydettim ben de,neyse ki anaokulunda ona yakın aydaş olan arkadaşlarıyla birinci sınıfa başlayacak ve özel okul olucak,eger maddi inkanlarınız varsa kesinlikle özel okul derim,şuan anaokulu bile öyle başka ki.Merhabalar.bir konuda değişik görüşlere ihtiyacımız var.
Oğlum Eylül'de 69 aylık olacak.ilk başta duygusal açıdan ve fiziksel açıdan ilkokula uygun olmadığını düşünüp bir sene daha anasınıfına gönderme kararı almıştık eşimle.fakat bu son aylarda okumayı öğrendi.5 basamakli sayıları okumayı öğrendi.sayilarla arası çok iyi .durum boyle olunca ilkokula gönderelim dedik.
Şimdiki okulundaki öğretmenler de oğlumun özel bir çocuk olabileceği dusuncesindeler.bizi tuzdeve yönlendirdiler.
Fakat oğlum dediğim gibi çok duygusal bir çocuk.sosyal yönden zayıf sayılır.kalabalik arkadaş grubuna giremiyor.birebir arkadaşlıkta iyi.ayrica okula da pek severek gitmiyor.
Şimdi sorun burda başlıyor.esim devlete gönderelim diyor.ben özele.ben ve öğretmenleri oğlumun devlette kaybolacagini ve korelecegini düşünüyoruz.
Eşim ise ben ikisine de gittim özelde çok mutsuzdum diyor.30 sene önceki devletle özeli kiyasliyor.
Göndereceğiniz devlette Ataşehir'de iyi olduğu söylenen ve 10000 gibi bir bağışla öğrenci alan okul.
Eşim bırak çocuk ilkokulda hayatını yaşasın.yaris atı yapma diyor.
Benimse derdim akademik başarıdan ziyade okulu seven,daha mutlu bir birey olabilmesi için özel.
Sizin deneyimlerimiz.,fikirlerinizi nelerdir?şimdiden herkese teşekkürler.
Ya açıkçası eşimde ben de bilgisayar mühendisiyiyiz.maaslarimiz fena değil.ev kredisi ödüyoruz o biraz zorluyor.o yüzden çok da rahatız diyemiycem.bir de kız var.oglumu gönderirsek kizimizin da gondermemiz lszim. O yüzden kafalar hepten karışık:)Kesinlikle özel okuldaki ilgi , sosyal etkinlikler , çocukların özgüvenli olması İçin verilen sorumluluklar asla devlette yok. Bence durumunuz varsa kesinlikle Bahçeşehir ya da TED kolejini öneririm :)
Bu arada sadece egitimi degil guvenligi ve sagligi icin de ozel okul diyorum ben. Devlet okulunda veliler para vermezse kapida guvenlik yok, elini kolunu sallayan iceri giriyor. Okul kapisinda garip tipte insanlar dolaniyor, yemekler ve kantin rezalet,yiyecekler berbat,okul servisini denetleyen kimse yok,kim kime dum duma. Asili ve asisiz cocuklar bir arada. Ozel okula verecek olursaniz bu detayi sormanizi oneririm,bazi ozel okullar cocugun kaydini yapmak icin asilarinin tam yapilmis olmasini istiyor ve sart kosuyor ki benim icin olumlu bir durum.
Bence de ya,cocugum guvende mi degil mi diye kafayi yiyecegime varsin bildikleri eksik kalsinkesinlikle katılıyorum.. bu devirde en önemli şey güvenlik, eğitim zaten yok bari can ve mal güvenlikleri sağlansın..