benim oğlumun ismi Mehmet olacak, hem dini, hem milli bi isim :)
selam bnım de oglum olucak kısmetse, 5 aylık hamıleyım. ARAS düşünüyoruz ama anlamları düşündürüyor biraz.anlamları At Kılı ve Türkye de bir nehir demekmiş ama bu nehir erzurum dan doguyor kars tan gecıyor ve ermenıstan dan geçip azerbeycanda dökülüyormuş..yöresel olarak bu şehir ve ülkelerdeki insanlar koyuyormus dedıler ama ne yapıcam bılmıyorum eşim çok istiyo bu ismi?
Allah kucagina almayi nasip etsin
aras ismi kulaga cok hos geliyor ama anlami cok güzel degil, o sebebden aramaya devam derim...
ama herkezin düsüncesi farkli
benim bir oğlum olursa ismi belli barankuranda yağmur anlamına geliyor...çok güzel isiim bence...
Allah analı babalı büyütsün canım....
bende 16 haftalık hamileyim.kızımızda olsa oğlumuzda olsa adı Güneş olacak inşallah
Ben oğluma Aras ismini koyacağım ama at kılı diyerek değil ben nehir ismi olarak koyuyorum.Günümüzde Arda Fırat , Ceyhun , Tuna isimleride hep nehir ismi mesela ama çevremizde çok var kimse yadırgamaz ikinci oğlum olursada Fırat koyacağım.Tabii herkesin fikrine saygım var.
kumral ada mavi tuna adlı romanı okumuş muydunuz?orada kızın adı ada,2 genç kararkter daha var birinin adı tuna diğerinin adı Aras idi.kitabı okuyup çok etkilenmiştim.bu üç isim benim favorimdir.
ada
aras
tuna
Günesyakar etrafini , yokluguna dayanilmaz
:)) rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin,gerçekten yokluğuna dayanılmaz .daha şimdiden özlüyorum dr randevumu iple çekiyorum onu görücem diye.
Benim oğlumun adı arda ileri de bi çocuğumuz daha olursa erkekse baran, aras bu iki isimden biri.. kız olursada ada, rüya bu iki isimden biri olucak inşallah o zamana kadar fikirler değişmezse tabiarda aras yada arda ada çok uyumlu ve de isimler kulağa hoş geliyo ama baranla rüya da hoşuma gidiyo. Bakalım hayırlısı artık..
aras cok hos ama kili bir sey ve bir nehir diye yaziyor anlami onun icin sicak bakmyiorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?