Doğuma Hazırlık Oglumuz icin isim bulamiyoruz!!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
benimde oğlum olacak Allahın izniyle biz Göktuğ Tan düşünüyoruz ama Miraç, Batu, Ceyhun,Demir isimleri de çok hoş bence.. ve artık Eymen, Emir, Kayra gibi isimler o kadar çoğaldı ki bebekler de, bence artık başka isimler konulmalı..

Benimde ekimde oğlum olacak inşallah bizde uzun arayışlar sonunda ataberk olmasına karar verdik.ne çektiğini anlayabiliyorum.. ben ataberk ten önce poyraz rüzgar emir emre isimlerini çok düşünmüştüm umarım sende bir an önce karar verirsin

Bebegim Oglan olsaydi ismini Isyan-Deniz verirdim..ama Bebegim kiz oldugu icin olmuyor ama cok hosuma giden isim.

Dini isimler genelde klasik isimler oluyor.. Bir de her anlamı için cennetin kapısı,cennet çiçeği diye sonradan uydurma anlamlı isimler var ki Kuran ile alakası olmayan bazı isimler var... Onlar kulağa modern gibi gelseler de uydurma isimler...

Isyan ismini burda biri koydu,hoca ve cevre tepki vermisler neyin isyani,bu cocugun sucune diye vs bebegin ismini degistirdiler!

bence Aras güzel bir isim yukarıdaki arkadaş anlamı güzel değil demiş ama Aras'ı at kılı olarak düşünürsen anlamsız olur Aras doğuda bir ırmağımızın ismi günümüzde Arda ismide çok popüler oda bir ırmak ismidir yoksa diğer anlamlarına bakarsan arda ismininde saçma anlamları var.Günümüzde doğa isimleri popüler olduğu için Aras son derece güzel bir isim yoksa anlamlarına bakarsak tolga buğra burak vs. bunlarda anlamsız

Kizim olsaydi Eslem koyardim, ama oglan cocuguna isim bulmak cok zormus, SKILDIM artik isimlere bakmaktan

Bence Eren koy bu hep modern hem bence çok da güzel bir isim

ben bekarım ama oğlum olursa ilerde ismi "Serhan" olacak... Baş hükümdar anlamında...
aslında biz 2 kızız torununu jest olsun diye onun ismine yakın koymak istiyorum :) adı Serdar..

buarada en beğendiğim diğer erkek isimleride... eren , emre , yusuf , ömer.

cnm bızde aras koyucaz nasip olursa ve anlamlarınıaraştırdık at kılım olarak değilde diğer anlamları bızı cezbettı Hazar denizine dökülen ırmak.
-Hayranlık uyandıran.
-Tören.
-İlahiyatta, cennetin 4 kutsal nehrinden biridir ve suları şifa veren anlamına gelir.
-Sahip çıkılan buluntu.
-Kalın yün, talih, baht.
-Aras Havzası, Türklerin ilk yayıldığı yerdir.
-Aras Nehri, Cennette akan 4 ırmaktan birisidir. Rivayete göre her gün bu dört nehre Cennetten birer damla damladığı için suları bu kadar gür ve bereketli akmaktadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…