Doğuma Hazırlık Oglumuz icin isim bulamiyoruz!!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
öncelikle tesekkür ederim, bende agir olacagin i düsünüyorum, konulmamasindan yanayim. bilincsizce isim bulmus ve onlarin Allahin isimleri oldugunu okuyunca tüh demistik, hani kulaga hos geliyor BATIN veya KAIM isimleri...
aramaya devammm

yazılanları okumadım söylendi mi bilmiyorum ama BERA olabilir. Kuranda geçiyor, güzel de bir anlamı vardı ama hatırlayamıyorum şu an. ESİLA-BERA? düşünebilirsin...

bende 03.03.2012 de doğum yaptım oğlum oldu ismini DORUK koydum çevremdeki herkes tarafındanda çok beğenildi anlamıda çok güzel en yüksek yer zirve... Oğlumda inşallah hayatı boyunca isminin hakkını verir tek temennim bu

yazılanları okumadım söylendi mi bilmiyorum ama BERA olabilir. Kuranda geçiyor, güzel de bir anlamı vardı ama hatırlayamıyorum şu an. ESİLA-BERA? düşünebilirsin...

Tesekkürler...
Bera ismi bence anlamiyla birlikte cok hos, sanki kiz ismi gibi geldi bana ama isimarsivinde erkek diye gecmesine ragmen, bazilari kizlarinada vermisler..
Anlami
1. Fazilet. 2. Seçkin olma vasfı. 3. Olgunluk. el-Bera' b. Azib: Ashabdandır. (Küfe-691). Bedir gazası dışında bütün savaşlara katıldı. Rey ve Kazvin'i fethetti. Kufe'de vefat etti

Eymen -bera , olabilir, ama iki isimde cagrildigi zaman hos duyulmuyor sanki... kafam karisik...

merhaba arkadaslar, agustos da bir oglan bebek bekliyoruz, isim konusunda cok kararsiz kaldik, kizimizin ismi esila, esilaya uymasi gerekmiyor, modern dini anlami olan kulaga hos gelen bir isim istiyoruz, yardimci olursaniz cok sevinirim !!!

allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin..eşinin ismiyle uyumlu isim koymayı düşün benim oğlumun ismi öyle babasının ismiyle eş anlamlı..

Merhaba arkadaslar, agustos da bir oglan bebek bekliyoruz, isim konusunda cok kararsiz kaldik, kizimizin ismi Esila, esilaya uymasi gerekmiyor, modern dini anlami olan kulaga hos gelen bir isim istiyoruz, yardimci olursaniz cok sevinirim !!!

merhaba cnm benım bı kızım olsaydı adını ESİLA ELA koyacaktım ama oglum oldugu ıcın adı EGE TAHA oldu ılerde bı kızım olursa ESİLA ELA koyacagım ınsallah EMİR ısmıde hos eger begenırsen EGE ısmıde guzel

Merhaba arkadaslar, agustos da bir oglan bebek bekliyoruz, isim konusunda cok kararsiz kaldik, kizimizin ismi Esila, esilaya uymasi gerekmiyor, modern dini anlami olan kulaga hos gelen bir isim istiyoruz, yardimci olursaniz cok sevinirim !!!

enes olabilir canım enes bin mailk varya

söz konusu insanin kendi cocuguna koyacagi isim olunca su olsun deyip cikamiyorsun....
34. haftamdayim hala cok begendigim bir isim YOK.
eymen ismi anlam olarak güzel ama cok etkileyici gelmiyor kulagama.

YOKMU güzel anlamli klasik olmayan isim yaaa-------------------------?---------------------------

mirza-1. Emiroğlu beyi, hükümdar soyundan gelen. 2. Doğu Türk devletlerinde asalet unvanı. 3. Dubb-i Ekber yıldız kümesindeki parlak yıldız.

edip-Edepli terbiyeli / Edebiyatla ilgilenen kişi

ediz-1. Yüksek, yüksek yer. 2. Ulu, yüce, değerli.

elyesa-Kur'an-ı Kerim'de adı geçen bir peygamber

erel-Erkek eli, güçlü el

dahi-Üstün zeka sahibi

deha-Dahi, zekâca çok üstün olan

canım bende eğer oğlan olursa Asil , kız olursa Belamir koyacağım..

Asil - Soyu, sopu belli. Sağlam. 2. İyice kökleşmiş, yüksek duygularla hareket eden
Belamir - Peygamber Efendimiz’in(S.A.S) en sevdiği çiçek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…