öncelikle tesekkür ederim, bende agir olacagin i düsünüyorum, konulmamasindan yanayim. bilincsizce isim bulmus ve onlarin Allahin isimleri oldugunu okuyunca tüh demistik, hani kulaga hos geliyor BATIN veya KAIM isimleri...
aramaya devammm
Ömer Kayra nasıl?
yazılanları okumadım söylendi mi bilmiyorum ama BERA olabilir. Kuranda geçiyor, güzel de bir anlamı vardı ama hatırlayamıyorum şu an. ESİLA-BERA? düşünebilirsin...
Artik bebegimizin bir ismi olsun istiyorum yokmu yardim eden?!?!?!
Eray, Eren, Eymen, algan
bu ara düsündügüm isimler
hangisi daha güzel?[/
merhaba seni çok iyi anlıyorum çünkü şu an ben de aynı dertten muzdaribim. hatta açtığın konuyu farketmediğim için ben de burda yeni bir konu açtım dün. ben de anlamı güzel olması için uğraşıyorum. düşündüklerimiz ahmet ya da yusuf. özellikle ahmet.hem peygamberimizin adı hem de anlamı çok güzel: övülen, övülmeye değer, Allah'a şükreden kişi demek. ama işte tek sıkıntım senin de dediğin gibi biraz daha değişik bi isim mi olsa diye düşünüyorum . 3. seçeneğimiz bizim de Eymen:)) iki gün önce birinden duydum fena değil diye düşündüm.bakalımmmm ne olcak bebişlerimizin ismi ben de çok merak ediyorum:)
ahmet eymen en güzeli iki isim koymak sünnetmiş..hayırlı doğumlar
merhaba arkadaslar, agustos da bir oglan bebek bekliyoruz, isim konusunda cok kararsiz kaldik, kizimizin ismi esila, esilaya uymasi gerekmiyor, modern dini anlami olan kulaga hos gelen bir isim istiyoruz, yardimci olursaniz cok sevinirim !!!
Merhaba arkadaslar, agustos da bir oglan bebek bekliyoruz, isim konusunda cok kararsiz kaldik, kizimizin ismi Esila, esilaya uymasi gerekmiyor, modern dini anlami olan kulaga hos gelen bir isim istiyoruz, yardimci olursaniz cok sevinirim !!!
adin,cennet demekmiş.Cennetin 8.katı...
Merhaba arkadaslar, agustos da bir oglan bebek bekliyoruz, isim konusunda cok kararsiz kaldik, kizimizin ismi Esila, esilaya uymasi gerekmiyor, modern dini anlami olan kulaga hos gelen bir isim istiyoruz, yardimci olursaniz cok sevinirim !!!
Artik bebegimizin bir ismi olsun istiyorum yokmu yardim eden?!?!?!
Eray, Eren, Eymen, algan
bu ara düsündügüm isimler
hangisi daha güzel?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?