Doğuma Hazırlık Oğlumuza isim arıyoruz...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ayshes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2013
114
1
26
İstanbul
Kızlar 28 haftalık hamileyim ama oğlumuza hala bir isim bulamadık. Eşim de ben de çok kararsızız bu konuda:26: Kafamızdaki isimler Uras, Demir, Barkın ve Kerem. Bu isimlerden hangisini beğendiğinizi söyleyip, bize yardımcı olur musunuz?

Rabbim sağlıcakla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah güzel bir ömür diliyorum yavrunuz için eğer illa bu isimlerden biri olacaksa anlamlarına bakarak Uras

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim kızlar, sağlıkla oğlumuzu kucağımıza alırız inşallah. Uras ismini anlamından (mutluluk, şans) dolayı ben de seviyorum. Kerem ismi de gerçekten güzel ve anlamlı. Oğlumuz doğmadan bir karar verebiliriz umarım

Uras'ın anlamını çok severim Kerem ismide hep benim ilgimi çekmiştir sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inş

demir güzel bence cool.
uras sıcak gelmedi bana..söylenişi hoş değil uraas, uras bey
kerem de çok var, off :)

Kerem ismi bana nedense hep romantik gelmistir,
Kerem adli kisilerin nedense hic böyle kötü, sert ve kaba insanlar olabileceklerini düsünemiyorum.
Üstelik Kerem adinda bi tanidigimda yok, ismin anlamini da bilmiyorum, ama neden bu pozitif önyargi onu da bilemiyorum

O yüzden ben de KEREM diyorum,
Saglikla gelsin insallah oglunuz.

allah kucagınıza saglıklı sıhhatli almayı nasip etsin inş. :) bencede kerem ismi güzel

Demir ismini çok severim bence Demir olabilir. Uras 's' biraz zorluyor dili hoş gelmiyor gibi. Ayrıca Ayaz, Kıvanç bunlarda benim önerilerim

Bende 20 haftalik hamileyim,daha cinsiyetini ogrenmeden erkek olursa bartu olsun dedi esim koyu bir fb li olarak,bende cok sevdim ama bazi arkadaslarim hala koymamam icin israr ediyor,sizce guzel degil mi?

Tercih meselesi..
Ben de Kerem ismini cok begeniyorum..
Digerleri pek hosuma gitmedi..

Bana da pozitif geliyor Kerem ismi aslında canım, eşim sadece etrafında çok fazla Kerem olduğu için kararsız kaldı, onu ikna edebilirim belki , iyi dileklerin için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…