oğlumuza isim???

Oğlumuza İsim ???

• Ankete Katılan
    220

adaer

24.04.2010
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2009
9.946
11
358
44
İstanbul
Merhaba arkadaşlar...
nasip olursa haziran ayında oğlumu kucağıma alacağım...
ancak isim konusu birçoğunda olduğu gibi bizde de bir hayli düşünmeye sevk etti...en sonunda bir kaç isim arasında kaldık...
sizce hangi isim daha güzel???

arda ve aykan koyma bence ama gerı kalan 2 ısme bayııldım bı erkek annesı olarak

Bencede Arda koyma, ardanin anlami kotu, yere cakilan kazik gibi bisey. Digerleri hos....

teşekkür ederim arkadaşlar...

Arda'nın anlamını hükümdar asası olarak biliyordum neyse iyi araştırmak lazım...teşekkürler

allah bana bir erkek nasip ederse hiç düşünmüyorum ismini çünkü hazır MUHAMMED bilal koyacağım bilal diye sesleneceğim

eymen emir ismi çok hoşuma gidiyor

oğlum olsaydı eymen koyacaktım

Eymen güzel.benim oğlumun adı berke çok severek koydum.arkadaşımın oğlunun adıda çınar.çınar ismide çok hoş bence....

Bende tam Çınar'ı söyleyecektim cesebe söylemiş:)

Çınar ismini seviyorum, Arda da kötü bir isim değil. Edirne'liyim ben o yüzden Arda, Meriç gibi isimler hoşuma gidiyor:)

Benhür, Ata, Deniz gibi isimlerle çoğaltılabilir seçenekler.

Şimdiden hayırlısı olsun canım, hayırlı doğumlar, Allah analı babalı büyütsün.

Son düzenleme:
adacığım bu isimlerimi düşünüyosunuz sadece ben eymeni çağanı sevdim ama anlamlarına bakmak lazım.

arda ve eymen çok var ve ısınamadım bu isimlere
ama çağan bir numara canım
çağan koy bence

yazdıklarınız içinde kulağa en hoş gelen eymen

adacığım bu isimlerimi düşünüyosunuz sadece ben eymeni çağanı sevdim ama anlamlarına bakmak lazım.

canımmmmm slm...
buradasın ne hoş evet bu isimleri düşünüyoruz daha doğrusu ben çağan diyorum babamız kararsız...
anlamlarına baktım cnm,sorun yok...

benim de seçenekler arasında
çağan vardı ama söylerken çaan gibi çıkıyor
yumuşak ğ arada kaynıyor diye eledik o yüzden arda diyorum

sizinkinin adı ne olacaktı cnm???

benim ki hala isimsiz kahraman canım
hala karar veremedik ya
isim işi zor.KEREM-ÇINAR-EMRE-BORA da bugün eklendi
bi kaç isim daha vardı onlar elendi.ama hala karar verilemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…