eymen ismi güzelmiş.ikinciye oğlum olursa düşünebilirim :) size şimdiden sağlıklı kolay doğum diliyorum.
çağan diyorum ben :)) Allah analı babalı büyütsün , sağlıklı doğumlar sağlıklı evlat diliyorum arkadaşım
Çağan ve Eymen isimlerini anlam olarak çok seviyorum. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş
mercan kız ismi diye biliorum ben ? bi arkadaş tavsiye etmişte.. çağan ismi bencede cok güzel.. ingilizcede almancada yada başka dillerde bizimde telaffuz etmekte zorlandığımız isimler oluyo ama onların çokta umrunda olduğunu düşünmüyorum.. zaten türkçe olan biçok ismi kolay söyleyemiolarki! neyse adaer umarım gönlüne göre olan ismi bulabilirsin oğluşuna..
canım öncelikle hayırlı olsun bebişin benimde 2 tane ikiz kızlarım var yine hamileyim 7 haftalık bende bir oğlumun olmasını çok isterim olursada eymen ismini çok düşünüyordum inş. nasip olursa bende bu ismi bırakırım...
2011 ocak annelerinden linki görüp koşarak geldim
arda eskidi bence artık,eymen de öyle.çok fazla sayıda var etrafta.Ahmet,Mehmet gibi isimler ne kadar çok olursa olun insanı rahatsız etmiyor ama bu tarz modern isimlerin fazla olması demodelik yaraıyor bence:26:
be Çağan ı oyladım,oldukça hoş geliyor kulağa.sağlıkla kucağınızaalın inşallah.
adaer merhaba
nickimi değiştirdiğim için hatırlayamayabilirsin, ben fdeda...24 nisan 2010da evlenmiştim ben de... evlilik topiğinden hatırlıyorum seni, sen de hatırladın mı?
Oğlun olacakmış, azıcık kalmış, çoook sevindimbiz de yeni yeni bebek düşünmeye başladık. inşallah çok bekletmeden gelir, dua et olur mu?
ben listedeki isimlerden "çağan"ı beğendim. eymen ismini bu kk'da o kadar çok duydum ki, sıkıntı geldi artık. çağan güzel bence, ya da çınar da olabilir.
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah! Evladınla eşinle, uzuuun ve sağlıklı bir ömür diliyorum. kahkahalarınız hiç azalmasın
canımmmmm slm...
buradasın ne hoşevet bu isimleri düşünüyoruz daha doğrusu ben çağan diyorum babamız kararsız...
anlamlarına baktım cnm,sorun yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?