Oglumuzun gelmesini istemiyor :(

O da biliyor bunlari. Her zaman iki lafının biri çok sukur yavrumuz var Allah nasip etti der. Cevresinde tedaviyle baba olan olamayan aradaslari var. Ona gore oglunu seviyor ama oglunu anneme birakmak da cok normal.

Sizinki nadir ve seçkin olanlardan şekerim koskoca anne grubumuzda dahi 3 5 tane ancak çıkar.

Nadir ve seçkin olmak ile alakali değil. Yaşadiğim ülkede çoğu bebekler böyle. Niye? Çünkü uyku eğitimi verdim. Kendi odasinda uyuyor.

Bende sallayarak uyutsam kendi odamizda, benim kizimda uyumazdi.

Eşin oğlunu kıskanıyor çünkü oğlumla vakit geçirirken eşini ihmal etmişsin farketmeden. Yada eşin çok ilgi isteyen biri. Başka açılımı yok .he birde oğlundan dert yakınından onu daha çok uzakladtirirsin eşini yani. Ya iline de eşit vakit ayır yada işin zor

Çocuk planlayarak mı oldu yoksa kaza mıydı? Erkeklerde hormonların etkisi olmadığı için babalık hissi anında oluşmuyor. Eğer süpriz olduysa baba olduğuna alışmamış olabilir. Planlı hamileliklerde annenin de babanın da önceden psikolojik olarak kendini hazırlama süreci olduğu için bu süreç daha kolay oluyor. Tabii bir de kendi babasından gördüğü gibi davranıyor olabilir. Kendi çocukken sevgi görmediyse çocuğunu nasıl seveceğini bilmiyor olabilir. Ben psikolog öneriyorum. Sizin çocuğunuzla kocanız arasında kalmanız değil 3 kişilik bir bütün olmanız gerekiyordu. Eşinize senin sorunun var psikoloğa git şeklinde değil de bu beni şu şekilde etkiliyor gibi bir konuşmayla öneri yaparsanız daha etkili olur. Size değer veriyor anladığım kadarıyla.

Çok ilginç ne demek rahat rahat gezmek, Şam babası mı bu zorla mı baba oldu hayırdır

Rahatini bozmak istemiyor.. bu cocugu nerden aldiniz? Zaten calisiyomussun annen bakiyomus.. oldu olacak tum verin annenede kurtulun. Herkes ister rahat takilmak rahat iftar yapmak. Bu cocugun anne babasinada ihtiyaci var..kocan sacmaliyo

Günde anne ve babayı 2-4 saat görmesi zaten sorun. Çalışan anne babalar bu saatin azlığının farkında ve kaliteli vakit geçirmeye çalışıyorlar. Uyuyana kadar tüm ilgi bebekte oluyor. Bu ne rahatlık. Daha bir yaşında kuzucuk minicik.
Ben 4 aylıkken tayin işlemleri için 2buçuk saat uçak yolculuğu ile 1800km uzağa gitmek zorundaydım eşim de işinden izin aldı birlikte gittik. Şu an ücretsiz izindeyim eşim evdeyken bebeğe o bakar ben ufak tefek işleri yaparım ya da dinlenirim.
Böyle boş beleş babalık olmaz. Anneye bırakmak nedir? Zaten kadın bakıyormuş bu öyle bir nimet ki... Annen hasta olsun yalandan bakıcı konusunu aç bak bakalım kafayı yiyor mu yemiyor mu? Çok sinirlendim..

Babalık sorumluluğunu henüz alamamış bence. Oğlunuzu biraz babasına emanet edip ona sorumluluk vermeye çalışsanız?

Napiyim herşey yolunda mükemmel zaman geçirdik, hiç yorgun değilim, karnim da zaten tok mu diyeyim. Oyle dyeyim de adam iyicemi salsin
Iyi de o zaman siz boyle sikayetlendikce esinizin cocukla birsey yapmak cok zor fikrini desteklemis oluyorsunuz. Bildiginiz gibi yapin!

Hıc uzulmeyın... Her sey gayet normal.. Burada sanırım basta sız annem yapar annem gelir dedıysenız... ya da anneniz sureklı ılgılendıyse bu hal ortaya cıkmıştır.

Eşinize zaten fevri cıkış ta bulunmuşsunuz son soz olarakta boşarım demişsiniz.. Bundan otesı beklemek..
Cok anormal bir durum yok cunku eşiniz hıc ilgilenmeyen sızı hıce sayan bırısı degıl sonuçta..
Sakin olun duzelmeyecek mesele degıl yasadıgın ız.. Ayrıca ıkıncı oldugunda sız o zaman gorun baba nedır :)

1 yaşında bebek tabi ki gezerken zor olur ama eşiniz baba olduğunun idrakına varamamış. Kabullenememiş bence onun da sizin bir parçanız olduğunu..

Geçen sene tatile çıktığımızda çok zorlandığımızı hatırlıyorum. Yeni yürüyordu. Hiç beraber kahvaltı yapamadık mesela. 2 lokma yeyip kalkmak isterdi. Eşim çabuk çabuk yiyip onun peşinde dolaşırdı ben yerdim..
Ama sinema, maç izleme gibi başbaşa gideceğimiz yerler dışında hiç başkasına bırakmayı düşünmedik..

Eşinize bu duruma çok üzüldüğünüzü anlatın. Artık eski rahatlığının olamayacağını anlaması lazım..

biyolojik baba..ama eminim çocugunuzda ona düşkündür inadına..

ayak bağıysa eşiniz neden çocuk yaptı..sız çocuğunuzla guzel vakıt gecırın eşiniz rahat rahat gezsın.bakkala bıle babasıyla gonderıyorum.çocuk anne baba işteyken zaten ozluyor bıde hafta sonu ıstenmemesi ve bunu çocuğun bılmesı ne kadar kotu.çocuk arkanızdan bakarken anne baba dıye iç gecırırıken hiç mi vıjdanı sızlamıyormu acaba.yerı gelıyor hiç dışarı çıkmayacağım vakıt bıle sırf soz verdım dıye çıkarırım dışarıya.

Yoo avm ye, ne bileyim sahile falan gidiyoruz, restorana öyle yerler. Rahat edemiyor
Yani 1 yaşında çocukla eğlenceye,düğüne,sinemaya gidilmez ama sahile,yemeğe,gezmeye neden gidilmesin?
Biz Bodrum aşığı insanlarız ama kızım doğduğundan beri Antalya/Alanya tatili yapıyoruz çünkü Bodrumda ona eğlenceli gelecek otel bulamadık. Çocuklara uygun oteller hep Antalya tarafında.
Haftasonları program yaparken,şu parka,şu awm'ye gidelim,şurada bisiklet sürebilir,burada parkta oynayabilir düşüncesinde oluyoruz genelde. Biliyoruz ki o keyifli vakit geçirirse bizde keyifli oluruz.
Tabiki arada bırakılır sonuçta insanız bunalıyoruz (hoş ben hic bırakmadım,gidilemeyecek yerlere gitmemeyi tercih ettim)ama her aktiviteden de mahrum bırakılmaz ki çocuk.
Ne bileyim bir pazar kahvaltısı maaile güzeldir. Yeri gelir yediğinden içtiğinden birşey anlamazsın,huysuz olur ama yine de birlikte olmak hepsinin üzerinde benim için.
Eşiniz abartmış. Bu çocuğu anneniz için doğurmadınız. Kadın tüm hafta bakıyor zaten,haftasonu bırakalım dinlensin de demiyor tuhaf.
Çocuğu ayak bağı olarak görüyor belliki. Yazık.

Aynen öyle. Misal benim kp..
Oğlumla her oynamaya geldiğinde aynı şeyi söyler. Eşim ve kb için "ben bunları 5 yaşına kadar ayağımda salladım"
2 senedir aynı laf..
Bazen "abartma baba o kadar büyük çocuk ayakta sallanmaz bu 2 yaşındaki bile sallatmıyor kendini" diyorum. Israr ediyor. Gülüyoruz artık.
Ama gel bir de kv ye sor. Eve gelmemeleri, içkili alemleri, at yarışları vs.
Kv kp ayrılar tabi istediği kadar atıyor. Kadın 30 sene sonra atmış kurtulmuş..

O 8 de uyuyan çocuğu bize de getirin de benimki de öğrensin erken uyumayıÇok nadir onlardan her eve lazım..

Bence 8 çok erken bir saat ama..
Bütün gün birbirimizi özlüyoruz zaten hiç istemem daha hava bile kararmadan yatırmayı.
Oğlum en minnak zamanlarından bu yana 9 buçuk 10 civarı uyur..

Kocayla da kadın ilgilensin.
Çocukla da kadın ilgilensin.
Evle de kadın ilgilensin.
İşle de kadın ilgilensin.
Adam akşam dışarıda gezerken de evde kadın ilgilensin.

Kadınla kim ilgilensin?
Bu kadın ne ara yemek yesin?

Ne kadar kolay eşini ihmal etmişsin demek..
Bir bebeğin sorumluluğu yüzde 80 zaten kadındayken adam yardımcı olmayı bırak eve gelmiyor.
Neredeyse kadını suçlu çıkaracaksınız..

Büyük Kızım 2.5 aylıkken ağır bir ameliyat gecirdigimden dolayı eşim mamasini yaptı yikadi evi temizleyip yemek yaptı adam .küçük kizimda da ise gitmiyorsa eğer o gün kayinvalideme bırakmaz kendi bakar markete çöpe bile beraber giderler.O kadincagizinda dinlenmeye hakkı var yazık yahu.buyuk 12 küçük 2.5 yaşında şimdiye kadar büyüğü babam vefat ettiği zaman 3 gün sadece eşimin teyzesine emanet ettim gece gündüz. onun dışında evlatlarımız ne haftasonu ne gece başka yere bıraktım eşim hemen der tüm hafta çalışıyoruz çocuklar bizi özlüyor kapıda bekliyorlar onları bir yere bırakıp gezmek içime sinmez onlarda bizimle gitmek vakit geçirmek isterler der.hep iş dışında biraradayizdir daima.2. Çocuğuma hamileyken büyük kizimida gotururdum doktora kardeşini görsün diye doktor tek tek el ayaklarını kalp atışını gösterirdi kızıma bak kardeşin sağlıklı diye.3 gundurde küçük babasıyla yatıyor babası bakıyor çünkü 3 gündür o evde bense yogunum şu aralar bide çiş öğrenme telaşındayız.

Kocanın arada bu şekilde talepte bulunması bence normal. Hani karı koca başbaşa arada zaman geçirmenizi istiyor olabilir. Sürekli mi çocuğu başından atmak istiyor? Surekli ise hiç normal değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…