O da biliyor bunlari. Her zaman iki lafının biri çok sukur yavrumuz var Allah nasip etti der. Cevresinde tedaviyle baba olan olamayan aradaslari var. Ona gore oglunu seviyor ama oglunu anneme birakmak da cok normal.Bir çocuğumuz olsun die 40 takla atıyoruz.
Neler neler, ne tedaviler.
Eşimin bir çocuğumuz olsun die hüzünlü bakışları, benim uğraşlarım.
Tedavilerden elde edilen embriyolar bize umut oluyor.
Böyle şeyler okuyunca çok hüzünleniyorum.
İnanın ağladım, eşinize söyleyin bir gün tüp bebek bölümüne gitsin orda insanları dinlesin ne mücadeleler ne ameliyatlar ne paralar, ne dualar, ne göz yaşları çocuğunuzun kıymetini bilsin.
O rabbimin bı emaneti size...
Sizinki nadir ve seçkin olanlardan şekerim koskoca anne grubumuzda dahi 3 5 tane ancak çıkar.
Iyi de o zaman siz boyle sikayetlendikce esinizin cocukla birsey yapmak cok zor fikrini desteklemis oluyorsunuz. Bildiginiz gibi yapin!Napiyim herşey yolunda mükemmel zaman geçirdik, hiç yorgun değilim, karnim da zaten tok mu diyeyim. Oyle dyeyim de adam iyicemi salsin
Yani 1 yaşında çocukla eğlenceye,düğüne,sinemaya gidilmez ama sahile,yemeğe,gezmeye neden gidilmesin?Yoo avm ye, ne bileyim sahile falan gidiyoruz, restorana öyle yerler. Rahat edemiyor
Allah aşkına şu forumda erkeklerden tiksindim.Bunlardan baba falan olmazmış da işte kadınlarımız el mahkum çekiyor bunları.Çocuk büyüyüp adam olunca da sahip çıkar aslan oğlum ben büyüttüm diye.
O 8 de uyuyan çocuğu bize de getirin de benimki de öğrensin erken uyumayıÇok nadir onlardan her eve lazım..
Eşin oğlunu kıskanıyor çünkü oğlumla vakit geçirirken eşini ihmal etmişsin farketmeden. Yada eşin çok ilgi isteyen biri. Başka açılımı yok .he birde oğlundan dert yakınından onu daha çok uzakladtirirsin eşini yani. Ya iline de eşit vakit ayır yada işin zor
Merhaba. Oğlum bir yaşında ve ben hafta ici 08.00-18.00 calisiyorum.ben isteyken oğluma annem bakiyor. Hafta ici işten geldigimde yorgun oluyorum yine de elimden geldiğince ilgilenip oynuyorum. Esim gezmeye giderken oglumuzu yanimizda istemiyor. Hafta ici veya sonu bi yere mi gidilecek oğlanı annene bırak diyor. Her hafta sonu gezmeye gitmek istiyor ve hep oğlanı bırak duyup duruyor. ben tabi ki birakmiyorum oglum gelmezse ben de gelmem diyorum. Ama esimin bu oğlumu yanimizda bi yere götürmek istemesi surekli bunun tartışmasını yapmaktan biktim. Artık oğlanı bırak dediğinde sinirim tepeme çıkıyor. Şu an da arkadaşlarıyla iftara çıktı hala gelmedi. Işten cikinca oğlumu alıp eve geldim ve 10 dk önce oglum uyudu iki lokma ancak ağzıma koyabildim. Annen yardım etsin diyor. çok karışık yazdim evet cok yorgunum toparlayamiyorum. Yoruldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?