Oglun cok cirkin olmus

Yargılanmak istemiyorsan yargılanacak cümleler kurmamalısın...

Orada denilmek istenileni anlayıp oyle yorum yapmalısın...

Hala anlayamadıysan anlatayım, "evet oğlum çirkin görünebilir " yani bundan kime ne?? Güzel de görünebilir çirkinde görünebilir kime ne... Denilmek istenen bu yalnız cümle yarım bırakıldığı için anlamamış olabilirsin.

Ama bu psikolojideki bir anne böyle bir saçmalığı yaşayan bir anne evet oğlum çirkin der mi??? Ayrıca hangi anne evladım çirkin der???

Önce okuyun sonra okudugunuzu anlayın sonra yorumlayın pat diye atlamayın konuya.

Resmen ben oglumu cirkin buluyormusumda ondan takmisim yengeyi. Konumda yazsaydim oglumu cok güzel buluyorum diye ozamanda burada bana bunlari yazarlardi: aman görmemisin cocugu olmus. Herkesin bebegi kendine güzel bu liste uzar da uzar. Oglumu güzel buldugumu kanitlamama gerekmiyor herhalde.
Ben diyorumki benim oglumu cirkin bulsam gercekten oglumu sevdigim icin zaten dünyadaki en güzel varlik gene o olurdu benim icin. Onun sacinin rengi burnunun sekli dudagin sekli göz rengi hic birseyi fark etmiyecekti nasil olursa olsun benim icin en güzeli gene o olacakti....

Aslında saçma sapan yorum yapanlara hiç cevap vermemek lazım ama insan dayanamıyor işte saçmalıklara.

Yurtdisinda yasiyorum türkcem bozuk haliyle aynen bu dediginizi söylemek istedim. Ondanda demin bunu yazmisktim herkesin güzellik anlayisi farkli benim oglum bana göre cok tatli güzel sen ama oglumu cirkin bulabilirsin ondan öyle yazdim. Oglum cirkin görünebilir diye

Canim bosver sen laf yetistiremezsin ona. Kisisel sorunlari var galiba baska konulara yorumlari da boyle agresif. Allah da konu sahibinin cocugunu kendine bagislasin insallah

Kardeş sen iyi misin? El kadar masuma belli ki çirkin ama önemli olan iç güzellik demişsin?

İnsanları güzel çirkin diye ayıran birinin güzel ya da çirkin olduğunu nasıl anlarız ki yengeye güzel demişsin? Bir çirkin bir çirkine çirkin diyemez mi mesela?

Konu sahibi, kimselere bakma sen. Dünyanın en tatlı varlıkları onlar, onların kokusu bile yeter insana. Bebeğin çirkinine hiç rastlamadım ben, ALLAH KİMSEYİ BİR BEBEĞE ÇİRKİN DİYECEK KADAR DÜŞÜRMESİN BU HAYATTA...

Algılamadan yorum yapıyorlar. Didik didik edip cımbızla kelimeler cümleler çekip asıl cevap verilmesi gereken şeyi es geçiyorlar ufacık bir noktaya takılıp nasıl muhalefet olurum diye uğraşıyorlar.

Nasil anlatayim ki kendimi yani bilmiyorum. Ben onu niye dedim herkesin güzellige bakis acisi fsrkli benim begendigimi sen begenmessin. Ben bu cümleyi genel anlamda söylemek istedim. Benim oglum cirkin görünüyor ama yengem öyle diyemez ben kompleksli bir insanim demek istemedim. Oglum cirkin görünse bile yengem niye onu öyle suratimiza vuruyor. Kalki ki ben oglumu zazen asla cirkin bulmuyorum. Bilmiyorum kendimi anlatabildimmi

Resimdeki sensen eger güzel degilsin bence
Ben de resme baktım direkt de insanların tipleriyle alakalı yorum yapmadığım için bişey demeye gerek görmedim. Fakat lütfen polemiğe girmeyin, cevap bile vermeyin mesela çünkü 2 zıt konularda alıntı bile yapılsa ban yiyoruz. Konunuz boş yere kapanmasın çocukça yorumlar yüzünden. Yazdıkları ortada çünkü. Size tavsiyem, uymayın öylelerine.

Aynen canim sana katiliyorum cok sagol amin insallah. Hadi bebekler sevilir cirkin diye ama o öyle sevmedi.

Haklisin ama insan dayanamiyorki cevap vermek istiyor bazen de susuyorum iste napim

Aynen canim sana katiliyorum cok sagol amin insallah. Hadi bebekler sevilir cirkin diye ama o öyle sevmedi.

Anladım, oldukça kaba ve densiz bir kadınmış. Ben yetişkin birine bile diyemem, Allah yaratmış. Yaptığı en başta çok günah. Ki bir bebeğin, çocuğun asla çirkini olmaz, boşver sen...

Haklisin ama insan dayanamiyorki cevap vermek istiyor bazen de susuyorum iste napim
Hayır hayır, vermeyin ona cevap.

Sizin konunuza gelince... Yahu 18 aylık bebeğe çirkin denir mi? Bebeğin güzelliği ya da çirkinliğinin konusu mu olur? Çocuğun daha kaşı gözü şekillenmemiş. Normal insanlar bütün bebekleri otomatik olarak güzel kabul ederler zaten. Bir insan bu yaşta çocuğa çirkin diyebiliyorsa iki şey vardır: Ya çok patavatsızdır ki bebeğin çirkinliği üzerine düşünen insan ne kadar iyi niyetli olabilir? Bence niyet iyi değil yani. İkincisi ise, o lafı söylemesinin altında başka bişey vardır. Aşağılama olabilir, sinir bozmak istemiş olabilir vs.

18 aylık bebek için önemli olan iç güzellik denmesine de troll deyip geçiyorum bu arada.

Anladım, oldukça kaba ve densiz bir kadınmış. Ben yetişkin birine bile diyemem, Allah yaratmış. Yaptığı en başta çok günah. Ki bir bebeğin, çocuğun asla çirkini olmaz, boşver sen...

Evet bende bir yetisgine bile cirkin demen en fazla bakimsiz olunur sonucta Allah yaratdi

Sana katiliyorum canim
Bence patavatsizlik yapmak istedi sinir etmek istedi sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…