- 13 Mayıs 2012
- 4.809
- 3.578
- 448
- Konu Sahibi Ilkbahar38
Kendi çocuklarını çirkin buluyordur kompleks yapmıştır, lütfen muhattap olma gereksiz de canını sıkma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oğlun çok yakışıklıdır onu kıskanmıştır
yada çok yakışıklıdır nazar değmesin diye seni çirkin der
niyetine bağlı nekadar iyi bir yenge
Ayrıca salla gitsin sizin yanınızda tekrarı olursa ciddiyetine göre haddini bildirirsin.
Senin yanında söylerse öyle cevap ver bence, kendini nimetten saymasın!
Şaka olarak bile söylese hiç hoş değil, heleki anlamaya başladıktan sonra güzeli çirkini..
Benim kızımı (2,5 yaşındaydı ozaman) yolda yaşlı bir nene çirkin diye sevmişti tamamen iyi niyetle; kızım yol boyu niye öyle dediğini sordu çok zoruna gitti eve gidince babnnesine ağlamıştı nene bana çirkin dedi diye. Yani çocuğa yazık onu kırıp üzüyorlar
Bende öyle yapmayi düsünüyorum. Oglum bebek daha 18 aylik onu kiskandigini düsünmüyorum ama kim bilir insanlarin icini göremiyoruz
oğlun profil fotondaki ise bence gayet tatlı bir çocuk. yenge bozuntusu kıskanmıştır evladını..Evet bende anlamadim yani niye cirkin olsunki bir bebek sonucta daha 18 aylik
Kesinlikle mesafe koyun kadınla aranıza bundan böyle. Soğuk merhabadan öteye gitmeyin. Çocuğunuzun hakkını bu şekilde arayın derim. Kadın uzak olsun yoksa daha çok çirkinleşir kendisi.(kadın)
oğlun profil fotondaki ise bence gayet tatlı bir çocuk. yenge bozuntusu kıskanmıştır evladını..
ya da hadi iyi düşüneyim hani nazar değmesin diye çirkin der severiz ya belki o şekilde söylemiştir de erkekler malum biraz kalas oluyorlar eşin öyle anlamış olabilir.
HahahaDengesiz kadin, nerden bulmuş bu cureti!
Kizimin bebekliginde ben de yasadim buna benzer seyleri.
Kizimi bebekken bana hic benzetmediler, benzemiyoruz da zaten. Ve gercekten guzel bir bebekti. Gorenler hep 'ayyy cok guzeel, sizin kiziniz mi, ama hic benzemiyor'. Ya da ' bu guzelligin annesi kim' ben deyince suratta bir düşme, sasirma oluyordu. Hatta size hic benzemiyor ama bu cok guzel gibi laflar.
Kizimi kiskanacak halim yok elbette ama insanlar gercekten dengesiz. Birinin guzelligini ovmek icin digerini kotulemeye gerek yok. Bir defasında magazada dolasirken iki kadin tuttu kizimi ben biraz gerideydim, yine ayni laflarla seviyorlar. Ay annesi kim bunun bir bakayim falan dedi kadin hatta.esime dedim git sen al cocugu yine hayalkirikligina ugratmayayim milleti![]()
Hahaha
Tam benim yaşadıklarımı anlatmışsınız![]()
Merhaba hanimlar
Bu da dert degil demeyin asil derdim hazir cevap olmak.
Esim oglumuzla bugün disardaydi disarda yengesini gördü ve yengesi dediki esime:
ayy oglun cok cirkin olmus
Esimde hic birsey dememis.
Eve gelince bana anlatdi bende sinir oldum.
Cünkü yengesi bunu saka niyetine söylememis gayet de ciddi söylemis.
Evet oglum cirkin görünebilir ama bir insan bunu niye söylerki ne gerek var? Kendisininde cocuklari var ben onun cocuklarina kalkip diyememki ayyy cocuklarin cok cirkin.
Birdahaki sefer bu yengeyi görünce ona birsey diyimmi diyeceksem ne diyim?
Merhaba hanimlar
Bu da dert degil demeyin asil derdim hazir cevap olmak.
Esim oglumuzla bugün disardaydi disarda yengesini gördü ve yengesi dediki esime:
ayy oglun cok cirkin olmus
Esimde hic birsey dememis.
Eve gelince bana anlatdi bende sinir oldum.
Cünkü yengesi bunu saka niyetine söylememis gayet de ciddi söylemis.
Evet oglum cirkin görünebilir ama bir insan bunu niye söylerki ne gerek var? Kendisininde cocuklari var ben onun cocuklarina kalkip diyememki ayyy cocuklarin cok cirkin.
Birdahaki sefer bu yengeyi görünce ona birsey diyimmi diyeceksem ne diyim?