Oglun cok cirkin olmus

Konu sahibi bana da kızıma çirkin demek istediği için "anası kızından guzel" denmişti akraba tarafından.
Bazı çocuklar ergenliğe girerken cirkinlesir falan ya, çevremde var mesela, onun için bile demem. Bir çocuğa çirkin denmez hiçbir zaman. Ya da sen çocuğundan güzelsin diyip, çocuk aşağılanmaz .

Ben olsam önce, şakadan mı söyledi, gerçek mi soyledi anlamak için yem atarım o kadına. Sonra ondan gerçek fikrini duyunca hiç acımam, ağzına ..... Mahvederim o kadını ya. Doğduğuna pişman ederim yani, çok pis gözüm döner benim. :sopa:

Espri olsun diye hani derler ya çok yakışıklı manşallah çok can yakıcak kızada derler çok güzel manşallah can yakar diye anlatabildim umarım:)
Screenshot_20160805-123744.webp

Merhaba hanimlar

Bu da dert degil demeyin asil derdim hazir cevap olmak.
Esim oglumuzla bugün disardaydi disarda yengesini gördü ve yengesi dediki esime:
ayy oglun cok cirkin olmus
Esimde hic birsey dememis.
Eve gelince bana anlatdi bende sinir oldum.
Cünkü yengesi bunu saka niyetine söylememis gayet de ciddi söylemis.

Evet oglum cirkin görünebilir ama bir insan bunu niye söylerki ne gerek var? Kendisininde cocuklari var ben onun cocuklarina kalkip diyememki ayyy cocuklarin cok cirkin.

Birdahaki sefer bu yengeyi görünce ona birsey diyimmi diyeceksem ne diyim?
sen ona bakma.. oğlun büyüyünce çok yakışıklı çocuk olur.. o zaman yengesi ayy ne yakışıklı olmuş bölee der... Çirkin ördek yavrusunun hikayesi vardi bilirsin:)

Merhaba hanimlar

Bu da dert degil demeyin asil derdim hazir cevap olmak.
Esim oglumuzla bugün disardaydi disarda yengesini gördü ve yengesi dediki esime:
ayy oglun cok cirkin olmus
Esimde hic birsey dememis.
Eve gelince bana anlatdi bende sinir oldum.
Cünkü yengesi bunu saka niyetine söylememis gayet de ciddi söylemis.

Evet oglum cirkin görünebilir ama bir insan bunu niye söylerki ne gerek var? Kendisininde cocuklari var ben onun cocuklarina kalkip diyememki ayyy cocuklarin cok cirkin.

Birdahaki sefer bu yengeyi görünce ona birsey diyimmi diyeceksem ne diyim?
Ben olsam evine gitmem, evime almam bu insanı. Dengesiz midir ruh hastası mıdır nedir.

Bebegin cok tatli masallah :nazar:
insallah allah bana da boyle tatli bir bebek nasip eder
Yengenin yaptigi yanlis bence kiskanmis oglun cirkin olmus denir mi ya
Sen de onu gordugunde hemen ay canim sana ne olmus saclarin yüzün nasil olmus bir hastaligin mi var sifatin kaymis de:deli:

Esimde bir alem haklisin sanirim kendisi ne diyecegini bilemedi yengesi zaten kivirirdi lafi zamaninda benim hakkimda da cirkin demistide neyse. Evet esim laf tasimis gibi olacak onun bana söyleme sebebi ben yemek yaparken oglum tezgahin üstündeydi pirincleri döktü her yere bende ogluma kiziyordum biraz onda dedim bak oglum buralar pis oldu cirkin etdin heryeri felan derken esimin aklina geldi söyledi

Durum anlaşıldı. :) Kadının penceresi bu kadarmış. Kıskançlıktan herkesi çirkin goruyordemek ki

Bence bebeğinizin fotosunu kaldırın derim ben.
Her türden insan görüyor ve bebeklerin fotoları paylasilmamali bence.

Çok güzel bir yavrunuz var maşallah. Allah bağışlasın.

Şuana kadar çirkin bir bebek görmedim ben. Cennet kokulu hepsi.

Lutfen oglunuzun fotografini kaldirin.Her turlu insanin girip gorebildigi bir site.Masallah cok tatli cocuk ayrica.Şkayla ben de cirkin diye severim kucuk cocuklari ama saka yaptigimi cocuk bile anlar cirkin ,swverim seni felan derim tabi ses tonu onemli.;) Ciddi bir sekilde soylediyse kiskancligindan demistir , boşverin patavatsiz insan çok . Bir daha derse oglum yakisikli insanlara cirkin denir nazar degmesin diye yengen ondan sana oyle dedi diyin cocuk uzulmesin

Back
X