Oğluna aşırı düşkün kv’ler

Yok artık haftada 1 veya 2 mi, siz de mi annenizi haftada bir veya iki arıyorsunuz.
Bence de çok saçma eşim de anne babasıyla her gün konuşuyor ama en uzunu 1 -2 dk dir. Napiyorsun nasılsın yoruldun mu çocuk nasıl Esin nasıl falan. Uzaktalar ve tekler tabi ki isteyen istediği kadar arasın da haftada bir aratiyorum ne demek ya izin günü mü var bunun 😏

Bence de çok saçma eşim de anne babasıyla her gün konuşuyor ama en uzunu 1 -2 dk dir. Napiyorsun nasılsın yoruldun mu çocuk nasıl Esin nasıl falan. Uzaktalar ve tekler tabi ki isteyen istediği kadar arasın da haftada bir aratiyorum ne demek ya izin günü mü var bunun 😏
Aynen bazen denk gelir günde 2-3 kez konuşulur bazen 3-4 günde bir konuşulur, çetele mi tutuyoruz

Evleneceğiniz kişinin sınırı yoksa sizde o sınırları olmayan evde aynı duruma maruz kalacaksınız. Eğer eşiniz sınır çizmeyip siz sınır çizmeye kalkarsanız da, kötü gelin ilan edileceksiniz. O yüzden evleneceğiniz kişiyle açık açık bu durumu konuşun muhtemelen yok annem karışamaz diyip sizi ikna edecektir. Sonraki adım annesini tanıyın belki duracağı yeri bilen birisidir ve çok seversiniz belli olmaz ön yargılı olmayın. Baktınız duracağı yeri bilmiyor sorunlu birisi o zaman sizde sağlam bir mesafe koyun. Duracağı yeri bilsede bence bir mesafe olsun arada çünkü ileride tadı kaçıyor kvden dost falan olmuyor. Son olarakta kvyi bir tehlike olarak gördüğünüzü kv ve evleneceğiniz kişiye hissettirmeyin. Aldığınız önlemleri sessizce uygulayın. Evleneceğiniz kişiye açık açık anneni istemiyorum dersen yada bu izlenimi yaratırsan ileride bir tartışma olsa, sen zaten annemi hiç istemedin olur onun adı. Eş adlı tür çok saftır doğru değerlendirme yapamaz yönlendirmeye ilerler ve bu noktada masum gözükün her zaman gözüne. Bu kv adlı tür ise çok tehlikelidir bir şeyler sezerse daha çok üste oynar aman diyim dikkat :)

Sevgilin değil bebeğin bence.şunla sinirlendiğim kadar ite, uğursuza, dayakçıya, aldatana bu kadar sinirlenmiyorum valla.erkek değil ki bu benim gözümde.
Ben de bundan hemen kestirp atmak istemiyorum aslında🙈 bana sadık çok ilgili biri aldatan sinirli öfkeli biri olsa 1 saniye durmam onunla ama anneci biriyle de yapamam

Annesi 48 sevgilim 29

Bence endişenizde haklısınız. Günde 4-5 arayıp, yiyip içtiğine kadar kontrol etmesi garipmiş. Bunu kontrol etmesinin nedeni de kendi başının çaresine bakıp bakmadığına dair endişesi olması. Ben ailemle yaşıyorum, birbirimize çok düşkünüzdür, ama uzak bir yere tatile vs gitsem, hiç beni öyle yedin mi içtin mi naptın diye sormazlar. Biliyorlar başımın çaresine bakabileceğimi, whatsapptan yazarlar iyi miyim diye sormak için.

Yok artık haftada 1 veya 2 mi, siz de mi annenizi haftada bir veya iki arıyorsunuz.
Hayir Ben annemi özel günler hariç hic aramam, o beni arar. Evet haftada en fazla 3. Bekarken de öyleydi acil durumlar hariç akşamları ve haftasonlarında arar, konuşuruz uzun uzun.eşimle tartışmamı anlatmam, ayrıntı vermem . Benim özelim her zaman bende kalır.

Gün gün içerisinde her gün ne konuşulur ayrıca ? Ne yemek yaptın hava nasıl mı ? 🙄

Evet haftada bir , her pazar mesela . Çünkü arada saat farkı var, biz yatarken onlar uyanıyor . Planlı programlı hareket ediyoruz. Ayrıca Whatsapp grubumuz vardır , foto atarız , birbirimizden haberimiz vardır . Size de sorayım her gün kaynana, anne ile ne konuşuyorsunuz?

Hayir Ben annemi özel günler hariç hic aramam, o beni arar. Evet haftada en fazla 3. Bekarken de öyleydi acil durumlar hariç akşamları ve haftasonlarında arar, konuşuruz uzun uzun.eşimle tartışmamı anlatmam, ayrıntı vermem . Benim özelim her zaman bende kalır.

Gün gün içerisinde her gün ne konuşulur ayrıca ? Ne yemek yaptın hava nasıl mı ? 🙄
Her ailenin dinamiği farklı tabi ki ama bu kadarı benim için çok fazla. Ve evet havadan sudan da konuşuyoruz. Nasılsın, grip nezle doktor durumları varsa nasıl oldun. Ama bizim dinamigimizde konuşmanin büyük kısmı çocuklar yani torunları ile ilgili oluyor.

Ayrıca her gün konusunca özelimizi anlatıyor olmuyoruz, özelimi anlatamam diye özellikle belirtince siz, öyle bir alginiz var diye düşündüm

Aradığında konuşuyorlar peki? Ben ilk evlendigim sene bu yüzden çok sorun yaşamıştım eşimle. Kayınvalidem sürekli arıyordu ve asla kapatmak istemiyordu telefonu. Eşim için anneci diyemem mesela ama annesi normal değildi. Sorunlu bir kayinvalideyle uğraşmakta çok zor.
Kadın günde 5 kere arıyorsa üçünü açıyor tamamen merakta bırakma gibi bir durum yok. Git diyemiyorum demedi ama sıkıldım tarzında şeyler söyledi.

Aradığında konuşuyorlar peki? Ben ilk evlendigim sene bu yüzden çok sorun yaşamıştım eşimle. Kayınvalidem sürekli arıyordu ve asla kapatmak istemiyordu telefonu. Eşim için anneci diyemem mesela ama annesi normal değildi. Sorunlu bir kayinvalideyle uğraşmakta çok zor.
Nasılsın yemek yedin mi nerdesin gibi şeyler konuşuluyor uzun uzadıya değil.

Back
X