- 24 Haziran 2011
- 23.449
- 48.857
- 798
- Konu Sahibi gloria pritchett
Genelde evlenmeden önce annesi arayınca "off yine annem yea" diyen cool tipler evlendikten sonra "annemin kirpiği düşmüş bize taşınması lazım" tipine evriliyor 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ülke farkını şimdi söylemişsiniz. Bizde şehir farkı var annem ve babam yok olsaydı da kapatmadan konussaydim.Evet haftada bir , her pazar mesela . Çünkü arada saat farkı var, biz yatarken onlar uyanıyor . Planlı programlı hareket ediyoruz. Ayrıca Whatsapp grubumuz vardır , foto atarız , birbirimizden haberimiz vardır . Size de sorayım her gün kaynana, anne ile ne konuşuyorsunuz?
Evet haftada bir , her pazar mesela . Çünkü arada saat farkı var, biz yatarken onlar uyanıyor . Planlı programlı hareket ediyoruz. Ayrıca Whatsapp grubumuz vardır , foto atarız , birbirimizden haberimiz vardır . Size de sorayım her gün kaynana, anne ile ne konuşuyorsunuz?
Eşinize helal olsun. Sınırlarını bilen ve koruyan bir insan. Çocuklarınız bu açıdan çok şanslı. Mutluluklar diliyorumBen bir istisna örnek vermeye geldim. Eşim :)
Tanıştığımız zamanları anlatıyorum ve nişanlılık sürecini. Sevgilim olmadan önce arkadaşım olduğu için durumlara fazlasıyla hakimdim. Kv eşime aşırı düşkün. Kp ile araları bozuk. Küçük kardeş tam tersi. Kv çok sıkıntı çekmiş onları büyütürken ve hep sizin için diyerek.. Kv ve tüm akrabalar büyü adam ol anneni kurtar misyonu yüklemişler eşime. Öyle ki eşim kv nin telefonunda aşkım diye kayıtlı. Her gün 1 saat konuşurlar. Annesi kıymetlisi. Atandıktan sonra kp eve bakmadığı için annesinin evinin faturalarını ödüyor annesine harçlık gönderiyor. Kv gerçekten iyi biridir ve çok uğraşmış çocukları için babaya kalsa okutmayacakmış.
Evlendik. İsterse faturaları ödemeye annesine harçlık göndermeye devam edebileceğini bunu sorun etmeyeceğimi söyledim.
Eşimin cevabı: benim artık bir ailem var karı koca gibi yaşamayı öğrensinler.
Her gün 1 saat konuşan adam 1 hafta aramadı annesini. Hatta kv benim anneme dertlenmiş. Her gün arardı diye.
Yakınlarındaki şehre geldik. Kv 1.5 sene oğluma baktı. Haftanın yarısı bizde yatılı kalıyordu. Biraz geçti ben boşancam o eve dönmicem diye çıktı geldi. Eşimden beklediği tamam anne gitme zaten çocuğa bakıyorsun kal burada.. Eşimin cevabı:tamam sen bilirsin. Sana ayrı ev mi açayım yoksa yalnız yaşayan kardeşlerinden biriyle mi yaşamak istersin?
Yani bekarken anneyle sıkı fıkı diye sizin aile olduğunuzu farketmeyecek anlamına gelmiyor. Evlendiğini farkında olan adama da hiçbir anne nazı sökmüyor.
Basiniz sagolsun , ben konunun 44 yasinda kv adayi ve 29 yasinda evini ayirmis oglu hakkinda normali budur dedim. Simdilik bizimkilerin saglik durumu iyi , oyle bir durumda zaten sik aramak gerekir. Ama 44 yasinda eli kolu tutan kadin da oglunu habire aramasin bir zahmet.Ülke farkını şimdi söylemişsiniz. Bizde şehir farkı var annem ve babam yok olsaydı da kapatmadan konussaydim.
Eşim de anne babasıyla istediği kadar istediği zamanda konuşur hatta çok da mutlu oluyorum.
Meraknizi gidereyim. Nasılsın iyi misin yoruldun mu hava nasıl oğlan nasıl karın nasıl standart sorular kendinize iyi bakın bir şeye ihtiyacınız var mı dilekleriyle de sonuçlanır. Yaşlılar ve ikisi tek uzaktalar bu konuşma zaten en fazla 1 dk suruyor.
Çok şanslısınız eşiniz çok iyi de dengeyi kurmuş inşallah benimki de öyledir.Ben bir istisna örnek vermeye geldim. Eşim :)
Tanıştığımız zamanları anlatıyorum ve nişanlılık sürecini. Sevgilim olmadan önce arkadaşım olduğu için durumlara fazlasıyla hakimdim. Kv eşime aşırı düşkün. Kp ile araları bozuk. Küçük kardeş tam tersi. Kv çok sıkıntı çekmiş onları büyütürken ve hep sizin için diyerek.. Kv ve tüm akrabalar büyü adam ol anneni kurtar misyonu yüklemişler eşime. Öyle ki eşim kv nin telefonunda aşkım diye kayıtlı. Her gün 1 saat konuşurlar. Annesi kıymetlisi. Atandıktan sonra kp eve bakmadığı için annesinin evinin faturalarını ödüyor annesine harçlık gönderiyor. Kv gerçekten iyi biridir ve çok uğraşmış çocukları için babaya kalsa okutmayacakmış.
Evlendik. İsterse faturaları ödemeye annesine harçlık göndermeye devam edebileceğini bunu sorun etmeyeceğimi söyledim.
Eşimin cevabı: benim artık bir ailem var karı koca gibi yaşamayı öğrensinler.
Her gün 1 saat konuşan adam 1 hafta aramadı annesini. Hatta kv benim anneme dertlenmiş. Her gün arardı diye.
Yakınlarındaki şehre geldik. Kv 1.5 sene oğluma baktı. Haftanın yarısı bizde yatılı kalıyordu. Biraz geçti ben boşancam o eve dönmicem diye çıktı geldi. Eşimden beklediği tamam anne gitme zaten çocuğa bakıyorsun kal burada.. Eşimin cevabı:tamam sen bilirsin. Sana ayrı ev mi açayım yoksa yalnız yaşayan kardeşlerinden biriyle mi yaşamak istersin?
Yani bekarken anneyle sıkı fıkı diye sizin aile olduğunuzu farketmeyecek anlamına gelmiyor. Evlendiğini farkında olan adama da hiçbir anne nazı sökmüyor.
+1Bir şey itiraf edeyim mi, oğlumun eşine asla kayınvalidelik yapmam ama kızımı kayınvalide, görümce ezmeye kalkarsa saçlarını başlarını yolarım![]()
Erkek annesi olarak kızlardan çok korkuyorum.
Anneler ne emekle büyütüyor bir çocuğu fikriniz var mı? Dünyaya 3 kg bir bebek, emeksiz koca bir adam dönüşmüyor. ( Bunu oğlum olduğu için yazmıyorum, kayinvalidemi de hep başımın üstünde tuttum)
Daha sevgiliyken anne derdi sardıysa sizi, kadın ağzıyla kuş tutsa yine de yaranamayacaktır size.
Bütün annelere vicdanlı gelin ve damatlar diliyorum.
Anne olarak bizim görevimiz onları büyütüp, kendi kendilerine yetecek duruma getirip hayatlarına devam etmelerini sağlamak. Emek verdik diye hayatlarına sanki öncelikmişiz gibi dahil olmamız gerekmiyor. Çocuğundan beklentisi olan da emek vermesin bi zahmet.Erkek annesi olarak kızlardan çok korkuyorum.
Anneler ne emekle büyütüyor bir çocuğu fikriniz var mı? Dünyaya 3 kg bir bebek, emeksiz koca bir adam dönüşmüyor. ( Bunu oğlum olduğu için yazmıyorum, kayinvalidemi de hep başımın üstünde tuttum)
Daha sevgiliyken anne derdi sardıysa sizi, kadın ağzıyla kuş tutsa yine de yaranamayacaktır size.
Bütün annelere vicdanlı gelin ve damatlar diliyorum.
Kalması etmesi değil ama günde 4-5 kez aramak çok ilginçNe 3-4 ü Gün içerisinde beşten fazla kere aradığına şahit oldum![]()
Var böyle erkekler ya normal erkek arkadaşlarımda da görüyorum bunuKalması etmesi değil ama günde 4-5 kez aramak çok ilginç
Ben kocamı o kadar aramam![]()
TamamHerkesin çocuğu oluyor büyütüyor sırf annesisiniz diye oğlunuzun tüm hayatına dahil olamazsınız. Bunun vicdanla falan alakası yok. sürekli geliniyle yarışan, oğlunun yuvasına evliliğine sürekli burnunu sokan kv ler asıl sorun.
Benimki de bazen görüntülü arıyor ama yanımdayken hiç açmadı sevgilimNe yazık ki erkek annelerinin çoğu böyle. Oğlum da oğlum kafasındalar.
Benim eşim iki kardeş bir abisi var, kaynanam için çok değerliler.
Mesela biz sevgiliyken oğlu benimle diye dışarda diye çatıyordu zırt pırt arıyordu yemek yiyoruz geliyor musun, ne zaman geleceksin, ne yapıyorsun vs. vs.
Şu an buz farklı şehirde yaşıyoruz ve çok mutluyuz. Sık sık aramaz ama biraz düşüncesiz olup olmadık zamanda görüntülü arar ben de tavrımı eşime belli ediyorum, gittiğim zaman da kvme kv yüzünden eşiyle tartışan araları bozulan arkadaşlarımı anlatıyorum hemen konuyu değiştiriyor.
En güzeli mesafenizi korumanız ve asla taviz vermemeniz.
İnan ben de anlamıyorumBenimki de bazen görüntülü arıyor ama yanımdayken hiç açmadı sevgilimnedir bu annelerin oğul sevgisi yahu kocalarından alamadıkları ilgiyi oğullarından almaya çalışıyorlar cidden
Anneci erkek, değilse de evlenince banko anneci erkek olacak sinyali alıyorum.Sevgilimin annesi o küçükken eşinden boşanmış erkek arkadaşımı annesi ve ananesi büyütmüş. Kadınla henüz tanışmadım ama oğlunu gün içesinde çok sık araması, bazen sevgilimin evinde gelip 3-4 hafta kalması falan beni çok korkutuyor görüyoruz burda anneci erkeklerin neler çektirdiklerini. Sorun şu ki sevgilim anneci mi değil mi anlayamıyorum yani öyle annesinin lafına göre hareket etmez, çok aradığında sinirlenir bazen açmaz, ama evine geldiğinde ayıp olmasın diye git diyemez fakat annesine sık sık gider. Kadın kötü biri gibi değil ama yine de endişeleyorum. Beni ailesiyle tanıştırdığında araya mesafe de koymak istiyorum ben istemem öyle gelip 1 ay kalınmasını evimde. Anneci ana kuzusu erkek nasıl tespit edilir benim adam da ana kuzusu mu acaba diye içim içimi yiyor.
Vay halimizeeeeEvlenmeden önce yaşananlar evlendikten sonra yaşanacakların fragmanı değil midir? Şimdiden kalıyorsa evlendikten sonra da kalır mı acaba diyorum şimdi neden kalıyor demiyorum.
Anne baska sehirde yasayan oglunu goruntulu ariyor. Bunun neresi garip? Dunyayi kendinizden ibaret mi saniyorsunuz? Sevgilinin hayatinda bir siz olun, annesi gormesin, aramasin, konusmasin. Kadinin bir oglu var, aramasi kadar dogal ne olabilir? Bana garip olan siz geldiniz su konuda. Evlilige hazir oldugunuzu dusunmuyorum. Simdiden gelin triplerine girmissiniz.Benimki de bazen görüntülü arıyor ama yanımdayken hiç açmadı sevgilimnedir bu annelerin oğul sevgisi yahu kocalarından alamadıkları ilgiyi oğullarından almaya çalışıyorlar cidden