Oğluna aşırı düşkün kv’ler

Anne baska sehirde yasayan oglunu goruntulu ariyor. Bunun neresi garip? Dunyayi kendinizden ibaret mi saniyorsunuz? Sevgilinin hayatinda bir siz olun, annesi gormesin, aramasin, konusmasin. Kadinin bir oglu var, aramasi kadar dogal ne olabilir? Bana garip olan siz geldiniz su konuda. Evlilige hazir oldugunuzu dusunmuyorum. Simdiden gelin triplerine girmissiniz.

Benim yanında olduğumu biliyor. Ben yokken arasın konuşsun benimle olduğunu söylediği halde görüntülü araması hoş değil. Bus sadece onun için değil ben de yanında annesi varken görüntülü aramam tanışmıyoruz çünkü.

Kalmayı bilemem ama 3 4 kere komusmak normal değil bence.Benimki de esim 2 gün gitmesin hemen arar ne o hic sesin cikmadi der laf sokar sürekli aslında kayınpederimle iliskisi cok güzeldir ilgilidir ama neden böyle yapıyor bilemiyorum

Erkek annesi olarak kızlardan çok korkuyorum.

Anneler ne emekle büyütüyor bir çocuğu fikriniz var mı? Dünyaya 3 kg bir bebek, emeksiz koca bir adam dönüşmüyor. ( Bunu oğlum olduğu için yazmıyorum, kayinvalidemi de hep başımın üstünde tuttum)

Daha sevgiliyken anne derdi sardıysa sizi, kadın ağzıyla kuş tutsa yine de yaranamayacaktır size.
Bütün annelere vicdanlı gelin ve damatlar diliyorum.
Cocuk dunyaya getirmek bu yuzden sorumluluk istiyor iste. Dunyaya getirmeye vesile oldugumuz cocuklara gelecekte ben seni binbir emekle buyuttum diyecek olan kisi bence cocuk sahibi olmayi bir daha dusunmeli. Zira bu kendisinin sorunu olmali, cocugunun ya da gelininin degil. Ikincisi ben de herkese vicdanli kayinvalide diliyorum zira genelde ay ben seni ne emeklerle buyuttum tarzi kayinvalidelere de genelde gelinler agziyla kus tutsa yaranamiyor. Son olarak ben kimseyi basimin ustunde tutmayi da dogru bulmuyorum, herkes kendi yerinde duysun ve herkes birbirinin yerine konumuna saygi duysun yeter.

Cocuk dunyaya getirmek bu yuzden sorumluluk istiyor iste. Dunyaya getirmeye vesile oldugumuz cocuklara gelecekte ben seni binbir emekle buyuttum diyecek olan kisi bence cocuk sahibi olmayi bir daha dusunmeli. Zira bu kendisinin sorunu olmali, cocugunun ya da gelininin degil. Ikincisi ben de herkese vicdanli kayinvalide diliyorum zira genelde ay ben seni ne emeklerle buyuttum tarzi kayinvalidelere de genelde gelinler agziyla kus tutsa yaranamiyor. Son olarak ben kimseyi basimin ustunde tutmayi da dogru bulmuyorum, herkes kendi yerinde duysun ve herkes birbirinin yerine konumuna saygi duysun yeter.
Aynen öyle. Dünyaya getiriyorsan bakmakla yükümlüsün. Bu senin görevin. Görevini yaptı diye kimse takdir beklemesin. Sonuçta benim için doğurup büyütmedi, doğururken aklında ben mi vardım kaynanamın? Bir vefa borcu varsa oğlunun var benim değil. Aynı şey benim annem için de geçerli.
Ha sen gelinini seversin sayarsın o da sana karşılık olarak aynı şekilde yaklaşır. Ama benim kaynanam gibi elini eteğini her şeyden çekip saygı bekleyemezsin. Zira her şey karşılıklı. Ne kadar mükemmel de olsa başımın üstü annemindir. Kocamın annesinin değil.
Ben sevgi de görmedim saygı da görmedim. Misafir gibiydi her zaman bana karşı. Bundan sonra da ölene kadar misafir olarak kalacak. Ben de onlar için misafir olacağım. Bu işler böyledir ne verirsen onu alırsın ki öyle de olmalı. Alma verme dengesini bozmak insana hastalıktan başka bir şey getirmiyor.

Sevgilimin annesi o küçükken eşinden boşanmış erkek arkadaşımı annesi ve ananesi büyütmüş. Kadınla henüz tanışmadım ama oğlunu gün içesinde çok sık araması, bazen sevgilimin evinde gelip 3-4 hafta kalması falan beni çok korkutuyor görüyoruz burda anneci erkeklerin neler çektirdiklerini. Sorun şu ki sevgilim anneci mi değil mi anlayamıyorum yani öyle annesinin lafına göre hareket etmez, çok aradığında sinirlenir bazen açmaz, ama evine geldiğinde ayıp olmasın diye git diyemez fakat annesine sık sık gider. Kadın kötü biri gibi değil ama yine de endişeleyorum. Beni ailesiyle tanıştırdığında araya mesafe de koymak istiyorum ben istemem öyle gelip 1 ay kalınmasını evimde. Anneci ana kuzusu erkek nasıl tespit edilir benim adam da ana kuzusu mu acaba diye içim içimi yiyor.
Direk sorarak anlarsın.. evlilik için ne düşünüyorsun. Annen anneannenle yaşar dimi ..Ben iki tarafa da mesafe olsun isterim annene 20 dk benim anneme 20 dk mesafe iyidir derdim orda dili çözülür ben annemi bırakamam ya hasta olursa 2 dk ötemde olsun derse KAÇ

Erkek annesi olarak kızlardan çok korkuyorum.

Anneler ne emekle büyütüyor bir çocuğu fikriniz var mı? Dünyaya 3 kg bir bebek, emeksiz koca bir adam dönüşmüyor. ( Bunu oğlum olduğu için yazmıyorum, kayinvalidemi de hep başımın üstünde tuttum)

Daha sevgiliyken anne derdi sardıysa sizi, kadın ağzıyla kuş tutsa yine de yaranamayacaktır size.
Bütün annelere vicdanlı gelin ve damatlar diliyorum.
Ben de 2.150 kg prematüre bir kız bebek annesiyim zar zor güç bela büyütüp 3 yaşına getirdim ha kız bebeği de süs bebeği gibi koy öte büyü olmuyor.. ben de binbir emek zahmetle büyüttüğüm kızımı sizin gibi binbir emek verdim büyüttüm o benim oğlum diyen hatta ileri gidip gizli ensest duygular besleyen annelerin oglundan Rabbım korusun diye diye büyütüyorum..sizin kayinvalindeniz başınızın tacı olabilir zaten sevgi saygı olsun da ama kimse kimseyi sırf birilerinin anası diye sevmek ya da baş tacı etmek zorunda değil

Ben de 2.150 kg prematüre bir kız bebek annesiyim zar zor güç bela büyütüp 3 yaşına getirdim ha kız bebeği de süs bebeği gibi koy öte büyü olmuyor.. ben de binbir emek zahmetle büyüttüğüm kızımı sizin gibi binbir emek verdim büyüttüm o benim oğlum diyen hatta ileri gidip gizli ensest duygular besleyen annelerin oglundan Rabbım korusun diye diye büyütüyorum..sizin kayinvalindeniz başınızın tacı olabilir zaten sevgi saygı olsun da ama kimse kimseyi sırf birilerinin anası diye sevmek ya da baş tacı etmek zorunda değil
Kizlar İçin de aynı şeyleri söyleyebilirim. Elin adamı gelip ailenle görüşmeyeceksin de diyebiliyor, tıpkı gelinlerin anneye kafaya takması gibi, bunu takıntı haline getiren damatlar da var.
Ben kendi adıma bunun duasını ediyorum her firsatta. Allah evlatlarıma vicdanlı, aklı başında, önyargısız eşler nasip etsin. Tıpkı benim gibi.

Son düzenleme:
Artı ensest duygu lafı çok terbiyesizce olmuş.
Eşiniz annesine karşı ensest duygu besliyorsa bilemem. Bizde yok öyle şeyler.

Değil mi ya ben de🙈
gunde 5 kere aramak cok anormal,
yani eğer kı oncekı aramalarını acıyor ve 5kere arıyor ıse tabı kı,
ama telefonu acmıyor sa belkı merak edıyordur,
ve erkek annelerı genelde boyle oluyor maalesef sız sımdıden yok evıme gelıp kalma vs muhabbetını dusunmeyın,
her anne duskun oluyor ogluna ama burda denge cok cok onemlı buda esınızın tutumuna baglı,
bende ılk evlendıgımde cok bunaldıgım zamanlar oldu, sureklı goruntulu aramalar,ılla bızde kalın demeler vs ama o surecı esım ve ben aynı fıkırde olunca ıyı yonettık sımdı 5senelık evlıyım hersey oturdu,
kımseyı kırmadan etmeden gıdıp goruyoruz, cagırıyoruz ama bunu sağlamak hıc kolay olmadı,
telefonumu duvarlara fırlatıp kırdıgımı bılıyorum , sureklı bır whatsap trafıgı vardı annesınde,
yanı calısan ınsanlarız daha cumartesı gozumu acar acmaz whatsaptan onlıne olur olmaz yazardı napıyorsunuz vs,
sonra ee ne zaman geleceksınız , cıktınız mı? nerdesınız?
oturmaya gıderdık ee burda yatın, biraz daha oturun ee yemege kalın sureklı ısrarrr ...
baktı kı esım ben cınnetın esıgıne geldım bı ara konustu annesıyle ama tatlı dılle,
sonra oda anladı sanırım bılmıyorum suan orta halli, ya da ben artık buyudum bılmıyorum..

Araması sıkıntı,yani o kadar fazla araması tabi ama gelip kalmasında bir sorun göremedim ben. Bekar sonucta,gelip bir iki tas yemek yapıyordur belki ne bileyim,ev işlerine yardım ediyordur. Öyle olmasa bile gelebilir annesi nihayetinde ama evlenince böyle davranırsa sıkıntı tabi.
Tanışınca,ikisini yanyana görünce anlarsıniz bence tavırlarından nasıl bir ilişkileri var.

Sizce bunlar ovulecek seyler mi? Olumlu yon mu?
Kvye bayilmaz cogu kisi ama annesine boyle davranan biri korkuturdu beni asıl.
Kvnin gelip kalmasi degil
Tuhafsiniz..
katılıyorum size
annesine yaptığı hareketlerin mislini size yapması çok yüksek ihtimal dikkatli olun derim konu sahibi

benim eşim de çok anneci annesi de çocuklarına pek düşkündür
aynı yerde yaşarken evimizde de kalmışlığı oğlunu gün içerisinde aramışlığı da oldu
ama hep dozunu bildi.. Bekarken daha farklılardı muhtemelen
nişanlı iken gözlemler ona göre karar verirsiniz

Haftada bir iki araması daha uygun diyen kadınlar siz kendi ailenizle de mi o kadar konuşuyorsunuz.

Kvalidemle eşim günde birkaç kez telefonda konuşur. Bende kendi ailemle görüşürüm.. hiç farklı gelmedi.

Eşim il dışında çalışırken kvalidem gidip kalırmış. Evlendikten sonra aynı ildeyiz. Şimdi yanliz kaldı. Gelmiyor evinde... kvalidenin eşi hayatta değil.

Bunlar ölçüt değil... il dışındaki oğluna gelir kalır yanı abes bir durum yok....

katılıyorum size
annesine yaptığı hareketlerin mislini size yapması çok yüksek ihtimal dikkatli olun derim konu sahibi

benim eşim de çok anneci annesi de çocuklarına pek düşkündür
aynı yerde yaşarken evimizde de kalmışlığı oğlunu gün içerisinde aramışlığı da oldu
ama hep dozunu bildi.. Bekarken daha farklılardı muhtemelen
nişanlı iken gözlemler ona göre karar verirsiniz

Annesine kötü davranmıyor ki. Birine karşı sınır çizmek ona kötü davranmak değildir. Benim de annem sevgilimleyken beni sürekli arasa rahatsız olurum. Anne diye yaptiğı her şeye tamam diyecek hali yok:)

Ne 3-4 ü Gün içerisinde beşten fazla kere aradığına şahit oldum:KK49:
Benim kocam günde bilmem kac kez arar kv ayni sekilde. Bu bir zaman sonra insani acayip sinir ediyor, mesela tatile gidiyoruz ucaktan iniyioruz ilk yaptigti sey anasini aramak olur. Bavular alincak falan hic kasmaz önce anasini arar durum bildirimi yapar. Simdi cocuk var birde görüntülü arama eklendi bunlara. Cok cok iyi düsün derim cünkü gercekten isani geriyor budurum.

Benim kv sevgiliyken ve nişanliyken günde defalarca arardı, benim yanımdayken de sürekli arardı. Ciddiye almamıştım önemsemedim . Evlendikten sonra bu aramalar baya baya sorun oldu. Çünkü sürekli ariyor özlüyorum gel diyip duruyordu. Gidip saatlerce oturuyorduk evlerinde , yatıya kalın diye tutturuyordu. Kabul etmesek alınıp söyleniyordu. Eve dönünce de yine arıyordu ne yaptınız diye.

Zamanlı zamansız telefon sürekli çalıyordu hep annesi. Ne yedik ne içtik ne yaptık ne zaman uyandık ne zaman uyuduk o an ne yapıyoruz her şeyi sorardı. Bütün bilgileri aldıktan sonra da eleştirip akıl vermeye başlardı. Geç uyumussunuz geç kalmışsınız. Sen o yemeği sevmezsin ki . Şunu niye aldınız , böyle niye yaptınız. Oraya niye gittiniz benden önemli miydi ben de işiniz var sanıyordum gelmeyince. Bana niye gelmediniz.

Her şeye bir fikri var diye artık konuşmayı bıraktık kendini dinliyoruz sadece bu defa da özledim hastayım gelsenize , söyle mi yaptınız bunu mu yaptınız diye kafasında kendi kendine kurup sitem etmeye başladı. Anlayacağın kv davranisi sevgiliyken birse nisanliyken iki oluyor evlenince iki yüze katlanıyor. Sürekli aramak sürekli yuzyuze görüşmek alışkanlık haline geliyor ve evlenince de değişmiyor. Burda evlenince farklı olur demişler de aksine daha da artıyor. İkinci kişi ekleniyor ogrenilecek malzeme daha çok , arama görüşme sıklığı da bu ölçüde artıyor tabii.

Back
X