Oğluna ayrıl diyen kaynana karsisinda ne yapardiniz?

Ana kuzusu esin. Kv kesinlikle suclu anlamıyorum ben böyle insanları insan cocugu mutlu olsun ister ayrıl demez. Ne esin ne de kv bence seni hak etmiyor. Bir imkan olsa uzaklassanız aslında
Imkanim vardi atamam geldi bulundugumuz sehirden uzak diye esime sen gitme tek gitsin dedi esim de tamam dedi ben de tek gidemedim

Gorusmememize imkan vermediler ki biz gitmesek onlar aradilar gelin diye gitmek zorunda kaldik zaten gitmeyelim desem esim kiyameti koparan cinsten ne akrabalari bitti ne hastaliklari ne dugunleri bir yilim boyle gecti

Canim agizlariyla gel temizle gel sunu yap misafir gelecek sen gel diyen insanlar onlarin yuzunden hic cocuk dusunmedim cunku evliligimi yasayamadim balayina bile birakmadi gidelim.icimde.kaldi

R rosebeauty durumuna çok üzüldüm canım ama böyle gidersen psikolojin iyiden iyiye bozulacak yakında. Eşinin düzeleceği ümidin var ki kalıp sabrediyorsun ama sana yazık be güzelim
Esimle cok severek evlendik ailesi o kadar karsi cikmasina ragmen esim dinlemedi o donemler sonra ince ince islediler bana karsi. Surekli dipdibeydik birbirimize alisma.firsati kocama evde yemek yapma firsati bile vermediler aslinda sabrim cok fazladir yapi olarak ama tastigi noktada kimseyi gozum gormez sanirim tamamen sogumayi bekliyorum bana seni sevmeden evlendim seni hic sevmemistim dedi adam ama ardindan baska birinim yaninda evet ben severek.evlendim ama tanimamisim dedi beni en iyi taniyan adam sirf annesinin ailesinin yuzunden

Gorusmememize imkan vermediler ki biz gitmesek onlar aradilar gelin diye gitmek zorunda kaldik zaten gitmeyelim desem esim kiyameti koparan cinsten ne akrabalari bitti ne hastaliklari ne dugunleri bir yilim boyle gecti
Esiniz kiyamet koparsn gitmeyin. Sizi sacinizdan tutup.suruklycek degil ya illa.gitcez.diye.. siz gitmeyin kendi gitsin. Aglayin bagirin cagirin gerekirse ama biraz istedgnizi yaptirin. Yavuz olun uste cikin ne pahasina olursa olsun.karar verin arkasinda durun... tabi siddete donuyorda is o kadar da hirpalatmayin kendinizi... ben heralde siddet gistermez dye dusunerek.dedm bunlari ama... esiiniizi siz taniyosunz..

Başlığa gore cevap veriyorum o kaynana bir daha oğlunun evine gelemez
Torunu olursa yüzünü goremezdi
Eger esim gelecek tabii anam degil mi bilmem ne derse o adamı bosardim

Aşkından ölüyorum onsuz yapamam dersen zeki hamleler yap, sabret eşine öğret bazı şeyleri derim. Ama zaten manttık evliliğiydi, görücü usuluydu vs dersen cocukta yokken kaç derim.

Annesi bana el kaldirip vrdugu halde el kaldirmadim inan ben de bi o kadar sinirliyim ama sabrediyorum
Kimse kusura bakmasın da beni de milletten dayak diyeyim diye oğlu kaynanası kötü davransın diye doğurmadı seni de aynı şekilde kimse kötü ol diye dünyaya getirmedi bence iyi dayanıyorsun

allah bildiği gibi yapsın bu tür aileleri
bi rahat bırakın ya :/
umarım bi çözüm bulursun

Aşkından ölüyorum onsuz yapamam dersen zeki hamleler yap, sabret eşine öğret bazı şeyleri derim. Ama zaten manttık evliliğiydi, görücü usuluydu vs dersen cocukta yokken kaç derim.
O zeki hamlelere bikac ornek verirmisiniz. Bende konu sahibiyle hemen hemen aynı şeyleri yaşıyorum.. Ama benim eşim daha çok benim arkamda durur ama kv ve gorumceler çok beterrrr gerçekleri anlaması gormesi için ne yaapmamız gerekir bizim

Bende bu kv ile ilgili bi konu actim sadece bende yokmus demekki.ama benimki bukadr beter degil

Konuyu okumadim basliga cevabım :
Kari koca arasına girilmez olurdu eger eş denen sahsiyet anasını koruyorsa da bitirirdim

Bende bu kv ile ilgili bi konu actim sadece bende yokmus demekki.ama benimki bukadr beter degil
Maalesef yanliz degiliz.. Daha 6 ay oldu benim.Konudaki kv ile benimki aynı tabi bende ikide gorumce var ve altli ustlu oturuyoruz :) Allah yardım etsin hepimize eşimi cok seviyorum sevmesem asla beklemez giderdim..

Gitmedigimde haftalarca evde sorun cikarir surat asar hayati zindan eder psikolojik siddet uyguluyor

Eve almayın, kendisi defolup annesine gitsin zaten ordan çıkmak bilmiyomuş. Siz de başınızın çaresi her türlü bakarsınız mahkemeye verin acil nafakanızı da isteyin. Bunlarla uğraşılır mı ya. Burayı okudukça gidip kv kp e sevgi gösterilerinde bulunup ayaklarını yıkayasım geliyor

Olmuyorsa zorlamanin anlami yok.

Cocuk yokken bitsin gitsin...

Cekilmez insanlar, degismez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…