- 18 Haziran 2015
- 394
- 194
- 33
- Konu Sahibi rosebeauty
-
Imkanim vardi atamam geldi bulundugumuz sehirden uzak diye esime sen gitme tek gitsin dedi esim de tamam dedi ben de tek gidemedimAna kuzusu esin. Kv kesinlikle suclu anlamıyorum ben böyle insanları insan cocugu mutlu olsun ister ayrıl demez. Ne esin ne de kv bence seni hak etmiyor. Bir imkan olsa uzaklassanız aslında
Gorusmememize imkan vermediler ki biz gitmesek onlar aradilar gelin diye gitmek zorunda kaldik zaten gitmeyelim desem esim kiyameti koparan cinsten ne akrabalari bitti ne hastaliklari ne dugunleri bir yilim boyle gectiAman adam da bosanmak istiyosa bosan diycem de.. sanmasin ki senden bosaninca hayati gulluk gulistanlik olucak,baskasiyla cok mutlu olucak. O ana baskndayken herkesle ayni olur..
7 8antidepresan nedir. Yazik sana,kendine eziyet etmesene.. eziyeti onlara et. Madem bosanabilirsjn de.. iyce mahvet hepsni oyle birak adami. Agzna geleni say icinde kalmasin..
Aslnda en bastan mesafeli olsaymissnz keske. Gorusmeseniz bukadar kavga da cikmazdi yuzgoz de olunmazdi..
Canim agizlariyla gel temizle gel sunu yap misafir gelecek sen gel diyen insanlar onlarin yuzunden hic cocuk dusunmedim cunku evliligimi yasayamadim balayina bile birakmadi gidelim.icimde.kaldiBak benim kayınvalidem de öle ama eşim onların kötü olduğunun farkında yapma hiçbi işini hizmetçi tutsun kendine ayda 1 git bişe yaptılarmı. Hadlerini bilsinler eşinede tepkini gösterki yarın birgün çocuğun olduğunda daha fazlasını yapar çünkü allah yardımcın olsun canım
Esimle cok severek evlendik ailesi o kadar karsi cikmasina ragmen esim dinlemedi o donemler sonra ince ince islediler bana karsi. Surekli dipdibeydik birbirimize alisma.firsati kocama evde yemek yapma firsati bile vermediler aslinda sabrim cok fazladir yapi olarak ama tastigi noktada kimseyi gozum gormez sanirim tamamen sogumayi bekliyorum bana seni sevmeden evlendim seni hic sevmemistim dedi adam ama ardindan baska birinim yaninda evet ben severek.evlendim ama tanimamisim dedi beni en iyi taniyan adam sirf annesinin ailesinin yuzundenR rosebeauty durumuna çok üzüldüm canım ama böyle gidersen psikolojin iyiden iyiye bozulacak yakında. Eşinin düzeleceği ümidin var ki kalıp sabrediyorsun ama sana yazık be güzelim
Esiniz kiyamet koparsn gitmeyin. Sizi sacinizdan tutup.suruklycek degil ya illa.gitcez.diye.. siz gitmeyin kendi gitsin. Aglayin bagirin cagirin gerekirse ama biraz istedgnizi yaptirin. Yavuz olun uste cikin ne pahasina olursa olsun.karar verin arkasinda durun... tabi siddete donuyorda is o kadar da hirpalatmayin kendinizi... ben heralde siddet gistermez dye dusunerek.dedm bunlari ama... esiiniizi siz taniyosunz..Gorusmememize imkan vermediler ki biz gitmesek onlar aradilar gelin diye gitmek zorunda kaldik zaten gitmeyelim desem esim kiyameti koparan cinsten ne akrabalari bitti ne hastaliklari ne dugunleri bir yilim boyle gecti
Aferin sana o haldeImkanim vardi atamam geldi bulundugumuz sehirden uzak diye esime sen gitme tek gitsin dedi esim de tamam dedi ben de tek gidemedim
Yok artik sen hala evli olduguna inaniyorsan ....Imkanim vardi atamam geldi bulundugumuz sehirden uzak diye esime sen gitme tek gitsin dedi esim de tamam dedi ben de tek gidemedim
Kimse kusura bakmasın da beni de milletten dayak diyeyim diye oğlu kaynanası kötü davransın diye doğurmadı seni de aynı şekilde kimse kötü ol diye dünyaya getirmedi bence iyi dayanıyorsunAnnesi bana el kaldirip vrdugu halde el kaldirmadim inan ben de bi o kadar sinirliyim ama sabrediyorum
Merhaba daha yeni evliyim ama buna ragmen sorunlarimiz hic bitmedi evlendigimizden beri evimizde esimle basbasa vakit gecirdigimiz belki toplasaniz 1 ya da 2 aydir bir yılin icinde. Surekli herseyde esimi cagirirlar o da beni tek birakip gider evde kendileriyle yasayan baska oglu da var.esimi arar gun parasini ister surekli bensiz yakalama telasi icindeler esimin yaninda su karisinin elini tutmus bak bak ne ayip diyerek onu engeller ve hergun oraya gitmeme ragmen sen bize gelmedin gelmiyorsun dediler ki gittigime kendi akrabalari sahit . En sonunda bende biseyleri kopardilar her temizliklerine utulerine herseylerine kosan ben artik gitmemeye basladim bir defa gitmedim zaten sonrasinda da olay cikti kaynanama oglunuz sizin yuzunuzden evde huzursuzluk cikariyor dedigim de hep oglunu savunur bir gun demez neden boyle oluyor diye surekli oraya buraya gidiyoruz surekli dipdibeyiz evliligimi yasayamadim dedigimde sen kotu niyetlisin sen kotusun oluyorum ogluna birak gitsin dedi esimi iyice ustume.saldi ve daha agza alinmayacak bir suru laf Esim de her zaman onlardan etkilenip huzursuzluk cikarir evde bir tuz bile bahanesi olabiliyor onca sey yaptim onlar icin Allah bilsin ama donup bana dediler ki yapmasaydin siz olsaniz ne yapardiniz bundan sonrasinda birakir gider miydiniz nasil davranirdiniz
O zeki hamlelere bikac ornek verirmisiniz. Bende konu sahibiyle hemen hemen aynı şeyleri yaşıyorum.. Ama benim eşim daha çok benim arkamda durur ama kv ve gorumceler çok beterrrr gerçekleri anlaması gormesi için ne yaapmamız gerekir bizimAşkından ölüyorum onsuz yapamam dersen zeki hamleler yap, sabret eşine öğret bazı şeyleri derim. Ama zaten manttık evliliğiydi, görücü usuluydu vs dersen cocukta yokken kaç derim.
Bende bu kv ile ilgili bi konu actim sadece bende yokmus demekki.ama benimki bukadr beter degilO zeki hamlelere bikac ornek verirmisiniz. Bende konu sahibiyle hemen hemen aynı şeyleri yaşıyorum.. Ama benim eşim daha çok benim arkamda durur ama kv ve gorumceler çok beterrrr gerçekleri anlaması gormesi için ne yaapmamız gerekir bizim
Maalesef yanliz degiliz.. Daha 6 ay oldu benim.Konudaki kv ile benimki aynı tabi bende ikide gorumce var ve altli ustlu oturuyoruz :) Allah yardım etsin hepimize eşimi cok seviyorum sevmesem asla beklemez giderdim..Bende bu kv ile ilgili bi konu actim sadece bende yokmus demekki.ama benimki bukadr beter degil
Gitmedigimde haftalarca evde sorun cikarir surat asar hayati zindan eder psikolojik siddet uyguluyorEsiniz kiyamet koparsn gitmeyin. Sizi sacinizdan tutup.suruklycek degil ya illa.gitcez.diye.. siz gitmeyin kendi gitsin. Aglayin bagirin cagirin gerekirse ama biraz istedgnizi yaptirin. Yavuz olun uste cikin ne pahasina olursa olsun.karar verin arkasinda durun... tabi siddete donuyorda is o kadar da hirpalatmayin kendinizi... ben heralde siddet gistermez dye dusunerek.dedm bunlari ama... esiiniizi siz taniyosunz..
Merhaba daha yeni evliyim ama buna ragmen sorunlarimiz hic bitmedi evlendigimizden beri evimizde esimle basbasa vakit gecirdigimiz belki toplasaniz 1 ya da 2 aydir bir yılin icinde. Surekli herseyde esimi cagirirlar o da beni tek birakip gider evde kendileriyle yasayan baska oglu da var.esimi arar gun parasini ister surekli bensiz yakalama telasi icindeler esimin yaninda su karisinin elini tutmus bak bak ne ayip diyerek onu engeller ve hergun oraya gitmeme ragmen sen bize gelmedin gelmiyorsun dediler ki gittigime kendi akrabalari sahit . En sonunda bende biseyleri kopardilar her temizliklerine utulerine herseylerine kosan ben artik gitmemeye basladim bir defa gitmedim zaten sonrasinda da olay cikti kaynanama oglunuz sizin yuzunuzden evde huzursuzluk cikariyor dedigim de hep oglunu savunur bir gun demez neden boyle oluyor diye surekli oraya buraya gidiyoruz surekli dipdibeyiz evliligimi yasayamadim dedigimde sen kotu niyetlisin sen kotusun oluyorum ogluna birak gitsin dedi esimi iyice ustume.saldi ve daha agza alinmayacak bir suru laf Esim de her zaman onlardan etkilenip huzursuzluk cikarir evde bir tuz bile bahanesi olabiliyor onca sey yaptim onlar icin Allah bilsin ama donup bana dediler ki yapmasaydin siz olsaniz ne yapardiniz bundan sonrasinda birakir gider miydiniz nasil davranirdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?