Oğluna ayrıl diyen kaynana karsisinda ne yapardiniz?

Bencede siz bi soyleyin bosanma isini, görsün gününü.
Soyledim olmuyorsak ayrilalim dedim esim.onlarin yuzunden benden sogudu ailesine toz kondurmuyor tabi ailesi de ona . Maddi destek ya laf soyletmiyorlar severek evlenen adam ben sevmiyorum.anlasamiyorum diyor ailesi de yapici degil hep yikici

Asil sıkıntı kaynanan degilki. Pisirik ana lafina bakan kocan
Dogru ama bakmadigi zamanda da duygu somurusu yapiyor hastalik vs . Ben de diyorum ki ya kendinizi duzeltin onun yaninda bisey soylemeyin huzurum bozuluyor ya da oglunuza bi laf soyleyin aklini basina alsin . Ama yook duvara soyluyorum sanki hic kendilerine toz kondurmuyorlar

O zaman bigun cikip gideksin goz dagi vericeksin. Gelirse senindir gelmesse hic olmamistir

Gidersem asla dönmem diyor musun?
Kaç yaşındasınız?
26 yasindayim evet diyorum da nasil sevdigimi bildiginden mi yoksa sevgimld bi tarafini kaldirdigimdan mi bilmiyorum sen benden vazgecemessin diyor ama bilmiyorki dogru zamani bekliyorum bu yuzden cocuk dahi istemiyorum

26 yasindayim evet diyorum da nasil sevdigimi bildiginden mi yoksa sevgimld bi tarafini kaldirdigimdan mi bilmiyorum sen benden vazgecemessin diyor ama bilmiyorki dogru zamani bekliyorum bu yuzden cocuk dahi istemiyorum

Adamı ne kadar şımartmışsın ki , senin onu bırakamayacağını düşünüyor

Hicbirsey yapmadim canim tam tamina 4 yil ama sonra esimi de annesini de kovdum ve cok sukur 3 yıldır bu kelimeyi kullanamıyor

Kv miz ayni kisi olabilir mi ?

eşinde iş bitiyor sevgili Rosebeauty. eşinden yüz bulmasa kv çenesini kapatırdı. kv sadece kv lik yapmış, her kv gibi

Senin imtihanın da Kv ve eşin maalesef
Kendi tarafımdan yaşadığın olaylara baktığımda "Ben olsam ne yapardım" diye düşündüm de.
Kesim hiç güzel şeyler yapmazdım.
Anasının ağzına bakan eşimden buz gibi soğurudum orası kesin.
Kv de başbaşa şahit olmadan ağzıma geleni içimden geçen herşeyi bir güzel söylerdim.
"Sen nasıl bir mahluksun ki sende İnsanlık namına zerrece birşey yok.Hadi benden çekinmiyorsun bre kadın Allahtanda mı korkmazsın? Bu yaptıklarının hesabını nasış vereceksin? Elbet gün gelecek senin de kıç..na imam pamuğu tıkacak o zaman ne yapacaksın? Yoksa sende öteki kötüler gibi hiç ölmeyeceğini mi sanıyorsun acuza suratlı? Senin oğlun nasıl ki evladınsa bende ana baba evladıyım ben ağaçtan düşmedim oğlun beni pavyondan da almadı şerefimşe namusumla gelin geldim ben size Allah'ın emanetiyim sizde emanete böylemi sahip çıkılıyor? Ben senin oğluna kadınlık yapıyorum bizi ayırıp senmi kadınlık yapacaksın oğluna? Tabiiii sen oğlun elinden gitmesin diye onu da yaparsın kansız utanmaz kadın.Senin böyle biri olduğunu tahmin ediyordum ama bu kadar ileri gidip beni ezeceğine ihtimal vermiyordum.Bana zaten akrabaların demişti bu kadın oğlunu sana bırakmaz elinden gelse kendi koynuna girer demişlerdi de inanmamıştım. (Burada ki son cümle tamamen misilleme ve huylandırma için uydurulacak)
Allah'tan dilerim ki kan kus bir bardak su verenin olmasın. Bir daha kocamla aramıza girersen kocamı üstüme salarsan seni dava eder hapse attırırım" aynen bunları söylerdim eşime de söylerse inkar eder "Annenin son kozu da bumu aşkım" derdim.
Allah sana sabırlar versin inşaAllah.

Şu an uyku modundayım ayağa kalkamadığımdan dolayı seni yatakta alkışlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…