- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.119
- 248
- Konu Sahibi holdmetight
- #41
bende "aaa ne munasebet senin elin yok mu canim annene nasil sildirirsin olmaz oyle seyle kendin sileceksin kizarim bak." dedim
bu tarz seylerde neden annene yaptiriyorsun diyorum, napayim kendisi yapmak istiyor kendisi yapiyor yapsin madem diyor
Bu tarz şeylerde kullandığınız bir cümle örneğini yazmışsınız işte, ben müstakbel eşime böyle diyecem, kızarım falan pff çocukla mı evleniyorum, çocuk mu terbiye ediyorum belli değil. Annesi yapmak isteyebilir de, hala ayakkabısının sorumluluğunu taşıyamayan insan işte, yapsın mademmiş, elinden gelmiyorsa bunu söylemeye de utanacak değil herhalde.
Hayır; bunları görüyorsunuz, ondan sonra ya imzadan sonra sorumsuz bir insan oldu, aynı evin içine girince çok değişti demeyin. Annesinin onu ne kadar sevdiğine takarken esas evleneceğiniz kişi hakkında fikir edinmemek büyük hata, birden bire bu insan her işini kendisi yapabilir seviyeye gelmeyecek farkındasınız değil mi? Yoo değilsiniz tabi, hala derdiniz kv. Çünkü karı-koca değil de başka bir şey ilan edecekler sizin için; kv-gln gibi.