• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ogluna bagirmisim :)

Görmemişin oğlu olmuş... O kadindan kaynana, bir ayakkabisini silemeyen adamdan da koca olmaz. Kaç arkana bakmadan kaaaaaç...

haa birde biz 3 katli bir evde elti kayin bir katta, biz benimkiyle bir katta yasayacagiz kismetse
bir gun, askim annenler misafirlige geldiginde nasil olacak dedim, merak etme askim, annem bizde en alt kata(depo diye kullanacagiiz yer) 2 oda yapariz kimseyi rahatsiz birakmayiz orada kaliriz demis :D :D oldum bittim gulmekten ilerde aglamam insallah :D

Yatakta ortanizda yatmasin da :KK59:

Uyuz oluyorum böyle oğlunun emrine amade olup öyle yetiştirenlere.Sanki tek çocuk onda var.Türbe kondurcak sanki ölünce.Sevgiliniz böyle şımartılmaya alışıksa Allah çok sabır versin size.

Nisana gidecektik annesini evden almak icin gittik ama kv adayim hazir degilmis daha biraz oturduk bizde, sevgilim "anne ayakkabilarimi sildin mi" dedi.. bende "aaa ne munasebet senin elin yok mu canim annene nasil sildirirsin olmaz oyle seyle kendin sileceksin kizarim bak dedim" Kv adayi "aa olur mu hemen silerim oglum unutmusum simdi siliyorum diye cikti gitti"
neyse sonrasindaki gun sevgilim gulerek annem bana bagirdin diye cok uzulmus, ici erimis, icine oturmus, hic kiyamamis bana bagirdin diye ama birseyde diyememis dedi :D
bu bagirmakmismi canim sana gercekten bagirdigim zamanlari gorse fenalik gecirecek herhalde dedim
Kadina bak, hem iyiligini dusunuyoruz hem suclu oluyoruz :D
Ne yapacagim ben bu kv ile bilmem, oglunun emrine amade olmam gerek herhalde

Kac yasinda sevgilin canim?

Garip olan sadece kayınvalide değil.

Sevgilinizin bunu size söylemesi hem yanlış, hem de annesinin haklı olduğunu düşündüğünün göstergesi. Yani bir bakıma size mesaj vermeye çalışmış.

oğlunu tepesine çıkaran anne..evlenincede eşine aynısını uyguluyorlar..bu seferde annesiyle karşılaştırıyorlar..birde sevgilinizin bunu size söylemesi gerekmiyor..küçük ispiyoncu çocuklar gibi..bu adamdan koca felan olmaz..size çektirecekler..bizden söylemesi..

Nisana gidecektik annesini evden almak icin gittik ama kv adayim hazir degilmis daha biraz oturduk bizde, sevgilim "anne ayakkabilarimi sildin mi" dedi.. bende "aaa ne munasebet senin elin yok mu canim annene nasil sildirirsin olmaz oyle seyle kendin sileceksin kizarim bak dedim" Kv adayi "aa olur mu hemen silerim oglum unutmusum simdi siliyorum diye cikti gitti"
neyse sonrasindaki gun sevgilim gulerek annem bana bagirdin diye cok uzulmus, ici erimis, icine oturmus, hic kiyamamis bana bagirdin diye ama birseyde diyememis dedi :D
bu bagirmakmismi canim sana gercekten bagirdigim zamanlari gorse fenalik gecirecek herhalde dedim
uğraşma yaranamazsın kv ye...senin yerinde olsam bende ayakkablarımı sildirirdim o kaynanaya..bak o zaman nasıl değerli olursun

Şimdiden karışın karışın ana-oğul ilişkisine, evlendiğinizde sorunların ardı arkası kesilmesin. Kusura bakmayın da kadının iyiliğini düşünmek size mi kaldı? Yaşınız çok küçük sanırım ki, yazdıklarınızdan öyle anlaşılıyor.

Kadın kahrolmuş belliki, bu zamana kadar pamuklara sarıp, suyunu , yemeğini ağzına verdiği oğlunu fırçalamışsınız.
Aralarına girmeyin bence, kayınvalide adayınız şimdiden oğlunu minik minik fiştekliyor.

Benim ki eti senin kemiği benim diyorrr :)))) Amaa eti de benimm kemiğidee :63:
En küçük olaydan en büyük olaya kadar.. hiçççç karışmaa aralarına iyi de olsalar kötü de olsalarr sana en büyük tavsiyem

Yazik Kıyamam ici mi erimis.
sen onun iyiligi icin cikismissin oysa ki
birak silsin koca adamin ayakkabısini..
sen silmezsin.

Kazık kadar delikanlı ayakkabısını silemiyor mu,ne kadar ayıp.
Sonrada kızımız bağırıyor,k.valide adayıda oğluşuna kıyamayıp ben silerim diyor.
Erkek annelerinin en büyük hatası bunlar,pamuklara sar büyüt sonrada bütün hizmetini gör,evlendir aynını karısından beklesin..

bunu bende dusunuyorum ve sinir oluyorum
Kadin kolayini bulsa sevgilim yerine yasayacak o kipirdamasin aman birsey olmasin yorulmasin, gece 3te eve gelse gece 3te ona ozel sofra hazirliyor dusun
ben boyle sey gormedim hayatimda yaa
Sevgilin onay beklemeden kendi başına kararlar alabiliyor mu hayatıyla ilgili önemli konularda? Sorumsuzluk var mı? Bir işi son ana kadar erteler mi mesela? Kendisine ters davranan insanlara kinlenir mi? Pohpohlanmayı çok sever mi? Kv'ye bakıp oğlunu almak gerekli. Bu tür annelerin yetiştirdiği çocuklardan iyi çıkanını pek görmedim çünkü. Ya ana kuzusu olurlar ya sorumsuz ve öz güvensiz.

Ana oğul ilişkilerine karışma.Seni rahatszı eden şeyleri,iki ikiye kaldığınız zaman belirt.

Bırak ağzına yemeğini bile yedirsin, ne karışıyosun boşver iyiliğiini falan :KK49:
kazık kadar adamın ayakkabısını silmek zoruna gitmemişte o mu kahretmiş kv ni:)

Nişanlının annesine ayakkabılarımı sildin mi demesi yanlış
Senin ona aaa kızarım bak kendin sil demen yanlış
Kv.nin oğluna paşa muamelesi yapması ayrıca yanlış

Ne desem bilemedim bana komple yanlış geldi bu muhabbet :KK51:

Şimdiden karışın karışın ana-oğul ilişkisine, evlendiğinizde sorunların ardı arkası kesilmesin. Kusura bakmayın da kadının iyiliğini düşünmek size mi kaldı? Yaşınız çok küçük sanırım ki, yazdıklarınızdan öyle anlaşılıyor.

22 yasindayim nebileyim iyi niyetimden demistim oysa, anneye biraz saygi amacli ama neyse:)

Back
X