• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ogluna bagirmisim :)

Sevgilin onay beklemeden kendi başına kararlar alabiliyor mu hayatıyla ilgili önemli konularda? Sorumsuzluk var mı? Bir işi son ana kadar erteler mi mesela? Kendisine ters davranan insanlara kinlenir mi? Pohpohlanmayı çok sever mi? Kv'ye bakıp oğlunu almak gerekli. Bu tür annelerin yetiştirdiği çocuklardan iyi çıkanını pek görmedim çünkü. Ya ana kuzusu olurlar ya sorumsuz ve öz güvensiz.

ayy sevgilimi taniyan bir insan bile onu bukadar iyi anlatamazdi, tipa tip ayni dedigin gibi dunya yansin umrunda degil son ana kadar yapmaz sorumsuzzzz, pohpohlanmak onun icin nefes almak yemek yemek gibi birsey
kisacasi sorumsuz ve ozguvensiz ama seviyorum iste:)

Bırak ağzına yemeğini bile yedirsin, ne karışıyosun boşver iyiliğiini falan :KK49:
kazık kadar adamın ayakkabısını silmek zoruna gitmemişte o mu kahretmiş kv ni:)

ha tam ustune bastin canim bende boyle dusundum :D sanki 5 yasinda cocuk mu bu, boyle alistirilmaz ki ya benimkinin ddigide yanlis ama alistirmiss iste

Kazık kadar delikanlı ayakkabısını silemiyor mu,ne kadar ayıp.
Sonrada kızımız bağırıyor,k.valide adayıda oğluşuna kıyamayıp ben silerim diyor.
Erkek annelerinin en büyük hatası bunlar,pamuklara sar büyüt sonrada bütün hizmetini gör,evlendir aynını karısından beklesin..

sevgilime kiziyordum ilk ama sonradan anladim ki sevgilim yapma dese bile yapiyor, okadar merakli ki sacini tam anlaminda supurge etmeye

Uyuz oluyorum böyle oğlunun emrine amade olup öyle yetiştirenlere.Sanki tek çocuk onda var.Türbe kondurcak sanki ölünce.Sevgiliniz böyle şımartılmaya alışıksa Allah çok sabır versin size.

sormaa canim sorma 25 yasinda adam cocuk gibi pohpohlanmaya alismis, birkere askimsiz laf soylesem bana sevgi gostermiyorsun demeye basliyor.. kv hep canim oglum tatli oglum yakisikli oglum diye bebek muamelesi yapmaya alistigi icin benimkide alismis bazen yoruluyorum sevgi gostermekten

Nisana gidecektik annesini evden almak icin gittik ama kv adayim hazir degilmis daha biraz oturduk bizde, sevgilim "anne ayakkabilarimi sildin mi" dedi.. bende "aaa ne munasebet senin elin yok mu canim annene nasil sildirirsin olmaz oyle seyle kendin sileceksin kizarim bak dedim" Kv adayi "aa olur mu hemen silerim oglum unutmusum simdi siliyorum diye cikti gitti"
neyse sonrasindaki gun sevgilim gulerek annem bana bagirdin diye cok uzulmus, ici erimis, icine oturmus, hic kiyamamis bana bagirdin diye ama birseyde diyememis dedi :D
bu bagirmakmismi canim sana gercekten bagirdigim zamanlari gorse fenalik gecirecek herhalde dedim
Kadina bak, hem iyiligini dusunuyoruz hem suclu oluyoruz :D
Ne yapacagim ben bu kv ile bilmem, oglunun emrine amade olmam gerek herhalde

sende k.validen oldumu kedi ,evinde aslan olursun :KK45::KK45::KK45:

o eşine nasıl davranıyorr oğlu gibi mii:110::110::110::110:

ikili iliskilerine karismayin..
bu iki ayri anlam tasir
1.bu onun ve oglunun arasinda ..
ikisinin iliskisi kv'nin gozune girmek soyle dursun onu sinir eder..
2.nede olsa O onun oglu onu azarlaman hosuna gitmez.
benim kv de boyle gecen ay geldiler 10 gun kaldilar malesef...
ilk gun anne gece acikirsaniz dolabta yemek var dus alirsaniz havlu surda cekinmeyin dedim oglumun evi ne cekinecemmm dedi
canin cehenneme lanet olasi dedim tabi icimden..

iyilik yaramiyor ya gercekten kotu olmak lazim deveyi diken insani ... yaranir diye bir laf varya ayip oldu biraz afedersiniz ama dogru demis diyen

sende k.validen oldumu kedi ,evinde aslan olursun :KK45::KK45::KK45:

o eşine nasıl davranıyorr oğlu gibi mii:110::110::110::110:

yoo kv yaninda aslan gibi davranirim bilsin boyle oldugumu, ben onun gibi olamam
esinede ogullarinada her an onlar icin canini verecekmis gibi davraniyor, esini severken gormedim ama benim sevgilimi 2 yasinda cocuk severmis gibi sever hep

o annedir öyle yapmak istiyor ve yapıyordur
siz evlenince dikkat edin de şımartmayın yeter
annesi ile arasındakilere de müdahale etmezsiniz bir daha olur biter:D

Tam da benim kv tipi. Hiç hoşlanmıyorum "ben kendimi çocuklarıma adarım, herşeylerini ben düşünür yaparım, saçımı süpürge ederim de bi gram laf etmem" annelerinden... ki bunu özellikle erkek anneleri yapıyor.
Sonra eşlerden de çok büyük beklentileri oluyor bu erkeklerin. Anneleri gibi yapmadığında sen ilgisiz oluyorsun.
biz bu konularda çok tartıştık eşimle. Kv de her seferinde seninle"oğlumu en çok ben düşünürüm" yarışına giriyor ve bir süre sonra fena halde batıyor. İki yol çıkıyor karşına; ya bu yarışı bırakıp kenarda keyifle eşinin memnun edilmesini izleyeceksin; ya da çok daha fazlasını yaparak atağa geçeceksin. Bilmem anlatabildim mi ;)

Tam da benim kv tipi. Hiç hoşlanmıyorum "ben kendimi çocuklarıma adarım, herşeylerini ben düşünür yaparım, saçımı süpürge ederim de bi gram laf etmem" annelerinden... ki bunu özellikle erkek anneleri yapıyor.
Sonra eşlerden de çok büyük beklentileri oluyor bu erkeklerin. Anneleri gibi yapmadığında sen ilgisiz oluyorsun.
biz bu konularda çok tartıştık eşimle. Kv de her seferinde seninle"oğlumu en çok ben düşünürüm" yarışına giriyor ve bir süre sonra fena halde batıyor. İki yol çıkıyor karşına; ya bu yarışı bırakıp kenarda keyifle eşinin memnun edilmesini izleyeceksin; ya da çok daha fazlasını yaparak atağa geçeceksin. Bilmem anlatabildim mi :KK66:

evet canim nekadar dogru anlattin, tamda dedigin gibi

bunun birde kocişi hiccccc kiyamayan versiyonlari vardir..
boyle acikli dramatik bosanma evresinde ki kari koca konularinda cikiverir karsiniza..
ayyyy kocisim baga hiiiiic kiyamooozzzzzz

aynen yani ben de bu tür yorumların amacını anlayamıyorum. ne öyle nispet yapar gibi... hiç bir faydası olmayan kendini-kocasını öven türden yorumlar...

Deneyim konusuyor, sakın karisma ikisinin iliskisine. Benim kv de ayni model, eşim oturur suyu önüne gelir, sadece eşime degil gorumcelerim ve kaynima hatta bana da oyle hizmet eder. Bisey dersem bozulur. Bi kere birak bulasiklari yikayayim dedim, sen benim yaptigim isi begenmiyor musun bulasigi iyi yikamadigimi mi soyluyorsun diye agladi. Bazen eltimle geyik yapar guleriz kocalarimizi cekistiririz gulerek, ama cok basit seylerdir, mesela onunki de benimki de gelirken bi de domates al dersen 1 tane domates alip geliyormus, hani boyle seyleri anlatip guleriz, ona bile pancar gibi kizarir, elalemin kocalari dovuyor sovuyor siz pirlanta gibi ogullarimi begenmiyorsunuz diye aglar... yani ne iyilik yarar boylesine, ne sakadan anlar, en iyisi mesafeli durmak.

benim kv min aynısı...
evlenince de senin yapmanı ister, oğluna toz kondurmaz kesin... oğlu yaparsa da ayıplar. benim kv öyle de :KK59:

Deneyim konusuyor, sakın karisma ikisinin iliskisine. Benim kv de ayni model, eşim oturur suyu önüne gelir, sadece eşime degil gorumcelerim ve kaynima hatta bana da oyle hizmet eder. Bisey dersem bozulur. Bi kere birak bulasiklari yikayayim dedim, sen benim yaptigim isi begenmiyor musun bulasigi iyi yikamadigimi mi soyluyorsun diye agladi. Bazen eltimle geyik yapar guleriz kocalarimizi cekistiririz gulerek, ama cok basit seylerdir, mesela onunki de benimki de gelirken bi de domates al dersen 1 tane domates alip geliyormus, hani boyle seyleri anlatip guleriz, ona bile pancar gibi kizarir, elalemin kocalari dovuyor sovuyor siz pirlanta gibi ogullarimi begenmiyorsunuz diye aglar... yani ne iyilik yarar boylesine, ne sakadan anlar, en iyisi mesafeli durmak.

anaaam sizinkide bir fenaymis oncacik seyden yanlis anlasilir miii, ama benimkide oyle gerci hep over zaten ogullarini

Back
X