• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ogluna bagirmisim :)

anne ogul iliskisine karismaniz yanlis
annesi senin o sekilde hurmet yapmayacagini dusunup bozuldu herhalde, ki hizmetci degiliz kadiniz diye ayakkabisinida silip ayagina giydirecek halimiz yok, sevgiline bu durumdan bahset yoksa senden annesi gibi olmani bekler

siz bir daha onların muhabbetine karışmazsınız olur biter. ister küssünler ister bagrışsınlar ister şakalaşsınlar. siz ses çıkarmayın.

Kadının iyiliği için konuşmuşsun
İçi erimişmiş
Kocaman olmuş adama hizmetçilik etmesine engel olduğun için mi erimiş içi
Olaya bak

22 yasindayim nebileyim iyi niyetimden demistim oysa, anneye biraz saygi amacli ama neyse:)

Daha çok gençsin ama bak burada birsürü konu var. Anne-oğul arasına girme. Erkek arkadaşın da en küçük 22 yaşındadır diye düşünüyorum. Bu yaşına kadar aralarındaki saygı o şekilde demek ki. Yani bu yıla kadar erkek arkadaşın annesine saygısızdı da, sen söyleyince mi saygılı davranacak. Yapma Allah aşkına... Hem annesinden ne görüyorsa senden de onu isteyecek değil. Mesela bazen evden çıkınca ellerimi kremleyip ayakkabımı giyiyorum, eşim kendi ayakkabısını silerken, uzanır benimkileri de siler. Ya da o evden çıkınca ellerinin temiz olması gerekir, dur ben silerim sen elini sürme derim. Biz birbirimize saygısız mıyız bu durumda? Evlenirseniz sen eşi olacaksın, o annesi olmaya devam edecek. Bırak onlar nasıl anlaşıyorsa anlaşsın, seni seninle anlaşması ilgilendirir. Şu davranışlardan uzak durun ki yarın birgün adam sizi annesi gibi değil, kadın gibi karısı gibi görsün ya...

valla hepinize katiliyorum bundan sonra ne yaparsa yapsin, hic umursamam, kv ile yarisada giremem oyle hizmet edemem kv hizmet etsin istedigi kadar
ay ben onlara giderken bos gitmeyeyim diye bi cikolata birsey aliyorum, kadinin dedigi vay oglum bana ne almis :KK70: anne kalbiminsesiii aldi onu diyor haa ne gerek vardi lazim degil ki der ve ben giderken bir posete yaninda baska birseylerde koyup bize geri gonderir :KK70:

Acikcasi orada hadsizlik yapmissin. Yani oglan istiyor anne yapiyor sana dusmez AAAAA NE DIYOSUN SEN ANNENE demek. Sen mi yoneteceksin koca adami istedigini soyler. Ha sana ayakkabimi sil der az ye usak tut dersin o baska. Ama ana-ogulun diyaloguna giremezsin

ben olsam ikisinden de sogurdum.oğlu anasına ayakkabı sildiriyor anası desen tam bir facia.yani asla olmazdı anında biterdi
kvden sogudugum dogru ama sevgilimden sogumuyorum, boyle buyutulmus boyle yetistirilmis iyice pamuklara sarmisda buyutmus kv ne diyeyim belkide bahanem bu ama seven insan kolay sogumuyor iste

Back
X