Oğluna parkta hatta eylemde gelin arayan anneler

Ay ben hic sakin kalamam direk laf sokar ters bakarım,cevap ulasir
Kaldi ki son 1 aydır ekstra gerginim biri çıkıp bisey dese öncekiler gibi ters bakmaz 7 sulalesine geciririm

dovmelerim sebebiyle kayınvalide adaylarının gozdesi olamadım ayyy nede onemli orda burda cocuguna gelin arayan kayınvalide herseye burnunuda sokar ogulları bulamıyomu anlamıyorumki

Sna bi iki hırka hediye edelim teyzeleri gorur gormez gecir ustune

Şakasi bi yana onlari yaparken canin acimiyo mu hadi acisina dayandin sıkılmaz mi insan bi sureden sonra ayyyy derimi kazarsim herhalde

Ben sıkılırım sacimin orjinal halini ozlwrim diye sacimi bile boyatamam korkudan

Ay senon kaynanada brezilya dizilerinin basrol kotu karakteri gibiymis haaa
Kiz sendeki sansa bak iste sen didin ugras aralarini yap resmen kadin sana demis ki"Ayağımın yerini edim gör bak sana neler edim"
Haha aynen EvvelAhir'cim o yüzden konu sahibine de dedim ya, her kaynana öğretmen gelin ister bende beni her kaynana ister sanardım bu yaşıma kadar ama denk geldiğim kaynanamaya bak gözü öğretmenliği bırak hiçbirşey görmedi Neyseki benim şansım eşim oldu.. Hiçbir zaman beni ezdirmedi Allah razı olsun çok mutlu bir yuvam var. Kaynanama rağmen

evliyim zaten gecti artık
yok acımıyor yani acıyorda cok degil basit bir ornek kaşlarımı aldırırken daha cok acı cekiyorum bir zaman sonra butunlesiyor sanki oyle dogmussunuz gibi hissediyorsunuz

Milyonda bir gorulen kuyruklu yıldız (sevgili kayin validecigini )gorme sansi sana nasip olmus

Bu arada Allah mutlulugunu daim etsin

Kuyruklu yıldizin serrindende sizi muhafaza etsin

O zaman sende kaynanani isteme
istenmemesi neymiş gorsun
ne dengesiz insanlar varvoglum mutlu yuvasinda diye sukretmiyorda bir gelin beğenmiyor.
senin veremedigin yuva sıcaklığını verdiğim için kiskanma kaynana de ona

Atanmadan once begenmeyenler atandiktan sonra istemeye kalkarsa "onceden buralar hep dutluktu" dersin

Annen de sorsaydi oglan sana benziyor mu diye. Evet derse "gelecekteki torunlarima bunu yapamam uzgunum. benim guzellik genlerim bile basedemez sizin genlerinizle" deseydi

dovmelerim sebebiyle kayınvalide adaylarının gozdesi olamadım ayyy nede onemli orda burda cocuguna gelin arayan kayınvalide herseye burnunuda sokar ogulları bulamıyomu anlamıyorumki

Herseyi tersine cevirmek ister misin? Yeni bir dovme yaptir elinin tam ustune. Alnina da olabilir daha makbule gecer

"I ♡ Kaynana"

evliyim zaten gecti artık
yok acımıyor yani acıyorda cok degil basit bir ornek kaşlarımı aldırırken daha cok acı cekiyorum bir zaman sonra butunlesiyor sanki oyle dogmussunuz gibi hissediyorsunuz

Yok ya hic benlik degil bide abdest olmuyo diye biliyorum diycemde kazen abi beni postalar diye korkuyom ondan onu demiyom

Neyse iste ben dovmesiz dovmesiz kalsn yasantimida devam ettireyim

En ustteki yorum beni benden aldi

Kız konuyla alakasız ama kazan gerçekten abi mi.kadınlar kulübünde abinin ne işi var

Yok ya hic benlik degil bide abdest olmuyo diye biliyorum diycemde kazen abi beni postalar diye korkuyom ondan onu demiyom

Neyse iste ben dovmesiz dovmesiz kalsn yasantimida devam ettireyim
o olaylara girince cıkılamıyor pek
sıkılacagını bilen zaten yaptırmasın tabi sildirmesi falanda ayrı mesele

ne yazıkki kayınvalidem de yok uzun zaman once vefat etmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…