- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.730
- 248
dovmelerim sebebiyle kayınvalide adaylarının gozdesi olamadımayyy nede onemli orda burda cocuguna gelin arayan kayınvalide herseye burnunuda sokar ogulları bulamıyomu anlamıyorumki
Dövmeli koca bul sendedovmelerim sebebiyle kayınvalide adaylarının gozdesi olamadımayyy nede onemli orda burda cocuguna gelin arayan kayınvalide herseye burnunuda sokar ogulları bulamıyomu anlamıyorumki
Haha aynen EvvelAhir'cim o yüzden konu sahibine de dedim ya, her kaynana öğretmen gelin ister bende beni her kaynana ister sanardım bu yaşıma kadar ama denk geldiğim kaynanamaya bak gözü öğretmenliği bırak hiçbirşey görmediAy senon kaynanada brezilya dizilerinin basrol kotu karakteri gibiymis haaa
Kiz sendeki sansa bak iste sen didin ugras aralarini yap resmen kadin sana demis ki"Ayağımın yerini edim gör bak sana neler edim"
evliyim zaten gecti artıkSna bi iki hırka hediye edelim teyzeleri gorur gormez gecir ustune
Şakasi bi yana onlari yaparken canin acimiyo muhadi acisina dayandin sıkılmaz mi insan bi sureden sonra ayyyy derimi kazarsim herhalde
Ben sıkılırım sacimin orjinal halini ozlwrim diye sacimi bile boyatamam korkudan
dovmesiz buldum onuda dovmeliycemDövmeli koca bul sende
Haha aynen EvvelAhir'cim o yüzden konu sahibine de dedim ya, her kaynana öğretmen gelin ister bende beni her kaynana ister sanardım bu yaşıma kadar ama denk geldiğim kaynanamaya bak gözü öğretmenliği bırak hiçbirşey görmediNeyseki benim şansım eşim oldu.. Hiçbir zaman beni ezdirmedi Allah razı olsun çok mutlu bir yuvam var. Kaynanama rağmen
O zaman sende kaynanani istemeHaha aynen EvvelAhir'cim o yüzden konu sahibine de dedim ya, her kaynana öğretmen gelin ister bende beni her kaynana ister sanardım bu yaşıma kadar ama denk geldiğim kaynanamaya bak gözü öğretmenliği bırak hiçbirşey görmediNeyseki benim şansım eşim oldu.. Hiçbir zaman beni ezdirmedi Allah razı olsun çok mutlu bir yuvam var. Kaynanama rağmen
Ben de öğretmenlik okuyorum da artık mesleğin çok prestiji kalmadı sanki. Atanmayanı istemiyorlar, dünür gelmeden aranan tek kriter bu. İnsanlığıymış, görgüsüymüş, kültürüymüş umrunda bile değil.
Şimdi ben umut milli takımındayım, çünkü daha okulu bitirmedim, Kpss'yi kazanma ihtimalim cepte. Şimdiden yatırım yapmak isteyen teyzeleri bekliyorum, buralar 2 yıla değerlenecek çünkü.
He bir de evlensin, biz okuturuzcular var sormayın gitsin. Geçen böyle teklifle geldiler bana. 30 yaşında veterinere istendim kızlar, ama okutacaklarmış beni. Çok cömertler çok!
Ha ha şöyle teyze bir bana denk gelmez ki egleneyim stres atayım
Ama bir ara annem fizikntedaviye gidiyordu kadının biri anneme senin kızın var mi demiş.annemde var demiş.oğluma kız ariyorumda sana benzer mi kızın senin gibi guzel mi demis
annemde benzer demiş.oğlun kim neci demiş.mühendis demiş ne mühendisi demiş annem italatt ihracatt demisne ithal ihraç ediyor demiş annem kadın cevap verememiş.oyla nda annesini almaya gelmiş fıçı gibi siskoymus annem olmaz demis
dovmelerim sebebiyle kayınvalide adaylarının gozdesi olamadımayyy nede onemli orda burda cocuguna gelin arayan kayınvalide herseye burnunuda sokar ogulları bulamıyomu anlamıyorumki
evliyim zaten gecti artık
yok acımıyor yani acıyorda cok degil basit bir ornek kaşlarımı aldırırken daha cok acı cekiyorumbir zaman sonra butunlesiyor sanki oyle dogmussunuz gibi hissediyorsunuz
Atanmadan once begenmeyenler atandiktan sonra istemeye kalkarsa "onceden buralar hep dutluktu" dersin
Annen de sorsaydi oglan sana benziyor mu diye. Evet derse "gelecekteki torunlarima bunu yapamam uzgunum. benim guzellik genlerim bile basedemez sizin genlerinizle" deseydi
Herseyi tersine cevirmek ister misin? Yeni bir dovme yaptir elinin tam ustune. Alnina da olabilir daha makbule gecer
"I ♡ Kaynana"
Bir zamanlar atanamamış ama öğretmen kız vardı bilir misin?Atanmadan once begenmeyenler atandiktan sonra istemeye kalkarsa "onceden buralar hep dutluktu" dersin
o olaylara girince cıkılamıyor pekYok ya hic benlik degil bide abdest olmuyo diye biliyorum diycemde kazen abi beni postalar diye korkuyom ondan onu demiyom
Neyse iste ben dovmesiz dovmesiz kalsn yasantimida devam ettireyim
ne yazıkki kayınvalidem de yok uzun zaman once vefat etmisAtanmadan once begenmeyenler atandiktan sonra istemeye kalkarsa "onceden buralar hep dutluktu" dersin
Annen de sorsaydi oglan sana benziyor mu diye. Evet derse "gelecekteki torunlarima bunu yapamam uzgunum. benim guzellik genlerim bile basedemez sizin genlerinizle" deseydi
Herseyi tersine cevirmek ister misin? Yeni bir dovme yaptir elinin tam ustune. Alnina da olabilir daha makbule gecer
"I ♡ Kaynana"
He he abiymis bende duyunca bi şok gecirdiydimKız konuyla alakasız ama kazan gerçekten abi mi.kadınlar kulübünde abinin ne işi var
Neyse zaten yaptirmissin sonucta ortada tartisilacak bisey kalmamis zaten :)o olaylara girince cıkılamıyor pek
sıkılacagını bilen zaten yaptırmasın tabi sildirmesi falanda ayrı mesele
Kız konuyla alakasız ama kazan gerçekten abi mi.kadınlar kulübünde abinin ne işi var
Valla mi ALLAH bagoslasin mutluluklar diliyoruz kendisineEvet canim hemde evli cocugu bile var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?