Oğluna şaban ismi koyan varmı?

Nermin3419

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2018
217
66
48
37
Kızlar selam hepinize akşamdan öyle bir cinsiyet tahmini düşündük daha belli değil tabiki 7 haftalık olduk ama işte insan merakta ediyor etmiyor değil tabikide buarada eşimin ailesinde erkek bebek yok abisinin 5 tane kızı olmuş eğer ki benim oğlum olursa eşim kayınpederimin adını koymayı düşünüyor eşimin babasının adı şaban bende okul hayatında dalga geçerler alay ederler diye düşünüyorum ve pek sıcak bakmıyorum açıkçası eşimde çift isim koyalım diyor önüne yusuf şaban veya yavuz şaban diyor şaşırdım valla kızlar siz olsaydınız ne yapardınız fikirlerinizi bekliyorum

Kayınpeder adı koymak da nedir yahu , daha devam mı ediyor bunlar . Sadece Şaban ismi için demiyorum . İkiniz birlikte güzel bir isim seçip verin çocuğa. Benim asla kabul edeceğim bir şey değil bu . Kendi babamın adını verelim de istemem yani . Bence eşinizi vazgeçirin bu eski tarz fikirlerden .

Şaban in yanına ne koyarsanız koyun olmaz.Isim bir insan için çok önemli lütfen çocuğunuza bunu yapmayın.Milyonlarca isim varken bu ismi çocuğunuza koymayın.Kimse bu ismi sevmez ve hayatının her anında dalga geçilecek çocuğunuzla.

Yeni nesil kemal sunal mi izliyor, sizin cocuk buyuyene kadar iyice unutulur. Hayatimda bir tane saban tanidim cok guvenilir, saglam, duzgun bir adamdi, cok da iyi bir aile babasi. Isimlerin boyle etiketlenmelerine karsiyim.

Yalniz ben olsam kayinpeder ismi koymam.

Bende aynısı düşünüyorum inanın sizinle aynı fikir içersindeyim ve şimdiden çok stres yapıyorum canım

Canım evet eşimin ailesinde maalesef ki var kayınpederimin adı ve kendisini namazında oturur kalkar dua eder gece gündüz şaban ismini asla kötülemiyorum ama..! İşte kemal sunal ismi batırdı

Şaban ismi çok mübarek bir isim.
yeni nesil kemal sunal da izlemiyor, bu düşünceye katılıyorum.
isimde sıkıntı yok bence.
ama kayınpederin isminin konması bence sıkıntı burda :)
Zaten bir tane aynı isimden ailede var. Ne gerek var yeniden?
ben ailede olan bir ismi istemezdim şahsen.

Dua ette kızın olsun ozmaan. Kayinvalidenin adi ney merak ettim

Çocuğuna bu kötülüğü yapma bence .Çok istiyorsa eşin kırmamak için kulağına okutmayi teklif et.Ogretmenim .Bu isim meselesi yüzünden psikolojisi bozulan ,okula gelmek istemeyen öğrencilerim oldu.Cocuklar alay ediyorlar.

Ali ahmet mehmet vs olur anlarimda şaban ismini koymazdım büyük ihtimal. Hem ana bana ismi koyunca ne olacak sanki. Gercekten bunu dert edenler falan var. Allaha şükür anne baba, kendi adını çocuğuna asla koymak istemeyen bir eşim var.

İsim bir çocuğun hayatında çok önemli, okula gittiğinde dalga geçerlerse siz daha çok üzülürsünüz. Birilerinin gönlü olsun diye bunu göze alamazdım.

Eski apartman görevlimizin oglunun ismi. Tam kelimeyi secemeyecegim imam hatip degil ama kiz erkek farkli sınıflarda okuyan, butun kizlarin kapali oldugu bir okulda okuyordu.
Oyle bir ortamda yadirganmaz belki ama normal bir ortamda cok zorlanir.

Ben cocuguma asla koymazdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…