- 26 Kasım 2018
- 217
- 66
- 48
- 37
- Konu Sahibi Nermin3419
-
Bende aynısı düşünüyorum inanın sizinle aynı fikir içersindeyim ve şimdiden çok stres yapıyorum canımŞaban in yanına ne koyarsanız koyun olmaz.Isim bir insan için çok önemli lütfen çocuğunuza bunu yapmayın.Milyonlarca isim varken bu ismi çocuğunuza koymayın.Kimse bu ismi sevmez ve hayatının her anında dalga geçilecek çocuğunuzla.
Canım evet eşimin ailesinde maalesef ki var kayınpederimin adı ve kendisini namazında oturur kalkar dua eder gece gündüz şaban ismini asla kötülemiyorum ama..! İşte kemal sunal ismi batırdıYeni nesil kemal sunal mi izliyor, sizin cocuk buyuyene kadar iyice unutulur. Hayatimda bir tane saban tanidim cok guvenilir, saglam, duzgun bir adamdi, cok da iyi bir aile babasi. Isimlerin boyle etiketlenmelerine karsiyim.
Yalniz ben olsam kayinpeder ismi koymam.
Ben asla koymazdim ya, zaten soyadını vermiş ne bu bir de adını verecek?
Umarim soz hakkı verirler konu sahibine.Valla çok güzel cevap ,konu sahibi burdan ilerleyin .Bol şans
Dua ette kızın olsun ozmaan.Kızlar selam hepinize akşamdan öyle bir cinsiyet tahmini düşündük daha belli değil tabiki 7 haftalık olduk ama işte insan merakta ediyor etmiyor değil tabikide buarada eşimin ailesinde erkek bebek yok abisinin 5 tane kızı olmuş eğer ki benim oğlum olursa eşim kayınpederimin adını koymayı düşünüyor eşimin babasının adı şaban bende okul hayatında dalga geçerler alay ederler diye düşünüyorum ve pek sıcak bakmıyorum açıkçası eşimde çift isim koyalım diyor önüne yusuf şaban veya yavuz şaban diyor şaşırdım valla kızlar siz olsaydınız ne yapardınız fikirlerinizi bekliyorum
İnşallah olur ya ,ada bakUmarim soz hakkı verirler konu sahibine.
İsim bir çocuğun hayatında çok önemli, okula gittiğinde dalga geçerlerse siz daha çok üzülürsünüz. Birilerinin gönlü olsun diye bunu göze alamazdım.Kızlar selam hepinize akşamdan öyle bir cinsiyet tahmini düşündük daha belli değil tabiki 7 haftalık olduk ama işte insan merakta ediyor etmiyor değil tabikide buarada eşimin ailesinde erkek bebek yok abisinin 5 tane kızı olmuş eğer ki benim oğlum olursa eşim kayınpederimin adını koymayı düşünüyor eşimin babasının adı şaban bende okul hayatında dalga geçerler alay ederler diye düşünüyorum ve pek sıcak bakmıyorum açıkçası eşimde çift isim koyalım diyor önüne yusuf şaban veya yavuz şaban diyor şaşırdım valla kızlar siz olsaydınız ne yapardınız fikirlerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?