Oğluna şaban ismi koyan varmı?

Öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz şöyle yorumlara baktım da yüzde doksanı saçmalık . Kimse kusura bakmasın şaban öncelikle çok bereketli ve güzel bi ayın ismidir kimse bunu böyle saçma yok efendim alay konusu gibi cümlelerle ört bas edemez hakkınız değil .ikincisi çift işim olarakta gayet güzel olur kimsenin sözüne bakmayın eşiniz le sözleşin ve koyun asla bu yorumlarda ki gibi abartılacak bişey değil . Koymak istemezseniz de uygun bir dille red edin .

Yazık yavruya böyle bi yükü taşıtmayın. Zaten ilerde değiştirecektir ya bizle dalga geçiyorsun ya da çocuğa acımıyorsun. Şaban ne ya! Oldu bide yanına Hüsamettin koy istediğini kullansın yavrucak

Dedesinin adini koydugunuz icin büyüyünce tesekkur etmeyecek size.

Ikinci isim olarak ne verdiyseniz onu kullanacak,

diger adindan nefret edecek,

resmiyette kullanmasi gerektiginden adini kabul etmedigi icin benlik sorunlari yaşayacak,

yaşını doldurur doldurmaz size dava açıp ismini degistirecek.

Bu arada dedesine de yoğun sevgi beslemeyecek.

Ben olsam nefret bile edebilirdim.

Yeni nesil Şaban nasıl izlemez yahu? Benim dört buçuk yaşındaki oğlum bile "anne bana şabani aç" diyor. Şaban, nesiller üstü bir efsane.

Çocuğunuza Şaban adını koymak isteyen eş de ne bileyim. İnsan da biraz vizyon olur. Bu ismin sadece şabana yakıştığını hepimiz biliyoruz. Babasının adı satı olsa, sati koyacakti demek ki. Baba unlu biri mi? Niye adını koymak istiyor?

Kp adını geçtim 2isim dahi olsa çocuğuma asla şaban ismini koymam

Canım evet eşimin ailesinde maalesef ki var kayınpederimin adı ve kendisini namazında oturur kalkar dua eder gece gündüz şaban ismini asla kötülemiyorum ama..! İşte kemal sunal ismi batırdı
maalesef öyle

ayrıca kp in enerjisinden, yaşayışından da etkilenme durumu var diye biliyorum. birine niyet ederek koymayın. ayrıca çocuk sizin çocuğunuz, her seferinde oğlumla dalga geçerler, bu ismi koymam diye çıkışacaksınız . çocuğunuza sahip çıkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…