Oğlunu kocası yerine koyan anne!

Paretooptimal

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
305
222
18
31
Gene ben geçenlerde de bir konu açmıştım annesine düşkün sevgilim kurmak istemiyor diye. İstemese de karşı çıkamıyor çoğu şeye nadiren tepki verir onda da annesi hemen kırılmış ayağı yapınca yumuşuyor geri buda beni korkutuyor.

Güncel mevzuda kadın gene sevgilimde onun 5 aylık maaşı tutarında para istedi. Ya çocuk daha bekar adam akıllı işi yok evi yok arabası yok eşi yok hiç mi insafın yok. Sadece benimkine değil evli kardeşlerine aynısını yapıyor.

Benim annem dolabımızdaki yiyeceklere kadar çocuklarıdır götürür ben gene alırım onlardan az bir masraf eksilsin diye evlenirken herşeylerini yapar.

Onun ailesi zaten evlenirken birşey yapmıyor ve evleri var jipleri var paraları da var biliyorum çünkü benim sevgilim kazandırdı o parayı hepsini aldılar az değil bu 60-70 eder daha biz evlenirken birşey yapamayız üstüne para ver ikinci evi alcaz diyorlar. Adama derler avucunu yala diye bir insan evladına neden acımaz ya hiç düşünmüyor. Şinirden deli olcam gene biliyorum siz sevsenizde mutlu olamazsınız dediniz hepiniz ama ayrılık olacaksa da kolay olmuyor şuan bizim için. Belki böylesi hayırdır daha kolay vazgeçerim ama içim acıyor sevgilim karşı gelmek istiyor yufka yürekli kimseyi üzmek istemez birşey demiyor art niyet olmayınca kıyamıyorum ama benim ailem bana öyle yapsa ya neler sayarım varya :( kadını görseniz çok şeker dersiniz benide sever sen gibi bulamam gelin falan der yalan mı göz boyamamı anlamadım.

Yada fark etmiyor mu acaba çocuklarına yaptığını. Konuşmak mı lazım ne denir ki bana kalsa gider kavga ederim düşüncesiz bı rahat bırak çocuklarını mutlu olsunlar derim ama sonradan ilişkimiz iyi olmaz ömür boyu :(

Böyleleriyle ne yapılır ki

İyi de alan razı, veren razı. Bunlar zaten en nihayetinde anne-oğul. Kendi meseleleri bu. Dışardan biri olarak burda size laf düşmüyor. Yapacağınız şey, çok rahatsızsanız ayrılır gidersiniz. Sadece sevgilisiniz.

Hemen art niyet aramalar önceden işi vardı. Şuan bıraktı işi dönünce başlayacak iş bulmak ta kolay değil malum.
:)) pardon art niyet arayan ben miyim? Sevgilisinin anasinin herbiseyinde kusur arayan sen mi?? Ayrica anlattigin gibiyse sevgilinin isi yokken anasi nasi para istiyo ikinci ev istiyo? Nerden bakarsan bak tutarsizlik:işsiz:

Veren razı falan değil. O kırmamaya çalışıyor annesi yüz bulup tepesine çıkıyor. Ben doldurmadım bu konuda hiç sevgilimi kendide rahatsız bende hak verdim
İyi de alan razı, veren razı. Bunlar zaten en nihayetinde anne-oğul. Kendi meseleleri bu. Dışardan biri olarak burda size laf düşmüyor. Yapacağınız şey, çok rahatsızsanız ayrılır gidersiniz. Sadece sevgilisiniz.

:)) pardon art niyet arayan ben miyim? Sevgilisinin anasinin herbiseyinde kusur arayan sen mi?? Ayrica anlattigin gibiyse sevgilinin isi yokken anasi nasi para istiyo ikinci ev istiyo? Nerden bakarsan bak tutarsizlik:işsiz:
Canım senin işin gücün yok galiba dedektiflik peşindesin şuan işi bırakmak zorundaydı bu adam çocuk değil 3-4 sene çalıştı öncesinde! Hadi kendine başka iş bul insanlar buraya sıkıntı paylaşmaya yazıyor senin gibilerde sıkıntılarını birilerine sataşarak atıyor herhalde.

Canım senin işin gücün yok galiba dedektiflik peşindesin şuan işi bırakmak zorundaydı bu adam çocuk değil 3-4 sene çalıştı öncesinde! Hadi kendine başka iş bul insanlar buraya sıkıntı paylaşmaya yazıyor senin gibilerde sıkıntılarını birilerine sataşarak atıyor herhalde.
Yazdiklarindaki ironileri soyluyorum sana. Insanin akli ister istemez karisiyo ya ne diyo bu falan oluyoruz. Farkindaysan kimse kaynanani taslamiyo suan. Anne ogul arasinfa olan iliskileri seni hic ilgilendirmez. Kaldi ki sevgilinin tepesine cikiyo falan diyosun ne kadar cirkin bi tabirdir bu. Ne olursa olsun o annesi sen ise sevgilisisin. Pek bi soz hakkina sahip degilsin bu durumda. Kimseye satastigim falan yok egriye egri dogruya dogru. Insanlara politik davraninca zor geliyo hep nedense :) kadin seni sevdigini bile soylemis. Yazik bu sozlerini duysa gelinim olarak seni istiyorum der mi halâ...

Ne tuhaf insanlarsınız ya adamla evlenmeyi düşünüyorum tabiki önemseyeceğim böyle şeyleri.
Evlenmeyi dusunuyosun diye annesiyle olan samimiyetini degistirecek degil ya bu adam! Herkesin degeri yerinde. Annenin yeri ayrri sevgilinin yeri ayri. Bunun bilincinde ol ilk once

Yazdiklarindaki ironileri soyluyorum sana. Insanin akli ister istemez karisiyo ya ne diyo bu falan oluyoruz. Farkindaysan kimse kaynanani taslamiyo suan. Anne ogul arasinfa olan iliskileri seni hic ilgilendirmez. Kaldi ki sevgilinin tepesine cikiyo falan diyosun ne kadar cirkin bi tabirdir bu. Ne olursa olsun o annesi sen ise sevgilisisin. Pek bi soz hakkina sahip degilsin bu durumda. Kimseye satastigim falan yok egriye egri dogruya dogru. Insanlara politik davraninca zor geliyo hep nedense :) kadin seni sevdigini bile soylemis. Yazik bu sozlerini duysa gelinim olarak seni istiyorum der mi halâ...
Siz evlenin rahat edin deyip sonra evlenmemize destek olacağına gereksiz yere masraf çıkartırsa bende ona derim çokta meraklın değilim diye.

Annene bir şeyler al mutlu olur diyen ben ama ufak hediyelerle ev al aynı şey değil maalesef .

Siz karışmayı ben karışırım iki sene verdiğim adama bir ömür paylaşmayı düşündüğüm insana karışırım o da bana karışır zaten. Biz böyleyiz öyle hiç bir gelecek planı yapmadan sevgiliyiz demek olmuyor onun adı takılmak.

Evlenmeyi dusunuyosun diye annesiyle olan samimiyetini degistirecek degil ya bu adam! Herkesin degeri yerinde. Annenin yeri ayrri sevgilinin yeri ayri. Bunun bilincinde ol ilk once
Ya siz niye bugün bu kadar art niyetlisiniz ben annesine değer vermesin mı dedim değer vermekle bütün çalıştığını vermek ne alaka annesi çıkarcı olmuyorda ben mi suçlu oluyorum. Tabi sizde sevdikleriniz size para yedirince değerli hissediyorsanız bilemem .

Siz evlenin rahat edin deyip sonra evlenmemize destek olacağına gereksiz yere masraf çıkartırsa bende ona derim çokta meraklın değilim diye.

Annene bir şeyler al mutlu olur diyen ben ama ufak hediyelerle ev al aynı şey değil maalesef .

Siz karışmayı ben karışırım iki sene verdiğim adama bir ömür paylaşmayı düşündüğüm insana karışırım o da bana karışır zaten. Biz böyleyiz öyle hiç bir gelecek planı yapmadan sevgiliyiz demek olmuyor onun adı takılmak.
Sana soyleyecegim tek sey bak evlenirsin evlenmezsin bu beyle bilmem ama, sen annesinin arkasindan bu kadar saygisizca konusursan cok mutsuz olursun.. tamam hoslanmadigin davranislari olabilir ama tepesine cikiyo yoj kocasi gibi goruyo sevgilimi bunlar igrenc seyler. Ayrica annesi dedi diye ev araba mi aldi da adam hemen kendi kendini dolduruyosun burda. Biraz sakin.

Ya siz niye bugün bu kadar art niyetlisiniz ben annesine değer vermesin mı dedim değer vermekle bütün çalıştığını vermek ne alaka annesi çıkarcı olmuyorda ben mi suçlu oluyorum. Tabi sizde sevdikleriniz size para yedirince değerli hissediyorsanız bilemem .
Tepesine cikiyo derken degerinden bahsetmiyo musun ?? Biz mi oyle anliyoruz? Gercekten su yazdiklarini bi oku sonra gel millete artniyetli falan de. Yani artniyetli olan tek kisi burdan bakinca sen gibi gorunuyosun. Bu konuda sen hakli olsan sana haklisin derdim ama maalesef mustakbel kayinvaliden ve esin adina uzuldum. Bu kadar pireyi deve yapmak da olmaz!

Back
X