bende kendi kendime.. acaba dertleri benimkinden dahami agirda, yada sinirlerini bendenmi cikariyorlar diye dusundum...umrumdada degil zaten bu tur insanlar. Burda butun haklar esit veriliyor. Herkez nasil sikintisini paylasmaya haki varsa, bence benimde var.
ve evet, sana tamamen katiliyorum,aslinda zaten kindar biri degilimdir bu yuzden dedigin gibi onun yaninda onu tutmaya calisirim elbet. Politik derken, mesella evet annecigim, senin dedigin gibi birdaha nisanlimi kendi sorunlarimla kafasini yormam, ama sizemi gelirim diyeyim?
ya ben agizini acmasindan degil, zadece hayal kirikligina ugradim.... iste nisanlim onu cok ovmusdu.. ve kayin validemde sen benim gelinim degil, kizim gibisin dedigi icin..( sanki beni kandirdi gibi hisettim) ama iste onunla canim cicim olmami istiyor, sarilmami fallan ve ben cok ciddi bir yapip var..anneme bile oyle sarilip sakalasmiyorum... ve ben ona bu sekilde yaklasirsam sanki kendimi bile kandiriyor gibime geliyor.. cok tuaf oluyorum. Ama ne yapalim alismam gerekiyor dedigin gibi..
simdi hic bir seyin tadini cikartamiyorum. Ne ceyizim icin aldiklarim, ne gelinligim, ne yaklasacak dugunum icin. Zadece bu kadindan korkuyorum........
bu yuzden bir cok insan burda bilgili bu konuda.. herkezden teknik ogrenmek istiyorum..akil istiyorum... senin gibi 3 tane zeki kadin ciksa, ben kendimi kurtaririm belki:)
uyari--> bu arada sinirli bayanlar: yasadigim ulkede klavyemde isaret harflerin ustunde nokta ve ya vurguller yok, bu yuzden yine baslamayin yine yanlis yazmissin fallan diye.