Oğlunuz yada kızınızın olması sizin elinizde

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
Kızlar annemler söyledi ama ne kadar doğru bilmiyorum benim böyle bir iddiam yok yalnız duyduklarımı paylaşıyorum bilgisi olanlar cvp verirse sevinirim dediğine göre belirli bir pozisyonda ilişkiye girilince kız yine oğlan içinde belirli bir pozisyon varmış ve bunu deneyenler varmış tutmuş siz böyle birşey biliyormusunuz

bizimkilerde diyolarki ilişkiden sonra
sağa dönüp yatarsan erkek sola yatarsan
kız olurmuş.tabii ben asla inanmıyorum.

allah herkezin gonlune gore versin arkadaslar oncellikle

bolye birsey deneyip olacagina kesinlikle inanmiyorum yapan varsa tuttu diyorsa tesaduftur..

allaha her zaman hangiisi size hayirli evlat olacaksa onu versin yoksa kiz erkek olmus bos..

allaha dua ettim hep hayirlisini ver eli ayagi duzgun olsun icimdekini sesli dusunmedim

ama allahim bana istedigim gibi guzel bir kiz verdi..o benim mucizemmm

ben duymadım...
hani şu çin takvimleri falan var ama pozisyonu ilk defa duyuyorum...
sağlıklı hayırlı olsunlarda cinsiyet önemli değil...

yok cnm öyle değil,şimdi biz bayanlarda XX kromozomu var,erkeklerde ise XY birleşme sırasında artk hangisi denk gelirse eğer XX olursa bebek kız,XY olursa erkek oluyo,yani ne kadının ne de erkeğin elinde olan bişi değil,ama erkekle bağlantılı.
hey Allahım bide eskiden kız doğuruyo diye kadınları suçlarlardı...(gerçi hala öyle ya..)

sana kesinlikle katılıyorum canım sayfaların hepsini okumadım ama bende tv de bir uzmandan dinlemiştim bebeğin cinsiyeti erkeğe bağlı olan bir seymiş
birde sunu duydum doğrumu bilmem ama hep merak etmişimdir bilen varsa yazarsa sevinirim bazı kadınların rahmi erkek cocugunu tasımıyormus bu doğrumu bizim komsununbaşına gelmiş kadın 5 kere hamile kaldı kızları doğurdu ama 2 erkek bebeğini doğuramadı düşük yaptı CADIARZU:uhm:

birde ben hamilelikten bir kaç ay önce başlayıp hamilelikte yediğin şeylerle cinsiyet belirlendiğini duymuştum.bunuda bi araştırın isterseniz.

sacma uydurmaca bu spermle alakalı bişey hücre bilgisi.pozisyonla ne alakası var.evet cevresel faktörler ve mevsimsel degişikler le ilgili yapılmıs bir takım arastırmalar var ama böyle gereksiz bir bilgiyi destekleyen hic bir uzman yok.evet tüp bebekle spermler ayıklanıp bebegin cinsiyeti belirleniyor ama bunun icinde ülkemizde yeterli bir calısma yok ve yasal degil..!bilgine.

canım bilgin olmadığı konuda neden forum açtın anlamadım..forumu cinsiyet belirlenebilirmi şeklinde açsaydın daha doğru olurdu..bunun içinde bence gebelik bölümündeki forumlarını okuman yeterli..a.s.
Kızlar annemler söyledi ama ne kadar doğru bilmiyorum benim böyle bir iddiam yok yalnız duyduklarımı paylaşıyorum bilgisi olanlar cvp verirse sevinirim dediğine göre belirli bir pozisyonda ilişkiye girilince kız yine oğlan içinde belirli bir pozisyon varmış ve bunu deneyenler varmış tutmuş siz böyle birşey biliyormusunuz

bizimkilerde diyolarki ilişkiden sonra
sağa dönüp yatarsan erkek sola yatarsan
kız olurmuş.tabii ben asla inanmıyorum.

benımde bır yengem var cok bılmıs o hep öyle der..valla benım bır kız bır oglan gıdıyo artık dorduncuye sagamı solamı yatarım bılmem...ya cok sacma arkadaslar hangı gece hamıle kalacagımı nerden bıleyim.....:a015:

21. yüzyılda hala bunlara inananlar var çok şaşırmış durumdayım:1shok:
genetik bilimi diye bir bilim dalı yapmışlar boşuna demek ki:1closedeyes:

bende size yeni bir formül vereyim :kahve:
oturarak çay içtikten sonra ayağa kalkıp üç defa göbek atıyorsunuz ve amuda kalkıp ilişkiye giriyorsunuz o zaman kızının oluyor
tüm bunları yapıp göbek atmazsanız onun yerine iki el okey oynarsanız oğlunuz olurtatlicadiarzu

çok güldüm yawwsırnaşık şey:dance:

oturarak çay içtikten sonra ayağa kalkıp üç defa göbek atıyorsunuz ve amuda kalkıp ilişkiye giriyorsunuz o zaman kızının oluyor
tüm bunları yapıp göbek atmazsanız onun yerine iki el okey oynarsanız oğlunuz olurtatlicadiarzu

birde ben hamilelikten bir kaç ay önce başlayıp hamilelikte yediğin şeylerle cinsiyet belirlendiğini duymuştum.bunuda bi araştırın isterseniz.

yok canım böyle birşeyin olması kesinlikle imkansız tamamen kromozonlarla alakalı bir durum.ne yaparsan yap Allah bilir yani bizim belirleyebileceğimiz hiçbirşey yok.Yalnızca hayırlı olması kaydıyla Allahtan isteyebiliriz o kadar (:

böyle şeylere inanmam
Allah bilir

ta bende duydum yengemin annesi 5 tane art arda oglan yapmış öyle diyor:))
halama söyledi sonrada 2 tane oglu vardı 3. kız olsun die
anneme soruyorum söylemiyor çok ayıp bişeymiş evlenmeden söylemem diyor başka bişey demiyor
gerçek olsada olmasada çatlıcam meraktan he:))

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

catlıyorummmmm gülmeeekkteeeeeeeeennnn.

böyle birşey doğru olsa bile ben çok karşıyım bu tür şeylere. Allah'a bırakmak lazım. sonuçta Allah bir denge oluşturmuş, herkes istediği cinsiyette çocuk yapacak olursa bu denge bozulur. :1closedeyes:

Resulullah buyuruyor:

"Nutfenin (rahme düşmesinden sonra) kırkiki gece geçti mi, Allah ona bir melek gönderir (ve onun vasıtasıyla) nutfeyi şekillendirir; işitmesini, görmesini, derisini, etini, kemiğini yaratır. Sonra melek sorar:

"Ey Rabbim! Bu erkek mi, dişi mi?" Rabbin dilediğini hükmeder, melek de yazar."

"Erkeğin suyu beyazdır. Kadının suyu ise sarıdır. İkisi birleşir ve erkeğin menisi kadının menisine üstün gelirse Allah'ın izniyle çocuk erkek olur. Kadının menisi erkeğin menisine üstün gelirse çocuk Allah'ın izniyle kız olur" .

Salih bir kimse, yatağa girince; önce İhlâs sûresini okur. (Ya Rabbi bana bir oğul ihsan edersen ismini (Muhammed koyacağım) der. Böyle duâ edenin Allahın izniyle erkek çocuğu olur.

Hadis-i şerifte,

"Hanımı hâmile iken, elini onun karnına koyup, "Bismillahi ahadis samed ellezi lem yelid ve lem yûled, yâ Rabbi bu çocuğun ismini Muhammed aleyhisselâmın hürmetine, Muhammed koydum" derse, bu çocuk erkek olur." buyuruldu.

Kadın, hayızdan temizlendikten sonra beş gün içinde hâmile kalırsa, çocuğu erkek olur. Beşinci günden sekizinci güne kadar olursa kız olur.

Erkek Çocuk İstiyenin Duası Erkek çocuk isteyen kişi, cinsi münasebetten önce besmele çekip, üç defa ihlas süresini okuduktan sonra:

"Allahümmec'alnâ min ledünke zürriyetten min tayyibaten mütiy'aten, Allahümme in terzukni min hazihil vak'ati veleden üsemmiyhi Muhammeden"

Back
X