Oğlunuz yada kızınızın olması sizin elinizde

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sağa dönünce erkek sola dönünce kız anladımda şimdi keşke öyle olsa hep soluma dönüp yatarım
ya düz yatarsak allah korusun

arkadaşlar hiç inanmayın böyle safsatalara.ben geçenlerde tv programına çıkan bir profösörü dinlemiştim bu cinsiyet belirleme konusunda.böyle birşeyin mümkün olmadığını ancak yurt dışında ve çok büyük paralara yapıldığını söylemişti.burada anlatılan gibi olsa neden bu kdar büyük paralar dönsün.belki tesadüf olabilir ancak aklma bu geliyor..

arkadaşlar hiç inanmayın böyle safsatalara.ben geçenlerde tv programına çıkan bir profösörü dinlemiştim bu cinsiyet belirleme konusunda.böyle birşeyin mümkün olmadığını ancak yurt dışında ve çok büyük paralara yapıldığını söylemişti.burada anlatılan gibi olsa neden bu kdar büyük paralar dönsün.belki tesadüf olabilir ancak aklma bu geliyor..

bunun için profesör dinlemeye gerke yok aklı selim olan herkes böyle saçmalıklara inanmamalı:kahve:

sağlıklı olsunda kız erkek farketmez böyle şeyler inanmam
allaha şükür bir oğlum birde kızım var

Ben dualara inaniyorum. Benim eltim okudu ve oğlu oldu.....

zaten ya erkek olack ya da kız %50 şans var bu durumda
ufak bir tesadüften başka bişey değil

ayrıca dua başka bişey allah kabul ederse verir veya vermez sağa sola yatmakla ne alakası var :kahve:

Kuran-ı Kerimde yazıyorsa doğrudur ben inanırım.................

Ahhh Ahhhhhhh sadece bebeğim olması için uğraşıyorum cinsiyet için uğraşacak hal kalmadıkafamçokkarıştı

Cinsiyet belirlemek sadece erkeğin kromozomlarında var sen ister sağa yat ister sola...
Ben böyle şeylere inanmam ama kuranda varsa inanırım..

böyle şeylere kesinlikle inanmamak lazım
hani derler ya bir deli kuyuya taş atmış 40 kişi çıkaramamış diye aynı misal

sağa yat erkek tatlicadiarzu
sola yat kıztatlicadiarzu

eee sırt üstü yatınca nolcak peki töbe töbe Kötü Kazen

Allahım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eyle yararbbim bizlere

Kızlar annemler söyledi ama ne kadar doğru bilmiyorum benim böyle bir iddiam yok yalnız duyduklarımı paylaşıyorum bilgisi olanlar cvp verirse sevinirim dediğine göre belirli bir pozisyonda ilişkiye girilince kız yine oğlan içinde belirli bir pozisyon varmış ve bunu deneyenler varmış tutmuş siz böyle birşey biliyormusunuz

Annenizle bu tür şeyleri mi konuşuyorsunuz?pes doğrusu CADIARZU

Ayrıca eşcinsel olmasın da :emir_bebek:kız erkek allah hangisini hayırlı görürse onu versin....

Kızlar annemler söyledi ama ne kadar doğru bilmiyorum benim böyle bir iddiam yok yalnız duyduklarımı paylaşıyorum bilgisi olanlar cvp verirse sevinirim dediğine göre belirli bir pozisyonda ilişkiye girilince kız yine oğlan içinde belirli bir pozisyon varmış ve bunu deneyenler varmış tutmuş siz böyle birşey biliyormusunuz

ne kadar doğru nekadar yanlış bilemcem
ama cok güvenilir ve büyük sağlık sitesinde okumuştum

x kromozomu yani dişi kromozom uzun yola dayanıklı ,ağır ilerleyen bi kromozommuş
y yani erkek kromozomu ise hızlı ilerleyip cabuk ölürlermiş

eğer erkek vajinanın tamamen içinde boşalırsa önce y kromozomu(yani erkek kromozomu) hızlı gittiği için , x(dişi kromozomundan) önce yumurtayı döllermiş ve erkek olma ihtimali daha yüksekmiş

eğer erkek vajinaya geriden boşalırsa y kromozomu(erkek kromozomu) yumurtaya gidene kadar ölür ve uzun yola dayanıklı x (yani dişi kromozom) döllermiş yumurtayı ve kız olma ihtimali daha yüksekmiş

pozisyon olarak söylenen şey bu sanırım

tabi ben bu sitenin yazdığını yazdım ...herşeyin takdiri allahtan
ama denense bişi kaybedilmez gerisi allahın bileceği iş
aamn rabbim olmayanlara aratmasında erkek olsun kız olsun sağlıklı olsun evlat evlattır ama ben ikisinide tatmak isterim nasip olursa hayırsıı neyse inşlh

Son düzenleme:
Resulullah buyuruyor:

"Nutfenin (rahme düşmesinden sonra) kırkiki gece geçti mi, Allah ona bir melek gönderir (ve onun vasıtasıyla) nutfeyi şekillendirir; işitmesini, görmesini, derisini, etini, kemiğini yaratır. Sonra melek sorar:

"Ey Rabbim! Bu erkek mi, dişi mi?" Rabbin dilediğini hükmeder, melek de yazar."

"Erkeğin suyu beyazdır. Kadının suyu ise sarıdır. İkisi birleşir ve erkeğin menisi kadının menisine üstün gelirse Allah'ın izniyle çocuk erkek olur. Kadının menisi erkeğin menisine üstün gelirse çocuk Allah'ın izniyle kız olur" .

Salih bir kimse, yatağa girince; önce İhlâs sûresini okur. (Ya Rabbi bana bir oğul ihsan edersen ismini (Muhammed koyacağım) der. Böyle duâ edenin Allahın izniyle erkek çocuğu olur.

Hadis-i şerifte,

"Hanımı hâmile iken, elini onun karnına koyup, "Bismillahi ahadis samed ellezi lem yelid ve lem yûled, yâ Rabbi bu çocuğun ismini Muhammed aleyhisselâmın hürmetine, Muhammed koydum" derse, bu çocuk erkek olur." buyuruldu.

Kadın, hayızdan temizlendikten sonra beş gün içinde hâmile kalırsa, çocuğu erkek olur. Beşinci günden sekizinci güne kadar olursa kız olur.

Erkek Çocuk İstiyenin Duası Erkek çocuk isteyen kişi, cinsi münasebetten önce besmele çekip, üç defa ihlas süresini okuduktan sonra:

"Allahümmec'alnâ min ledünke zürriyetten min tayyibaten mütiy'aten, Allahümme in terzukni min hazihil vak'ati veleden üsemmiyhi Muhammeden"

yeşil yazı ile alıntı yaptığım yeri bende biliyodum ve gerçekliğine inanıyorum

Son düzenleme:
Arkadaslar bana bu tur seyler cok sacma geliyor sonucta hangi gun hamile kalacagini bilemezsinki? annemin 3 kizi var buyuk ablamin 2 oglu var ortanci ablamin 1 kizi 1 oglu var benim ise 2 oglum var biz 3 kizkardes olarak hamileligimiz boyunca allahtan herseyin hayirlisini istedik en dogrusu da bu bece

hmm sanırm bıraz acıklama lazım buaraya

kadınların cınsıyet ıle ılgılı kromozumu XX dır
erkeklerın ıse XY dır.
ancak kadınların yumurtası XX ın ıkıye bolumu olan sadece X ı ıcerır
erkek spermı ıse ya X ıcerır ya da Y ıcerır.
bundan dolayıkı erkek bosaldıgında,
kadında olan X erkekten gelen X ıle bırlesırse kız
kadında olan X erkekten gelen Y ıle bırlesırse erkek olur

hadıste acıklanan kadının menısının erkegın menısıne ustun gelme olayları sanırım X veya Y tasıyan spermlerle ılgılı arkadaslar. denıldıgı gıbı hangısı daha ustun gelırse yumurtayı dolleyen odur ve cocuk da o genlerı tasır.

allahim saglikli ve hayirli evlatlar naip etsinde kiz erkek farketmez
ve isteyen herkeze tatirsin insallah yarabbim bu güzel duyguyu
pozisyon falan sacma geliyo bana

yanlış anlamayında arkadaşlar,bende Allah kabul ederse dini görevlerini yerine getirmeye çalışan biriyim ama bu hadis-i şerif konusu biraz çelişkili.ilk başta hem çocuğun işitmesi görmesi vs. tamamlandıktan sonra melek Allah'a sorar O' da karar verir deniyor (-ki Allah karar verir tabikide!) hemde aşağıda Peygamberimizin bu konuda yorum yaptığını gösteren(?) kadının bişeyi bittikten beş gün sonra sekiz gün sonra vs. .. diyerek kızın erkeğin nasıl olacağını söylediği yazıyor?
(bu konudan ayrı olarak,normalde bilimsel açıklamalara göre kadın adeti bittikten sonra yumurtlama olmayacağı için 13 boyunca hamile kalamaz deniyor..)
yani kısacası Peygamberimizin normalde Allah'ın daha iyi bileceği konularda formülsel konuştuğunu gösteren bir hadis tuhafıma gitti.yani sizce Peygamberimiz onu Allah bilir:Allah'ın işine karışılmaz mı der yoksa kız olmasını istiyorsanız böyle erkek olmasını sitiyorsanız böyle yapın mı der? nede olsa kızda olsa erkek de olsa önemli olan hayırlı olması ve bunada yaradanın karar vermesi değil midir?ya bilmiyorum bu konularda yorum yapmayı sevmem ama garibime gitti yanlışım varsa düzeltin. çok fazla karışmak kurcalamak istemiyorum ama sonuçta dini içerikli kitapları tercüme edip yazanlarda insanlar ve bazıları yanlışlıklar yapabiliyorlar,bu yüzden de her kitap biribirinden farklı şeyler söylüyor vede bazen hakikaten garip şeyler ortaya çıkabiliyor.bende emin olmamakla beraber sizlerinde güvenilir yazarların kitaplarından yararlanmanızı öneririm a.s.

Back
X