- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.871
- 498
- Konu Sahibi esraylmz03
-
ne gerek var saçma genelde bunu çok zengin parababaları yaptırıyor oğullarına da illa kendi isimlerini veriyorlarKızlar eşimle 1 senelik evliyiz daha çocuk yok ama inş olacak böyle bi niyetim var ayrıcada rüyamda gördüm eşimin ismi normal bi isim ama eşim çok iyiniyetli başarılı kariyerli bi insan kısmet olursa ismini Oğluma vermek isterim ama etrafımdakiler daha yeni evlisin pişman olursun diyorlar sizce olur mu böyle bişey etrafınızda var mı
Ben de vericem inşallah bir oğlum olursa ama ikinci isim olarak koyucam. Sanırım hem oğluma hem kocama aynı isimle hitap etmek istememKızlar eşimle 1 senelik evliyiz daha çocuk yok ama inş olacak böyle bi niyetim var ayrıcada rüyamda gördüm eşimin ismi normal bi isim ama eşim çok iyiniyetli başarılı kariyerli bi insan kısmet olursa ismini Oğluma vermek isterim ama etrafımdakiler daha yeni evlisin pişman olursun diyorlar sizce olur mu böyle bişey etrafınızda var mı
Kızlar eşimle 1 senelik evliyiz daha çocuk yok ama inş olacak böyle bi niyetim var ayrıcada rüyamda gördüm eşimin ismi normal bi isim ama eşim çok iyiniyetli başarılı kariyerli bi insan kısmet olursa ismini Oğluma vermek isterim ama etrafımdakiler daha yeni evlisin pişman olursun diyorlar sizce olur mu böyle bişey etrafınızda var mı
bi tanıdığımın eşinin babasıyla eşinin adı aynı oğullarına da aynı ismi verdiler şimdi bir küfür ediyor 3 kuşağa birden israf etmedenKızlar eşimle 1 senelik evliyiz daha çocuk yok ama inş olacak böyle bi niyetim var ayrıcada rüyamda gördüm eşimin ismi normal bi isim ama eşim çok iyiniyetli başarılı kariyerli bi insan kısmet olursa ismini Oğluma vermek isterim ama etrafımdakiler daha yeni evlisin pişman olursun diyorlar sizce olur mu böyle bişey etrafınızda var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?