Doğuma Hazırlık Oğlusum icin isim oylamasi kızlarr..Karar vermek çok zorr

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Sizce hangi isim

• Kerem Tuğra

OY: 26 60,5%
  • Kuzey Aras

OY: 17 39,5%

• Ankete Katılan
    43
Kerem de Tugra da en begendigim erkek isimlerinden.. Onun disinda, Arda, Kaan, Yasir, Mirac, Emre, Emir, Eren...

Herkes iki isim diye tutturmuş
Bence iki isimde güzel ama ben olsam onlardan birini secerim
Mirac ismini çok beğeniyorum.:)

Kerem Tuğra ismi çok hoşuma gitti uyumlu bir isim. Rabbim sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :)

ayrı ayrı kerem ve tuğra isimlerini çok beğeniyorum...

hele tuğra Osmanlı tuğrasını hatırlatıyor bana...

oğlum olursa koyacağım ilk isim tuğraydı.... taa kiii işyerinden bir arkadaşın 20li yaşlarda kardesının adının tuğra olduğunu öğrenene kadar:)
sebeb ise tamamen kişisel. bence isimler karakteri yansıtır ve ben o çocuk kadar boş bir insan görmedim... tuğra ismindende vazgectım:)

Biz de çok zorlanmıştık bebeğime isim ararken ben iki isim çok seviyorum... Söylendiğinde ikisi bir rahatlıkla söylensin istedik... Başta Umut Arda istedik Arda nın anlamını çok beğenmediğim için Umut Aras koyduk.. Çok da yakıştı sevimli oğlum kimse Umut ya da Aras demiyor Umut Aras diyor.. Seçtiğiniz isimlere baktım ikisi de çok güzel gerçekten.. O kadar ki içlerinden seçim yapamadım... Allah adıyla yaşatsın yavrunuzu..

Back
X