Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar oğlum olucanı öğrendim perşembe günü kesin dedi doktorum isim olarak yusuf miraç düşünüyorum büyük oğlum miraç ismini istemiyo eşimde ertuğrul koyalım diyo bana isim önerirmisiniz
Kızlar oğlum olucanı öğrendim perşembe günü kesin dedi doktorum isim olarak yusuf miraç düşünüyorum büyük oğlum miraç ismini istemiyo eşimde ertuğrul koyalım diyo bana isim önerirmisiniz
Kesinlikle miraç. Kardeşimin adı miraç. İsmin özelliğini taşıyor bence insanlar. 15 yaşında pırıl pırıl dinini yetişkin bir insandan farksız yaşayan olgun efendimizin sünnetlerini yerine getiren başarılı ve saygılı bir çocuk. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
Kızlar oğlum olucanı öğrendim perşembe günü kesin dedi doktorum isim olarak yusuf miraç düşünüyorum büyük oğlum miraç ismini istemiyo eşimde ertuğrul koyalım diyo bana isim önerirmisiniz [/QUOT
Önerilen isimlerin hepsi düşündüğünüz isimlerden çok daha guzel geldi açıkçası