Oğluşuma isim

Hayatim ellerimde

"Ne yana dönsem nafile, yüreğim sana çevrili."
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2016
347
227
18
Kızlar oğlum olucanı öğrendim perşembe günü kesin dedi doktorum isim olarak yusuf miraç düşünüyorum büyük oğlum miraç ismini istemiyo eşimde ertuğrul koyalım diyo bana isim önerirmisiniz

Kızlar oğlum olucanı öğrendim perşembe günü kesin dedi doktorum isim olarak yusuf miraç düşünüyorum büyük oğlum miraç ismini istemiyo eşimde ertuğrul koyalım diyo bana isim önerirmisiniz
Benim de oğlum olacak kısmetse. Biz Ahmet Poyraz ismini çok önceden belirlemiştik. Aras ve Arda isimleri de hoşuma gidiyor

Kesinlikle miraç. Kardeşimin adı miraç. İsmin özelliğini taşıyor bence insanlar. 15 yaşında pırıl pırıl dinini yetişkin bir insandan farksız yaşayan olgun efendimizin sünnetlerini yerine getiren başarılı ve saygılı bir çocuk. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…