Doğuma Hazırlık oğluşuma isimm arıyoruzzz!! yardım lütfen!!!!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

tuuba46

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2011
36
0
86
İstanbul
slm kızlar 21 haftalık hamileyim. bu güne kadar doktorlar hep kıza benziyor dedi. bizde bu yüzden hep kız ismi düşündük. bugün öğrendikki bi oğlumz olacakmış. ama malesef isim gelmiyor aklımıza.

bieinci ismi ertuğ olacak inşallah.eşimle benim ismimizin birleşimi. ama yanına bi isim daha istiyoruz. yardım edin lütfen kızlarrr :44:

rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. benim oğlumun adı bora. benim çok sevdiğim isimlerden biridir

efe ertuğ
ege ertuğ olabilir bence

Son düzenleme:
tebrik ederim canım. sizin için süpriz olmuş. sevdiğim erkek isimlerini yazıyım sana. devamınıda diğer arkadaşlar getirir.

ılgaz

alper

ilker

çağlar

deniz kaan

alihan

servet

Ertup Ali -Ali Arapça kökenli olup yüce ulu anlamına geliyor
Ertuğ Asaf -Asaf Arapça kökenli, anlamlar: 1. Erdem, ileri görüşlülük 2. Hz Süleyman'ın en çok güvendiği kişinin ismiydi
Ertuğ Onur - Onur Türkçe kökenli, 'değer, şeref' demek
Ertuğ Utku - Utku Türkçe kökenli isimlerimizden. 'Zafer' anlamına gelmektedir.
Ertuğ Özer - Özer 'yiğit, doğru biri' demektir, Türkçe kökenli

Devin Ertuğ - Devin Türkçe kökenli, 'çaba, gayret, hareket' demek
Melih Ertuğ - Melih Arapçada 'güzel, şirin' demek.
Musab Ertuğ - Musab bin Umeyr Hz. Peygamberimizin amcazadelerindendir. Mekke'nin en zengin ailelerinden birine mensuptu.
Muhammed ondan şu sözlerle bahseder : Mekke'de Mus'ab bin Umeyr'den daha güzel giyinen, daha yakışıklı ve nimetler içinde yüzen başka bir genç görmedim
Yaman Ertuğ - Yaman Türkçe kökenli bir isim, 'cesur' demektir

slm kızlar, hepinize çok teşekkür ederim. isimlerin hepsi çok güzel. kızkardeşim en çok devin i beğendi:) ama daha düşünüyoruz. hayırlısı bakalım.

cewaplarınızı bekliyorum çok saolun:))

eymen
sina
taha
bahra
tuğra???? hatta kombin de yapayım emir sina
emir eymen,emir taha gibi gbi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…