Merhabalar hanımlar,geçenler de oğlumun doğum gününü yaptık; önceki konuları mı okuyanlar iyi bilir, eşimin ailesiyle, özellikle görümcelerim ve annesiyle fazla patavatsız oldukları için sorunlar yaşarım, onlar konuşurlar bende daha sonra niye böyle,niye şöyle demedim diye dertlenir eşimle tartışırım.e benim ailem annem ,babam kardeşim karşı taraf da kayınvalidem,kaynatam,dört görümceden ikisi geldi ve birde kaynım,eltim çocukları.Patavatsız kayınvalidem, annem'e demez mi ''aa şaşırdın mı dünür sustun kalabalığı görünce'' annem de doğal olarak alın dı ve bu,buna benzer kelimeleri daha önce bana ve aileme çok kullandılar; bizim akrabalarımız çok çocuklarım çok yani korkun gibi anlatabiliyor muyum?onlara gittiğimiz de babama dünür korktu kkalabalıkta gibi laf söyledi o zamanda akrabaları doluydu.Sanki bizim hiç kimsemiz yok.Bir de hep görümcem ikilik yaratıyor babaannen var amcan var giisinden konuşuyor oğluma annem ve baba mı bir şeye tutmuyor yani.Anlayacağınız oğlumun doğum günü futbol muhabbetine döndü.Taraflılıkikilik yaratılıyor
Sizce nasıl güzel bir dille eşime bunlardan rahatsız olduğu mu anlatabilirim?:26:

Sizce nasıl güzel bir dille eşime bunlardan rahatsız olduğu mu anlatabilirim?:26:
Son düzenleme: