- 5 Eylül 2015
- 519
- 127
- 18
- 33
- Konu Sahibi Justholdme_
-
Tsk ederim fikriniz ve oylamaniz için amin cok sağolun :)sadece efe olsa ona verırdım oyumu
poyraz efe oylamaktan bıle hoslanmadım bende kağan dedım
hayırlı ugurlu bebıs olsun ınsallah
Yigite karar verrsek eğer tek isim olarak da koyblrm esmde yaa Poyraz olsn yada Poyraz efe olsn diyor tsk ederim fikriniz için cok zorms vlla :)Yiğit Aras demedim çünkü aras kargoyu çağrıştırıyor. yiğit güzel ama.
Poyraz efe en uygunu gibi. Yağız, doruk, egemen artık çok fazla var ve nedense bana itici geliyor. Kağan da güzel gibi.
Tsk ler fikrinz ve oylamaniz için :)yağız dedim çünkü yeğenimin adı yağızzz
ismide kendi de güzel gül kokulu bebeğimmm
Kerem ygitte güzelmiş buda olabkr aslndaKerem Yiğit nasıl?
Amin tsk ederim inşallah sag saglm alrz bebekler mizi kucagmza :) bide isim bulaydk :)Oğlumun ismi Yağız efe tekrar hamileyim buda erkek olsaydı Yiğit Ege olacaktı ama kız bebişim
belki fikir olur diye yazdım ama içlerinden seçemedim çünkü iki isimde favorim yağız oğlumun ismi yiğitte içimden geçen isimdi :) Hayırlı Doğumlar dilerim canım
Yağız ardada kulağa cok hos geliyor :)benim oğlum yağız arda :) ben severek koydum hiç bi kimsede de yok hem yağızlar uslu oluyo diyim de
Yağız ardada kulağa cok hos geliyor :)
Tsk ederim fikirlernz için :)onur - kerem - önder - benim beğendiğim isimler... beğenirseniz diye yazmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?