Doğuma Hazırlık Oglusumun ismine karar veremiyoruz yardimm :(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Oglusuma isim

• Yiğit aras

OY: 2 8,3%
  • Poyraz efe ( eşim cok istiyor)

OY: 5 20,8%
  • Kağan

• Yağız

• Doruk

OY: 3 12,5%
  • Egemen

OY: 4 16,7%

• Ankete Katılan
    24
  • Anket Kapalı .

Justholdme_

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
519
127
18
33
Bir türlü karar veremiyoruz esim birsey söylüyor ben birşey söylüyorum seçeneklerimiz arasından secmemize yardmci olurmusunuz

Bunlar harici sizinde aklınıza gelen varsa paylaşır misinz kızlar biz esmle yiğit arasla Poyraz efe arasnda kaldk ama karar vermek cok zor oluyor mus

sadece efe olsa ona verırdım oyumu
poyraz efe oylamaktan bıle hoslanmadım bende kağan dedım
hayırlı ugurlu bebıs olsun ınsallah

Yiğit Aras demedim çünkü aras kargoyu çağrıştırıyor. yiğit güzel ama.
Poyraz efe en uygunu gibi. Yağız, doruk, egemen artık çok fazla var ve nedense bana itici geliyor. Kağan da güzel gibi.

Yiğit Aras demedim çünkü aras kargoyu çağrıştırıyor. yiğit güzel ama.
Poyraz efe en uygunu gibi. Yağız, doruk, egemen artık çok fazla var ve nedense bana itici geliyor. Kağan da güzel gibi.
Yigite karar verrsek eğer tek isim olarak da koyblrm esmde yaa Poyraz olsn yada Poyraz efe olsn diyor tsk ederim fikriniz için cok zorms vlla :)

Oğlumun ismi Yağız efe tekrar hamileyim buda erkek olsaydı Yiğit Ege olacaktı ama kız bebişim
belki fikir olur diye yazdım ama içlerinden seçemedim çünkü iki isimde favorim yağız oğlumun ismi yiğitte içimden geçen isimdi :) Hayırlı Doğumlar dilerim canım

Amin tsk ederim inşallah sag saglm alrz bebekler mizi kucagmza :) bide isim bulaydk :)

Kaan ismini cok severim. Yumusak g siz
Onun disinda Arda Kerem Eren Emre Yasir Tugra Mirza Yaman..
Yigit Efe Mert Poyraz isimlerine de oldum olasi isinamadim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…