Oğluyla üzerimden kurulan irtibat

vitaminsiiz

"Hiç soruyor muyuz kendimize; Fe eyne tezhebûn?"
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2016
284
87
18
Kızlar merhaba ben iki yıldır evliyim ve bu iki yıl süresince kayınbabam telefonları zehir etti bana. Şu şekilde ki her seferinde arayıp eşime bişey diyecek diyelim ama bunu bana söylüyor "ona de ki böyle böyle olsun böyle böyle yapalım" tarzında demin yine oldu aynısı şuan çok sinirliyim artı hamileyim de ağladım birsürü elim ayağıma dolaştı. Neden benim üzerimden oğluyla irtibat kuruyor? Artı bize uğrayacakmış daha hamileliğimin başlangıcımdayım ve kustum sabah bunu bile bile oraya uğrayacağım dedi. Burdan başka yere gitmesi gerek. Uğrayıp gidecek. Halsizim kustum evide haliyle toplayamadım resmen sinir krizi geçirdim şuan eşim ayağım titriyor, gelmek istemesinin sebebinide anlamadım. Ağlıyorum.

Not; eşimle arası gayet iyi küs falan değiller.

Önce kayınbabanıza "bana söylemeyin, oğlunuza söyleyin" deyin.
Anlamaz, bu davranışında ısrar ederse eşinize söyleyin.
Babası ile o konuşsun.

Yalnız kesin konuşun,tekrarı olmasın

bunu bana değil oğluna söyle baba lütfen
yoksa oğlunla aran mı kötü anlamadım ki diyin şakayla

adam o tarafa da geliyorsa oğluna uğramak ister ne var ki bunda
abartmayın lütfen

Anlamadım ne var bunda?
Benim kayınvalidem kayınpederim de bunu çok yapar, "ona söyle gelirken bıdı bıdı getirsin,Abuzittin emmiler bekliyor,uğrasın ya da uğrayın vs."
Ama evine gelmelerini istemiyorsan da söyle "hastayım,yatıyorum,iyi değilim,başka zaman buyrun gelin" diye.

ne var bunda. demek adam seni yakın görüyor, kendinden,aileden görüyor neden stres yaptın bu kadar. Biz kadınlar kocalarımızın anneleriyle, babalarıyla uzun uzadıya sohbet etmelerine de sinirleniyoruz . Adamın oğlunu aramayıp sana söylemesi ya da konudan bu şekilde haberdar olmanı sağlaması kötü değil aksine iyi bişey bence. Bazen ne istediğimizi biz de bilmiyoruz. Hamilelik stresi de geç ve bence kimseye kırıcı bişey söyleme.. Ben görümcemin bana el kızı deyip te eşimle telefon konuşmalarını yanımda yapmak istemeyişine bile sahit oldum. Başka odaya geç diyordu telefonda eşime, benim olmadığım bi odaya yani.. Böyle olsa daha mı iyi sence????

Simdiye kadar niye araci oldun ki. Kendiniz konusun siz diye soylesen belki simdiye cozmustun.

sinirlenmemin sebebi hamileliğin verdiği halaiLikle kalkıp o gelecek diye evi toparlamaya çalışmam, karnımı bile doyurmaya mecali olmayan ben.

Oğluna dedim kaç kez babana söyle diye beni ara onu değil. Söyleyemiyor babasına bişey neden bilmiyorum

sinirlenmemin sebebi hamileliğin verdiği halaiLikle kalkıp o gelecek diye evi toparlamaya çalışmam, karnımı bile doyurmaya mecali olmayan ben.
sinirlerin yıpranmış . halsizlik mide bulantısı vs . ev karışık .olduğu gibi bırak . ve hastayım , kötüyüm de.

Tabii öyle görümcem olmasını istemem elbette fakat bayıyo insanı her seferinde beni araması adeta bir sekreter rolundeyim arada

Çok yıprandı.. Kaç kez böyle ağlamalarım oldu. Kayınbabam değil adeta kayınvalide gibi gerçekten kayınvalidem bu kadar karışmıyor. Abartısız hergün olmadı her ikinci günü beni arıyor. Tamam hoş güzel beni araması nankörlük yapmak istemiyorum ama bu kadarıda fazla. Kendi kızları bile diyor babamin her telefonunu açma diye

Sonra spruyor biye açmadın sebebini söyleyince mesela uyuyordum diyorum hee canım senin uyumana bişey diyen yok orası beni ilgilendirmez diyor. Anlamadım gitti. Önce soruyor sonrada ilgilendirmez beni diyor

açma telefonu yada soğuk konuş arayıp sölemesini istediği şeyleride söleme baba ara oğlunu kendin söyle ben rahatsızım ztn de boş boşuna geriliyorsun he heee de geç yani

Neden kendı kendınıze eziyet edıyorsunuz
kusura bakmayın ama sizi haksız buldum
madem bundan rahatsızsınız ya acmazsınız telefonu, ya da baba eşimi arayıp bunu siz dile getirin diyebilirsiniz

çok zor birsey olmamalı bu durum.

Sorun nedir? Kayınpederinizin sizi araması mı? Geçerken size uğramak istemesi mi?
Yoksa hormonlara sığınıp hamileliğiniz dolayısıyla kendinize sorun çıkarmanız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…