- 19 Temmuz 2016
- 284
- 87
- 18
- Konu Sahibi vitaminsiiz
-
Simdiye kadar niye araci oldun ki. Kendiniz konusun siz diye soylesen belki simdiye cozmustun.Kızlar merhaba ben iki yıldır evliyim ve bu iki yıl süresince kayınbabam telefonları zehir etti bana. Şu şekilde ki her seferinde arayıp eşime bişey diyecek diyelim ama bunu bana söylüyor "ona de ki böyle böyle olsun böyle böyle yapalım" tarzında demin yine oldu aynısı şuan çok sinirliyim artı hamileyim de ağladım birsürü elim ayağıma dolaştı. Neden benim üzerimden oğluyla irtibat kuruyor? Artı bize uğrayacakmış daha hamileliğimin başlangıcımdayım ve kustum sabah bunu bile bile oraya uğrayacağım dedi. Burdan başka yere gitmesi gerek. Uğrayıp gidecek. Halsizim kustum evide haliyle toplayamadım resmen sinir krizi geçirdim şuan eşim ayağım titriyor, gelmek istemesinin sebebinide anlamadım. Ağlıyorum.
Not; eşimle arası gayet iyi küs falan değiller.
+1Siz de bunu bana degil oglunuza deyin de konuyu oracıkta kapat.
Hatta eşinede de, baban sana söylesin bana degil diye.
Baktınız ısrarla size diyor siz de söylemeyin eşinize.
sinirlerin yıpranmış . halsizlik mide bulantısı vs . ev karışık .olduğu gibi bırak . ve hastayım , kötüyüm de.sinirlenmemin sebebi hamileliğin verdiği halaiLikle kalkıp o gelecek diye evi toparlamaya çalışmam, karnımı bile doyurmaya mecali olmayan ben.
açma telefonları. daha sonra (zaman sonra dön) kusura bakma baba açamadım de.Oğluna dedim kaç kez babana söyle diye beni ara onu değil. Söyleyemiyor babasına bişey neden bilmiyorum
Neden kendı kendınıze eziyet edıyorsunuzKızlar merhaba ben iki yıldır evliyim ve bu iki yıl süresince kayınbabam telefonları zehir etti bana. Şu şekilde ki her seferinde arayıp eşime bişey diyecek diyelim ama bunu bana söylüyor "ona de ki böyle böyle olsun böyle böyle yapalım" tarzında demin yine oldu aynısı şuan çok sinirliyim artı hamileyim de ağladım birsürü elim ayağıma dolaştı. Neden benim üzerimden oğluyla irtibat kuruyor? Artı bize uğrayacakmış daha hamileliğimin başlangıcımdayım ve kustum sabah bunu bile bile oraya uğrayacağım dedi. Burdan başka yere gitmesi gerek. Uğrayıp gidecek. Halsizim kustum evide haliyle toplayamadım resmen sinir krizi geçirdim şuan eşim ayağım titriyor, gelmek istemesinin sebebinide anlamadım. Ağlıyorum.
Not; eşimle arası gayet iyi küs falan değiller.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?