Oğluyla üzerimden kurulan irtibat

Ben sana hak verdim. Neden oğlunu değil de seni arıyor? Bana da çok mantıksız geldi. Oğlu evde yokken uğraması falan da mantıksız ve gereksiz. Ben olsam engellerdim direk.
Kayınpederimle en son 2 yıl önce telefonda konuşmuştum sanırım :) o da bir konuda eşim sinirli olduğu için bana sormak için aramıştı :)
Arada bir görüşürüz yani. Hiç gitmez gelinlerine de.

Oğluna dedim kaç kez babana söyle diye beni ara onu değil. Söyleyemiyor babasına bişey neden bilmiyorum

Iyide siz söyleyin , baba direkt oğlunuzu arayın diye. Eşiniz söylemek zorunda değil ki ?

Hastaysaniz hastasinizdir , evi toplamak zorunda değilsiniz.
Hatta baba madem ugruyorsunuz, yemek yapacak durumda değilim, açım gelirken bana şunu bunu alın deyin. :)

Canım haklısın ya bır tek sen hamıle kalıp kusuyorsun , ben butun hamılelıgımı cok rahat gecırdıgım ıcın senın ıcın empatı yapamıyorum kusura bakma. Kanaman fılan olsa maazallah

Aynı şeyi eşimin ailesi de yapıyor, eşim siz benim işime karışmayın ya da bu konuda konuşmak istemiyorum tarzında cevap verdiği için onlar da habire kocanla sen konuş, şunu de bunu de deyip dururlardı. Birkaç ay önce trafik kazası geçirdik ve o dönemde de aynı şeyi yaptıklarında artık canıma tak etti ve kalp kırmadan beni dinlemez o, birşey deyince kızıyor, ben ona karışmam demeye başladım. Artık pek yapmıyorlar. Bide hamileliği bahane ettim, kafam kaldırmıyor dedim. Sen de anlat kendini, içine atma. Bebeğin için stres çok zararlı.

Hamilelik süreci tamam zor ama bu kadarda abartmamak lazım.Biraz güçlü olun ya..hasta değil hamilesiniz.
Kayinpederinize sizde söyleyebilirsiniz değilmi,bu konuyu oğlunuza konuşun neden bana söylüyorsunuz diye?
Sinir krizi geçirecek bir durum yok ki ortada.Hem ev dağınıksa ne olmuş yani?

Seyyahzurnazen bunu yasamayan bilmez davulun sesi uzaktan hoş gelir. Sizin yaptığınız gibi yapacağım umarım işe yarar.

Dalga geçen insanlar ne çok burada, kiminin bünyesi hassas hafif bi kusma ona büyük sıkıntı yapabilir oysa kimisi tüm hamileliğini kusarak geçirmiş ama bundan fazla rahatsızlık duymamış olabilir.

Her bünye farklı herkes farklı hasassiyette.

Kayınpeder eve geldiğinde evi bikaç kez dağınık görüp oralara doğru bakıp bu ne hal böyle demesi ve ardından gülmesi beni rahatsız etmişti bu yüzden evimi topluyorum o geldiğinde

sinirlenmemin sebebi hamileliğin verdiği halaiLikle kalkıp o gelecek diye evi toparlamaya çalışmam, karnımı bile doyurmaya mecali olmayan ben.

Ben sizi anladım ama kayınpederinizden bu kadar ince düşünmesini beklemeniz yanlış. O sizin hamilelikte yaşadığınız halsizlikleri vb. düşünmez. Kendinizi toplayın, bir şeyler yemeğe çalışın, gelirse gelsin. Evi duzletmenize gerek yok bence. Sorarsa, hamilelikten dolayı halsiz olduğunuzu ve bir müddet daha böyle olacağınızı söylersiniz. Anlamak isterse anlar yoksa onu da anlamaz.

Adam uğrıcak diye niye elin ayağın titriyo ki ? Benimkiler de öyle. hatta kayınvaldem senin kocan der bi kere aradı bana bağırıyo eşim yuzunden. dedim ki oğlunun numarası var mı sende ? var dedi noldu dedi. bişey yok kapatıyorum ben ne diceksen ara oğluna söyle dedim. benim ki anlamaz ama yıne benı arat kp de o sekılde yakın görüyolar napcan huy meselesi.

Ayy siz neyi dert ediyorsunuz anlamadım ben. O çalıştığı için arayamıyordur sana diyordur ne var bunda ki iletsen eşine. Sinir krizi geçirecek ne var duyan da gelip günlerce kalacak sanır sadece uğrayacakmış. Kaldı ki mide bulantım var ev dağınık diyorsunuz gelip burada konu açmaya vaktiniz var dinleneceğinize enteresan. Dip bucak temizlik yapmana gerek yok dağınıklığı topla yeter ne kadar abartıyorsunuz. Gerçekten derdiniz olsa ne yapacaksınız?

Allah allah ne var bunda sinir krizlerine girecek.
Adam uğrasa ne olacak yahu ortalığı şöyle bi topla supur bi cay demlersin bisey yaparsın. Ya cok zor degil hepimiz hamile olduk hepimiz kustuk bana bu tavrınız cok abartı geldi.

Size biseyler söylemesi de normal. Esiniz calışıyorsa musait degildir diyr sizi arıyor olabilir.
Ama istemiyorsan eşine söyle. Yada direk adama siz kendiniz söyleyin ben karışmam diyebilirsin.

Kayınpeder eve geldiğinde evi bikaç kez dağınık görüp oralara doğru bakıp bu ne hal böyle demesi ve ardından gülmesi beni rahatsız etmişti bu yüzden evimi topluyorum o geldiğinde

Rahat olun. Hastayım bu yüzden dağınık deyin. Gerektiği zaman yapıyorum deyin. Taviz vermeyin.
Sinir krizi geçirmeyin. Saniye yaşadığınız stres bebeğinizi olumsuz etkiliyor.
Değmeyen durumlar bunlar. Ne büyük sıkıntılar var. 2,3 çocukla hamile olup kv.sine kp.ne bakanlar var.

Size uğrama sebebi ne peki eşiniz yokken ?

Eşiniz sizi sekreter olarak mı istihdam ediyormuş, bir sorun eşinize.

eşin dururken seni araması çok saçma haklısın ama eşin söylemiyosa sen niye söylemedin.
niye kustum halsizim keyfim yok gelme demedin, kendini bu kadar üzüp sterse sokuyosun. eşin yokken evde be işi var hem

Sebebi esim isten gelecek ve beraber biyere gidecekler. Halbuki esim beni arayip babasini kendi evlerinden alacagini söyledi, kayinpederde beni arayip ben oraya geliyorum oglum daha buraya gelmesin dedi

2 yildir nonstop calismiyor ki esim abartisiz neredeyse her isini benim üzerimden hallediyor buda bikkinlik getirdi haliyle her seferinde beni aramasi ve burada bi care birkac fikir almaya calistim durumu nasil düzeltebilecegime dair. Telefondan bisey yazarken dinlenebilme kabiliyetim var benim yatip uzanabiliyorum fakat kayinpeder geldiginde cay cerez vs hazirlamak gerekiyor bunun icinde ayak üstü duruluyor

Sebebi esim isten gelecek ve beraber biyere gidecekler. Halbuki esim beni arayip babasini kendi evlerinden alacagini söyledi, kayinpederde beni arayip ben oraya geliyorum oglum daha buraya gelmesin dedi
hee eşiniin dediği gibi olmadı diye kızıyorsunuz
çok abartıyorsunuz gerçekten
bunu için sinir krizi.. Allah başka dert vermesin

bu arada hamilesiniz hasta değil abartmayın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…