- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
- Konu Sahibi vitaminsiiz
-
Oğluna dedim kaç kez babana söyle diye beni ara onu değil. Söyleyemiyor babasına bişey neden bilmiyorum
sinirlenmemin sebebi hamileliğin verdiği halaiLikle kalkıp o gelecek diye evi toparlamaya çalışmam, karnımı bile doyurmaya mecali olmayan ben.
Kayınpeder eve geldiğinde evi bikaç kez dağınık görüp oralara doğru bakıp bu ne hal böyle demesi ve ardından gülmesi beni rahatsız etmişti bu yüzden evimi topluyorum o geldiğinde
sinirlenmemin sebebi hamileliğin verdiği halaiLikle kalkıp o gelecek diye evi toparlamaya çalışmam, karnımı bile doyurmaya mecali olmayan ben.
Sebebi esim isten gelecek ve beraber biyere gidecekler. Halbuki esim beni arayip babasini kendi evlerinden alacagini söyledi, kayinpederde beni arayip ben oraya geliyorum oglum daha buraya gelmesin dediRahat olun. Hastayım bu yüzden dağınık deyin. Gerektiği zaman yapıyorum deyin. Taviz vermeyin.
Sinir krizi geçirmeyin. Saniye yaşadığınız stres bebeğinizi olumsuz etkiliyor.
Değmeyen durumlar bunlar. Ne büyük sıkıntılar var. 2,3 çocukla hamile olup kv.sine kp.ne bakanlar var.
Size uğrama sebebi ne peki eşiniz yokken ?
2 yildir nonstop calismiyor ki esim abartisiz neredeyse her isini benim üzerimden hallediyor buda bikkinlik getirdi haliyle her seferinde beni aramasi ve burada bi care birkac fikir almaya calistim durumu nasil düzeltebilecegime dair. Telefondan bisey yazarken dinlenebilme kabiliyetim var benim yatip uzanabiliyorum fakat kayinpeder geldiginde cay cerez vs hazirlamak gerekiyor bunun icinde ayak üstü duruluyorAyy siz neyi dert ediyorsunuz anlamadım ben. O çalıştığı için arayamıyordur sana diyordur ne var bunda ki iletsen eşine. Sinir krizi geçirecek ne var duyan da gelip günlerce kalacak sanır sadece uğrayacakmış. Kaldı ki mide bulantım var ev dağınık diyorsunuz gelip burada konu açmaya vaktiniz var dinleneceğinize enteresan. Dip bucak temizlik yapmana gerek yok dağınıklığı topla yeter ne kadar abartıyorsunuz. Gerçekten derdiniz olsa ne yapacaksınız?
hee eşiniin dediği gibi olmadı diye kızıyorsunuzSebebi esim isten gelecek ve beraber biyere gidecekler. Halbuki esim beni arayip babasini kendi evlerinden alacagini söyledi, kayinpederde beni arayip ben oraya geliyorum oglum daha buraya gelmesin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?