Öğrenci eviymiş

TV nerde? Onu neyin üstüne koydunuz?

Neyse ben 5 yıllık evliyim. Öğrenci evi bile benim evimin yanında lüks kalıyor. Param olunca ilk işim evi baştan aşağı yenilemek olacak. Herşeyi önceden düşünmeden hep ihtiyaç halinde aldık. Sonra karar veririz, sonra iyisini alırız diyerek herşey birbiriyle uyumsuz. Böyle böyle 5 yıl geçti.

Bir de evin ortasında saçma sapan hediye gelen bir tablo var. Allahım akıllara zarar ama ona da bebişim çok gülüyor diye kaldırmiyorum. Düşün bebek bile orada onun ne işi var diye düşünüp eğleniyor.
Hahahaha çok güldüm ya bebek gülüyor diye kaldırmamanız çook tatlı yeyim onu yav :anne:

Bos bos esya alip para ödeyip, sürekli onlari temizleycegine ögrenci evin olsun. Icim daraldi esyadan.
Hepimiz aldigimiz fazlaliklari atma derdindeyiz.
Kocis sunumlarini yapanlar kadar bunlarla dalga gecenler de var.
Hem koltugun cok güzelmis tam kocisle yayilmalik, kessssske benim olsa :KK45:
Benimkiler de deri. Gelin evinden cok uzak bir görüntüsü var.

Neyse ben 5 yıllık evliyim. Öğrenci evi bile benim evimin yanında lüks kalıyor. Param olunca ilk işim evi baştan aşağı yenilemek olacak. Herşeyi önceden düşünmeden hep ihtiyaç halinde aldık. Sonra karar veririz, sonra iyisini alırız diyerek herşey birbiriyle uyumsuz. Böyle böyle 5 yıl geçti.

Bir de evin ortasında saçma sapan hediye gelen bir tablo var. Allahım akıllara zarar ama ona da bebişim çok gülüyor diye kaldırmiyorum. Düşün bebek bile orada onun ne işi var diye düşünüp eğleniyor.
Ahahhahaha çok tatlı ya yerim onu

Evime gelenlerin bazılari. Aaa ne degisik ögrenci evi gibi dediler.
Değişik olan hic birseyde yok. Eksik, kırık, pis birseyimde yok :KK70: ögrenci evinden kasit bu muydu bilmiyorum ama...
Oturma odamda köşe takimim var şöyle birsey

Buna uygun desensiz tek renk halim, beyaz tv unitesi, perdelerimde bunlara uygun sade.
Zaten odam dar başka birsey koymadim. Siyah sade demir ayakli sehpalarim var. Ufak tefek aksesuar ve yastiklarim var ekstra olarak.

Bunun neyi öğrenci oluyor? Evli evi nasil oluyor? Yatak odamda full beyaz, yatak, dolap, makyaj masasi, komodinler, hersey tam...
Mutafigimda da masam var yemek icin, mutfak arac gereclerimde eksik degil. :KK70:

L takimi koltuk kullananlar genelde bu yorumu aliyor sanirim. Cunku ev dedigin agir avangarde mobilyalar, agir sus esyalariyla suslenmeli. Oturma odasi cekyatli olmali, mumkunse iki tane cekyat olmali. Mobilyalar kahverengi olmali, mutfak esyalari oyuncak gibi renklİ olmamali. Bence hic onemsemeyin milleti, siz oturcaksiniz. Begenmeyenler bir iki saat otuurup gitcek nasilsa, onemli olan sizin begenmeniz. Ben 2 senelik evliyim, 26 yasindayim. Oturma odama L aldim, cekyatli da degil oh olsun:halay:salon takimimi da eskitme aldim goren tahta gibi bakiyor Allah bilir. Hicbiri umrumda degil, benim evim benim
Kararim:KK45: ilerde nasilsa mobilyalar degistiriliyor, o zaman agir mobilyalar alir evli evi gibi ev döşerim, simdi canim ogrenci evi gibi yasima uygun ev dösemek istedi, begenmeyen kucuk ogluna almasin:super:

185 metrekare evim.

Bir kose koltuk yemek masasi 6 sandalye duvara monte tv yerde 2 renkli bir hali

Yatak odam standart yatak odasi, takim almistik, ikeadan alma perde var giriste bi paspas var hali yok

Bir oda kitaplik 2 sallanan sandalye ve esimin piyanosu

Bi oda camasir odasi

Bi oda annemin odasi sadece yatak dolap hali tv var

Bi oda bos.

Bi oda oglumun odasi bu da tam takim
Oyle buyuklerimiz hediye etti

Butun arkadaslarim evimi cok basit bulur. Ben cok seviyorum
Ferah ferah miss gibi

Hic bir seyim de pembe mor veya cicekli degil. Herkes "gelin evi gibi degil" diyor.
"Gelin evi ne lan?" Diye dusunuyorum.

Oyle misafire ayri gunluk ayri yemek takimim falan da yok. Bol parcali bir yemek takimim var. Heralde 12 kisilik. Kahvalti cay misafir farketmez onun parcalarini kullaniyoruz.

Eneee! Benim ev de öğrenci eviymis yaa :deli:
Hep şu dandik tv programları yüzünden. Milletin algısı nasıl da değişmis.
O programlar yok mu RTÜK e şikayet edilesiler
Kaynana kitlenmiş bakıyor gelini gelin yapan getirdiği çeyizi diyor ya
Hiç sevmem lifti çetikti sürekli laf sokmalar niye lifi vs yi serip göstermemişim tüm hayatları çetik yelek yazma olmuş ben kullanmıyorum kullanana saygı duyuyorum lütfen onlarda bana saygı duysun

Hadi bekar evi deseler bir derece anlarım, benim ev de biraz böyle az eşyalı, L koltuklu. Ama öğrenci evi de değil yani :KK70: Ayıp etmişler ya da kıskançlıktan diyorlar, bilemedim. Ben minimal görünümlü olarak döşenmiş evleri daha estetik buluyorum bir sürü ıncık cıncık boncuklu perdeli evlere kıyasla.

Ahahhaha kahkaha attim yaaa lokumlar ayakta kaldı onlara da bi sandalye cekelim :)))
:D :D:D
Millet ne yapacağını şaşırdı,bu kadar hazırlık ve yorgunluktan sonra,Aman Allah korusun,misafir mi diyorlar sonra.Annemin komşulari bir börek bir kekle 15 kişi ağırlardı.Ne samimi ortamlardı.Şimdi giden de, karşılayanda gösteriş merakında...

Evli evi nasıl oluyor çekip göstereyim mi? :KK70:
Nitekim eşyalarımın yarısını annem seçti, kıyamadım ben de "Hadi istediğin olsun" dedim.
Hiç kullanmadığım, ne için var olduklarını çözemediğim, sıfır fonksiyon, toz tutup yer kaplayan, içinde çeyizime özenle seçilmiş kristal takımlarımın bulunduğu ve o takımları anneme çaktırmadan birine nasıl veririm düşüncelerine gark olduğum vitrinimi çekeyim mi ha? :KK70: Hemi de led ışığı var ashafhdkshfs :KK70: :KK70: (Keşke şaka olsaydı :/)
Gözünüz evli evi görsün :KK70: :KK70:
Catlarim at hemen benimde vitrinim var o zamanlar modaydi :D

Şu son zamanlarda instagramdan da sıkca görmeye alıştığımız yeni gelin evi tarzı bir ev göremeyince verilmiş bir tepki muhtemelen , daha modern veya spor tarzda bir eviniz var anladığım kadarıyla haliyle her yer pembe olmayınca mutfakta cupcake desenli örtüler süsler , salonda berjelli koltuk takımı+varaklı masa sandalye , üst üste perdeler , gelinlik tarzında yatak örtüsü ha bir de evinizde ayşe pişirir ahmet yer panonuz yoksa ve salonda bir yerde gelin çiçeğiniz süs olarak durmuyorsa malesef aslında olması gereken tarza ki eviniz öğrenci evi olarak adlandırılıyor :kusmuk:bana da gelenler bu ne böyle yeni gelin evimi olur diyor :bicak:

Buyuk yemek masam ve vitrin, konsol, dolap yok yatak odasi dolabi haric ama mutfaktaki masa yetiyor. Vitrine ne koyayim... Yatak odasindaki dolapta yetiyor zaten.
ay bişey söylemek için kurulu gelmiş o kişi. bizim öğrenci evi satılacaktı, son görmeye gelen kadın fare bile durmaz demişti. pislikten değil he :)

aaaa olur mu hani altın varaklı oymalı salon takımın????
bu koltuk anca oturma odasında olur
gümüşlüğün de mi yok?
fon perden????
hani perdenin ortasından sallanan ucu topuz gibi olan süs?
göz kanatacak kadar pembe ponçik süsler, biblolar?

Koltuk oturma odasinda zaten :D Ayrica bir salonum yok. :D Tek koltugum o var :D

Tv unitesi var. Unite dedigimde kocaman, raflari olan birsey degil aslinda. Konsola mi tv koyuluyordu? Konsol şu aynasi ve cekmeceleri olan garip sey degil miydi isimlerinide bilmiyorum :D

Catlarim at hemen benimde vitrinim var o zamanlar modaydi :KK70:

Bu, yeni evlenecek kızlarımıza kamu spotu olsun, spor takımlarınızın yanında şöyle bir oluşum görmek istemiyorsanız, annenizi evinize karıştırmayın:

Eklentiler

• DSC_0043.webp
    DSC_0043.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 105
:KK70: :KK70::KK70:
Millet ne yapacağını şaşırdı,bu kadar hazırlık ve yorgunluktan sonra,Aman Allah korusun,misafir mi diyorlar sonra.Annemin komşulari bir börek bir kekle 15 kişi ağırlardı.Ne samimi ortamlardı.Şimdi giden de, karşılayanda gösteriş merakında...
Kız benim arkadaşlarım böyle değil ha onlar olmamış galiba bana gel diyorlar ama ben gidince yapıyoruz çayı böreği . Asla hazırlık yapmam diyorlar çocuklu kadınım diyor çocuğu olan . Olmayanlarda yeni gelinim ben diyor sıyrılıyor ahahhaa . Ben kocama bile dantel ortuyumde yeni gelin görsün elalem .

Back
X