- 27 Kasım 2017
- 1.037
- 1.215
- 48
Hahahha :)) ciddi ciddi bi hayal ettimde ahahhaKoptum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahha :)) ciddi ciddi bi hayal ettimde ahahhaKoptum![]()
Hahahaha çok güldüm ya bebek gülüyor diye kaldırmamanız çook tatlı yeyim onu yavTV nerde? Onu neyin üstüne koydunuz?
Neyse ben 5 yıllık evliyim. Öğrenci evi bile benim evimin yanında lüks kalıyor. Param olunca ilk işim evi baştan aşağı yenilemek olacak. Herşeyi önceden düşünmeden hep ihtiyaç halinde aldık. Sonra karar veririz, sonra iyisini alırız diyerek herşey birbiriyle uyumsuz. Böyle böyle 5 yıl geçti.
Bir de evin ortasında saçma sapan hediye gelen bir tablo var. Allahım akıllara zarar ama ona da bebişim çok gülüyor diye kaldırmiyorum. Düşün bebek bile orada onun ne işi var diye düşünüp eğleniyor.
:))Zuahhahahaha utandımmm başkası adına utanmak![]()
Ahahhahaha çok tatlı ya yerim onuTV nerde? Onu neyin üstüne koydunuz?
Neyse ben 5 yıllık evliyim. Öğrenci evi bile benim evimin yanında lüks kalıyor. Param olunca ilk işim evi baştan aşağı yenilemek olacak. Herşeyi önceden düşünmeden hep ihtiyaç halinde aldık. Sonra karar veririz, sonra iyisini alırız diyerek herşey birbiriyle uyumsuz. Böyle böyle 5 yıl geçti.
Bir de evin ortasında saçma sapan hediye gelen bir tablo var. Allahım akıllara zarar ama ona da bebişim çok gülüyor diye kaldırmiyorum. Düşün bebek bile orada onun ne işi var diye düşünüp eğleniyor.
Evime gelenlerin bazılari. Aaa ne degisik ögrenci evi gibi dediler.
Değişik olan hic birseyde yok. Eksik, kırık, pis birseyimde yokögrenci evinden kasit bu muydu bilmiyorum ama...
Oturma odamda köşe takimim var şöyle birsey
![]()
Buna uygun desensiz tek renk halim, beyaz tv unitesi, perdelerimde bunlara uygun sade.
Zaten odam dar başka birsey koymadim. Siyah sade demir ayakli sehpalarim var. Ufak tefek aksesuar ve yastiklarim var ekstra olarak.
Bunun neyi öğrenci oluyor? Evli evi nasil oluyor? Yatak odamda full beyaz, yatak, dolap, makyaj masasi, komodinler, hersey tam...
Mutafigimda da masam var yemek icin, mutfak arac gereclerimde eksik degil.![]()
O programlar yok mu RTÜK e şikayet edilesilerEneee! Benim ev de öğrenci eviymis yaa
Hep şu dandik tv programları yüzünden. Milletin algısı nasıl da değişmis.
Ahahhaha kahkaha attim yaaa lokumlar ayakta kaldı onlara da bi sandalye cekelim :)))
Catlarim at hemen benimde vitrinim var o zamanlar modaydiEvli evi nasıl oluyor çekip göstereyim mi?
Nitekim eşyalarımın yarısını annem seçti, kıyamadım ben de "Hadi istediğin olsun" dedim.
Hiç kullanmadığım, ne için var olduklarını çözemediğim, sıfır fonksiyon, toz tutup yer kaplayan, içinde çeyizime özenle seçilmiş kristal takımlarımın bulunduğu ve o takımları anneme çaktırmadan birine nasıl veririm düşüncelerine gark olduğum vitrinimi çekeyim mi ha?Hemi de led ışığı var ashafhdkshfs
![]()
(Keşke şaka olsaydı :/)
Gözünüz evli evi görsün![]()
![]()
ay bişey söylemek için kurulu gelmiş o kişi. bizim öğrenci evi satılacaktı, son görmeye gelen kadın fare bile durmaz demişti. pislikten değil he :)Buyuk yemek masam ve vitrin, konsol, dolap yok yatak odasi dolabi haric ama mutfaktaki masa yetiyor. Vitrine ne koyayim... Yatak odasindaki dolapta yetiyor zaten.
aaaa olur mu hani altın varaklı oymalı salon takımın????
bu koltuk anca oturma odasında olur
gümüşlüğün de mi yok?
fon perden????
hani perdenin ortasından sallanan ucu topuz gibi olan süs?
göz kanatacak kadar pembe ponçik süsler, biblolar?
TV nerde? Onu neyin üstüne koydunuz?
Catlarim at hemen benimde vitrinim var o zamanlar modaydi![]()
Güzel ama senin zevkin değil demek kiBu, yeni evlenecek kızlarımıza kamu spotu olsun, spor takımlarınızın yanında şöyle bir oluşum görmek istemiyorsanız, annenizi evinize karıştırmayın:
Kız benim arkadaşlarım böyle değil ha onlar olmamış galiba bana gel diyorlar ama ben gidince yapıyoruz çayı böreği . Asla hazırlık yapmam diyorlar çocuklu kadınım diyor çocuğu olan . Olmayanlarda yeni gelinim ben diyor sıyrılıyor ahahhaa . Ben kocama bile dantel ortuyumde yeni gelin görsün elalem .![]()
Millet ne yapacağını şaşırdı,bu kadar hazırlık ve yorgunluktan sonra,Aman Allah korusun,misafir mi diyorlar sonra.Annemin komşulari bir börek bir kekle 15 kişi ağırlardı.Ne samimi ortamlardı.Şimdi giden de, karşılayanda gösteriş merakında...
Oooo yanarli donerliBu, yeni evlenecek kızlarımıza kamu spotu olsun, spor takımlarınızın yanında şöyle bir oluşum görmek istemiyorsanız, annenizi evinize karıştırmayın:
Bu, yeni evlenecek kızlarımıza kamu spotu olsun, spor takımlarınızın yanında şöyle bir oluşum görmek istemiyorsanız, annenizi evinize karıştırmayın:
Güzel ama senin zevkin değil demek ki
Oooo yanarli donerli![]()
Benim kvnin evinde var boyleAma ışıksız.
![]()