Buharlı Ütüler Ogrenci icin utu

sophronie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
912
264
133
Universiteyi yeni kazanmıs bir ogrenciye utu almak istiyorum. Ucuz ama ise yarar bi sey olmalı. Seyahat utuleri hosuma gidiyor ama guzel utuler mi bilemedim. Bana marka tavsiyesinde bulunur musunuz? İnternette rastladıgınız fırsatları da soylerseniz sevinirim.

seyahat ütüleri gereksiz. zaten fiyatı da normal boyuttaki ütüyle hemen hmen aynı ayrıca alanı dar olduğu için zaman kaybı olur ütülerken. normaal bi ütü alırsanız daha iyi olur

yurtta kalacaksa boşuna almayın derim yasak oluyor hepsinde

seyahat boylar işe yaramaz, iyi bir marka almanıza da gerek yok. ayrıca yurtlarda ütüye izin veriliyor diye biliyorum.

seyahat boylar işe yaramaz, iyi bir marka almanıza da gerek yok. ayrıca yurtlarda ütüye izin veriliyor diye biliyorum.

İyi bir marka alamayacagım zaten ama ise yarar bi sey olsun istiyorum. marka model konusunda kararsızım. Artı bilgisizim:) yine de tesekkurler size

Hangi modeli? Kırısıklıkları acar di mi gomlekte falan iyidir heralde?
Ütü fiyatları bellidir az çok. Philips ve tefal başı çeker. Sinbo fiyat olarak uygundur ama hiç kullanmadım bilemiyorum o yüzden. Biraz da şans meselesi heralde biz tefale verdik o kadar para açmıyor hiç kırışık falan.

Back
X