Inşallah bu sefer olacak :) daracık kotlar ve bodyler giymek istiyorum hayır yani bnm ne eksiğim var
Bu arada kızlar cidden bakın biz burada bir amaç için varız doğru yanlış ne yaptıksa yazalm hanı çikolatamı yedin yaz yada kaçırdınmı yaz sonçta geri alamazsn ama telefi edebilirsin:)yada burda kilo veremedysek yazalımki artık su olaydan kurtulalm böyle böyle çözebilirz doğru yapalım artık herşeyi
Hepimizin kilocuklarıda yakınmiş :)
Hepimiz yaza kadar ,50 olalım.kızlarrrrr :)
Düşman çatlatalım yahu :)
Yani artık bitsin bu olay bide küçümsendikçe insanın yiyesi geliyo o daha çok zarar veriyo herkesi boşverlm bu sefer onlar görsün
Ben 6 öğün besleniyorum.Her besin grubundan tüketiyorum.1 haftada 2.5 kilo verdirmişti diyetim.Verdiğim gibi geri aldım o ayrı konu
Mutlaka en az 2 litre su içiyorum.
Salataya bayılırım bu arada. Gerçekten tok tutuyor mideyi.
kızlar her şey iyi güzel ama öğrenci olmanın şöyle de bir sorunu var.
ben aile evimde az yiyebiliyorum sporumu yapabiliyorum ama öğrenci evimde hep net başındayım sıkılmaktan
bir de evdekiler gece geç saatlerde sucuk falan yapıyorlar ben az yerken onlar salam sosis ne varsa yicek bu durumu nasıl çözebilirim
ben aile evimde az yiyebiliyorum sporumu yapabiliyorum ama öğrenci evimde hep net başındayım sıkılmaktan
bir de evdekiler gece geç saatlerde sucuk falan yapıyorlar ben az yerken onlar salam sosis ne varsa yicek bu durumu nasıl çözebilirim
Günaydınlarrrr ben kalkalı cok oldu ama bu sabah spor yapmadım akşam yapıcam:)
Biraz önce kahvaltı olarak 1 kase nestle işlenmemiş tahıllardan oluşan müslimi yedım:)
pekiiii spor yapanları bir öğrenelim önce diyetle bitmiyor bu iiş spor yapıyorrrr:):)????
Merhaba arkadaşlaar :) Tosuncukk spor meselesinde çok haklısın; özellikle yürümek maksimum düzeyde olmasa da tüm vücudu çalıştırdığı için gayet faydalı. Her gün en azından derse giderken kampüs içinde yolumu uzata uzata yürüyorum. Bunun dışında yine kampüsteki spor salonuna gidiyorum haftada iki kez. Birinde serbest çalışıyorum; koşu bandı, bisiklet gibi, diğerindeyse; step yapıyorum. Sonra kaslarım feci ağrıyor ama olsun
Ben de bugün yediklerimi yazayım sizlere:
Sabah: 08.30-09.00 gibi 1 haşlanmış yumurta, 2 parça domates, 1 dilim kaşar peyniri. Kahvaltıdan yarım saat sonra biraz daha uyudum, bu yüzden öğle yemeği saatim sarktı.
Öğlen: Yoğurtla birlikte vitalis müsli.
Gece oldukça geç yatmama rağmen ben de akşam yemeğinin 19.30'dan sonra yememeye özen gösteriyorum, yatmadan önce sadece süt içiyorum eğer canım isterse.
Sürekli tartılmamalısın çünkü o 69.2 sen tartıldıgında 69.5 olsaydı moralın bozulacaktı! O yüzden bugun tartıldın ya mesela her pazartesıleerı tartıl ama sabah uyanıp tuvalete fln gttkden snra. Çünkü bu kiloyu sen 1 günde almadınki bi günde gitsin.. Oyuzden bir gün belrle haftada bir hadi olmadı 4 güne bir tartıl..:)
Çok güzel bi başlangıç olms:) Spor yapıyormusun peki canım:) Birde bişey onericem:) kepekli yerine tam tahıllı ekmekler yemen daha iyi olabilir:)
Ayyy bn senin bu yazını yeni gördüm cnm ya ksra bakma
Her gün tartilma nedenim,bazen kaçamak oluyo mesela yada diyetin biraz dışına çıkıyorum eğer ertesi gün almış isem hemen o gün kendimi dengeliyorum diğer türlü ne olduğunu bilmiyorum çünkü
Haklısın cnm tabi de benim ki psikolojik bi saplantı olduAma bunu öyle anlayamazsn hiç yemediğin bi gün bile 1 gr bile düşmediğin olabilir vücudun kendi içiyle alakalı bısy ve yanlş bişey. Hani vucut su tutuyo başka bi sürü sey. Ogun kaçamak yaptın dıyelm tartılınca gerı donduremiceksn soncta o yuzden sen kaçrdığını bılıyosn öbursu gunu telafi etmen önemli olan o bır gunde hc bısy anlaşlmaz.
Haklısın cnm tabi de benim ki psikolojik bi saplantı olduşu kilo sorunundan öyle canım yandı ki anlatamam,ıster istemez kendimi avutucu yollar arıyorum (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?