Öğrencilere Özel Diyet Grubu

Tabii canım. yediğimiz tek lokmayı yazıcaz, birbirimizi uyarıp doğruyu göstericez.

Hepimizin kilocuklarıda yakınmiş :)
Hepimiz yaza kadar ,50 olalım.kızlarrrrr :)
Düşman çatlatalım yahu :)

Yazın gönül rahatlığıyla çıtır çıtır dolaşıcaz kızlar.Göbüşü saklamadan göğsümüzü gere gere, salına salına
50 olucaz tabii. Gören şaşıracak,imrenerek bakıcak :))

diyetini yazablr misin canım

kızlar her şey iyi güzel ama öğrenci olmanın şöyle de bir sorunu var.
ben aile evimde az yiyebiliyorum sporumu yapabiliyorum ama öğrenci evimde hep net başındayım sıkılmaktan
bir de evdekiler gece geç saatlerde sucuk falan yapıyorlar ben az yerken onlar salam sosis ne varsa yicek bu durumu nasıl çözebilirim

Onlar yerken yeme işi bitene kadar bi süre odanda takılabilirsin mesela:)

canım bende ailemden ayrıyım ama tek başıma yaşıyorm. Galiba arkadaşlarınlasın sen:) yani yiyecekleri ortakmı alıyosnz napıyosnz ? hani ona göre bi çözüm bulsak baktn olmuyo kendi yiğeceğini kendin al ve bunlar benm de anlat direk ve doknmasınlar yada sana ayrmalarını söylesen?

Son düzenleme:
kızlar bugün makarna yicem ara öğün olarak biraz ceviz yedim makarnamı yiyip dışarı çıkıcam bi çıkamadım

Merhaba arkadaşlaar :) Tosuncukk spor meselesinde çok haklısın; özellikle yürümek maksimum düzeyde olmasa da tüm vücudu çalıştırdığı için gayet faydalı. Her gün en azından derse giderken kampüs içinde yolumu uzata uzata yürüyorum. Bunun dışında yine kampüsteki spor salonuna gidiyorum haftada iki kez. Birinde serbest çalışıyorum; koşu bandı, bisiklet gibi, diğerindeyse; step yapıyorum. Sonra kaslarım feci ağrıyor ama olsun

Ben de bugün yediklerimi yazayım sizlere:

Sabah: 08.30-09.00 gibi 1 haşlanmış yumurta, 2 parça domates, 1 dilim kaşar peyniri. Kahvaltıdan yarım saat sonra biraz daha uyudum, bu yüzden öğle yemeği saatim sarktı.

Öğlen: Yoğurtla birlikte vitalis müsli.

Gece oldukça geç yatmama rağmen ben de akşam yemeğinin 19.30'dan sonra yememeye özen gösteriyorum, yatmadan önce sadece süt içiyorum eğer canım isterse.

Canım yurt hayatı da aynı sorma, hele oda arkadaşların fazla iştahlıysa Bir ara ben de onlara uymuştum, sonra gelsin gece makarnaları gitsin sandviçler tostlar Baktım olacak gibi değil artık onlar ne yerlerse yesinler ben ennnn fazla yoğurt ya da sevdiğim bir meyveyi yiyorum. Sen de geceleri geç yatıyorsan bu tarz bi gıda seç bence kendine, çok çok az müsli olur, biraz yoğurt veya bir muz olabilir belki.

Canım bende 6dan enn fazla 6bucktan snra yemıyorm hıc bıseklde bende çok geç yatıyorm. Bu arada kahvaltın bana az geldi:) Ve yatmanı tavsıye etmem dırek depoluyo bildiğim kadarıyla. en az 1 saat geçir bnce.

Ayyy bn senin bu yazını yeni gördüm cnm ya ksra bakma
Her gün tartilma nedenim,bazen kaçamak oluyo mesela yada diyetin biraz dışına çıkıyorum eğer ertesi gün almış isem hemen o gün kendimi dengeliyorum diğer türlü ne olduğunu bilmiyorum çünkü

Çok güzel bi başlangıç olms:) Spor yapıyormusun peki canım:) Birde bişey onericem:) kepekli yerine tam tahıllı ekmekler yemen daha iyi olabilir:)

Cnm bn bu halk ekmek yerinde satılan kepekli light yiyorum çünkü diğer tüm ekmekler mideme resmen çöküyor ve sadece sabah yediğim için onu tercih ediyorum

Ama bunu öyle anlayamazsn hiç yemediğin bi gün bile 1 gr bile düşmediğin olabilir vücudun kendi içiyle alakalı bısy ve yanlş bişey. Hani vucut su tutuyo başka bi sürü sey. Ogun kaçamak yaptın dıyelm tartılınca gerı donduremiceksn soncta o yuzden sen kaçrdığını bılıyosn öbursu gunu telafi etmen önemli olan o bır gunde hc bısy anlaşlmaz.

Haklısın cnm tabi de benim ki psikolojik bi saplantı oldu şu kilo sorunundan öyle canım yandı ki anlatamam,ıster istemez kendimi avutucu yollar arıyorum (

Haklısın cnm tabi de benim ki psikolojik bi saplantı oldu şu kilo sorunundan öyle canım yandı ki anlatamam,ıster istemez kendimi avutucu yollar arıyorum (

Geçmişi artık bı kenera atalım bence burdakı kımın canı yanmadıkı? Boşver artk onu bunu bırakıp yazın nasıl olucağını bi düşünsene:) cidden tartılıp durma sende ama gerçektn başla bak benım bı hafta oldu bugun pazartesi tartılıcam gitmesede üzülmicem çünkü koskoca bi yağ kütlesi var bi ayda olsa beklicem sncta sporumuzuda yapıyoruzz vücut skılaşıcak her türlü bunu böyle düşün kendini zorunda görme bunu sağlıklı olman için gerekli gör. Zayıflayan nası zayıflıyo kendimizi kandırmayalm artk:)

Son düzenleme:
İyi akşamlar kızlaar :) Öğlen,ara ve akşam yediklerim bunlar. Akşamki yumurtalı kabağı çok beğendim,sık sık yaparım artık :)
Saat 9 gibi 2 meyve yerim ohh misss :))Sizde işler nasıl gidiyor kaçamak falan var mı? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…