Öğrencileri bir yere birakma

nerisona

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
4.604
3.550
448
Merhaba , ben meslek lisesinde öğretmenim. Öğrencilerimizin %90i erkek. Ayrım yapmak istemiyorum kız erkek diye ama yine de her şeyi düşünmek zorundayım.
Okulumuz uzak bir yere taşındı, çıkışta özellikle erkek öğrenciler yolda bir yere kadar bırakmamı istiyorlar mesela, ben araba boşken onlara ne diyebilirim bilmiyorum. Erkek öğretmenlerimiz alıyor ama kadinlari alırken görmedim. Benim dersim genelde gec baslayip,geç bitiyor, o yüzden bana söylüyorlar . Ne denir ki? 14 yıllık öğretmenim, acemi degilim ama bu durumda ne yapılır, nasıl kırmadan reddedilir bilemedim.

Merhaba , ben meslek lisesinde öğretmenim. Öğrencilerimizin ÷90i erkek. Ayrım yapmak istemiyorum kız erkek diye ama yine de her şeyi düşünmek zorundayım.
Anladım desem..biraz daha ayrıntı verseniz

Merhaba , ben meslek lisesinde öğretmenim. Öğrencilerimizin ÷90i erkek. Ayrım yapmak istemiyorum kız erkek diye ama yine de her şeyi düşünmek zorundayım.

mesajımı düzenliyorum. bence bir sorun yoktur. art niyet görmüyorsanız bırakın yani. kötü olan kız öğrenci de olabilir. ha istemiyorsanız da kız da erkeğe de prensip olarak doğru bulmuyorum deyip yol verebilirsiniz. zaten birkaç kez yapınca yayılır gelmezler yanınıza.

ayrım yapmak istemiyorsunuz ne güzel ama başka durumlara yol açmamak için çocuklar acil bir şey olmadıkça hiç bir öğrenciyi arabama almıyorum deseniz olur mu?

Konunun yanlislikla yarim geldigini anlayamadiniz mi gercekten? pes yani hemen saldırı.

Amma yüzsüzlermiş ben kapı komşum öğretmenim idi yine de o durup teklif etmedikçe bir kere bile kendim sormadım beni de götürür müsünüz diye. erkek kız olması önemli değil. acelem var bir yere uğrayacağım falan de. Bence baştan önünü kes bu işin. çok saçma çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…