arada olan bir talep olsa veya zorunlu hallerde bırakabilirsin.Merhaba , ben meslek lisesinde öğretmenim. Öğrencilerimizin %90i erkek. Ayrım yapmak istemiyorum kız erkek diye ama yine de her şeyi düşünmek zorundayım.
Okulumuz uzak bir yere taşındı, çıkışta özellikle erkek öğrenciler yolda bir yere kadar bırakmamı istiyorlar mesela, ben araba boşken onlara ne diyebilirim bilmiyorum. Erkek öğretmenlerimiz alıyor ama kadinlari alırken görmedim. Benim dersim genelde gec baslayip,geç bitiyor, o yüzden bana söylüyorlar . Ne denir ki? 14 yıllık öğretmenim, acemi degilim ama bu durumda ne yapılır, nasıl kırmadan reddedilir bilemedim.
Hep aynı öğrenciler değil de geç çıktığımız sınıfın öğrencileri desem daha doğru olur. Uzağa taşındık ama hala şehir merkezindeyiz.Hep aynı ogrenciler binmek istiyorsa gereksiz bir samimiyet ve bunun getirdiği yanlış anlaşılmalar olabilir.
servis yok mu?Hep aynı öğrenciler değil de geç çıktığımız sınıfın öğrencileri desem daha doğru olur. Uzağa taşındık ama hala şehir merkezindeyiz.
Ben de eskir diye almıyordum, eskimiyor madem alayım:)niye almak istemiyorsunuz ki ?
siz yazmışsınız zaten uzak bir yere taşındı diye.. çocukları arabanıza alsanız eskimez yani araba yazık günah..
Var ama kimisi kullanmiyor, otobüs, minibüs tercih ediyor. Erkek öğretmenlerimiz aldıkları için alışmışlar bir deservis yok mu?
Meslek lisesi öğrencileri, çoğu da erkek. Gelmek isteyenler de erkek. Aslında konu kız erkek de değil ama hepsi erkek öyle düşün yani :)Konu duzenlenmıs ama ben hala anlamadım
erkek ogrencılerımı bırakmak ıstemıyor, kızları mı almak ıstemıyor
Almayacağım ama nasıl kırmadan söylenir, onu düşünüyorum.almayın bence de acil bişey olmadıkça
yarın öbürgün can sıkıcı şeyler duyabilirsiniz boşa huzurunuz kaçar
Erkek ogrenciler hoca hanima arabanizla bizide birakin diyorlarmis hoca hanimda kirmadan nasil geri cevirebilirim diyor.Konu duzenlenmıs ama ben hala anlamadım
erkek ogrencılerımı bırakmak ıstemıyor, kızları mı almak ıstemıyor
Her gun mu ya?Erkek ogrenciler hoca hanima arabanizla bizide birakin diyorlarmis hoca hanimda kirmadan nasil geri cevirebilirim diyor.
Konu sahibi yoldan baska bir arkadasi alacagim diyin uzatmadan binin arabaniza
Her gun mu ya?
Çok haklısın damdan, ama malum meslek lisesi öğrencileri burda bir üyenin cevap verdiği kıvamda "eskimez" gibi düşünebiliyor. Kimseyi kırmak istemiyorum ama başka yolu yok gibietik olarak doğru değil demek dışında çözüm yok
bahane her gün şık olmaz
herkes öğrensin okulda
nerisona hoca arabasına kimseyi almaz
istisnası olmasın
yani hastaneye götürmek zorunda kalırsın birini o ayrı ama
işte hava karardı, bugün kar yağıyor vs vs gibi esnemeden
arabama öğrenci almıyorum de
Çok haklısın damdan, ama malum meslek lisesi öğrencileri burda bir üyenin cevap verdiği kıvamda "eskimez" gibi düşünebiliyor. Kimseyi kırmak istemiyorum ama başka yolu yok gibi
Hepsi değil ama maalesef çok üzülerek söylüyorum okulda "sapık dolu o sinif" denilen sınıflar varKimseyi etiketlememek lazım ama yıllar önce ücretli öğretmenlik yaptığım bir okul vardı Ankaranın meşhur semtinde. Ciddi ciddi korkardım erkek öğrencilerden. Diğer hocalarda tabi. Bizi bu duruma getiren sebepler vardı. Konu sahibininde ortamını bilmiyoruz belki geçerli sebepleri vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?