Öğrencileri bir yere birakma

Öğrencilerimizin sosyo-ekonomik düzeyi düşük, bu yüzden cinsiyet önemli bir faktör olabiliyor, maalesef bazı öğrencilerimiz biraz tuhaf. Bunu müdürümüz de müdür yardımcımız da söylüyor. Normalde bir lisede cinsiyet ayrımı elbette yapılmaz. O yüzden %belirttim. Bu durumu daha da zorlaştırıyor yani.

arada olan bir talep olsa veya zorunlu hallerde bırakabilirsin.
ancak hergün binmek isteyecekler.
en az 3-4 kişi olacaklardır.
başedilmez bir hal alır.
açıkcası hiç alıştırmayın.
almayın ve de açıklama da yapmayın.
ısrar edecek halleri yok ya:))

Hep aynı ogrenciler binmek istiyorsa gereksiz bir samimiyet ve bunun getirdiği yanlış anlaşılmalar olabilir.
Hep aynı öğrenciler değil de geç çıktığımız sınıfın öğrencileri desem daha doğru olur. Uzağa taşındık ama hala şehir merkezindeyiz.

Konu duzenlenmıs ama ben hala anlamadım
erkek ogrencılerımı bırakmak ıstemıyor, kızları mı almak ıstemıyor

almayın bence de acil bişey olmadıkça
yarın öbürgün can sıkıcı şeyler duyabilirsiniz boşa huzurunuz kaçar

Meslek lisesi öğrencileri, çoğu da erkek. Gelmek isteyenler de erkek. Aslında konu kız erkek de değil ama hepsi erkek öyle düşün yani :)

Erkek ogrenciler hoca hanima arabanizla bizide birakin diyorlarmis hoca hanimda kirmadan nasil geri cevirebilirim diyor.
Konu sahibi yoldan baska bir arkadasi alacagim diyin uzatmadan binin arabaniza

etik olarak doğru değil demek dışında çözüm yok

bahane her gün şık olmaz

herkes öğrensin okulda

nerisona hoca arabasına kimseyi almaz

istisnası olmasın

yani hastaneye götürmek zorunda kalırsın birini o ayrı ama

işte hava karardı, bugün kar yağıyor vs vs gibi esnemeden

arabama öğrenci almıyorum de

Kimseyi etiketlememek lazım ama yıllar önce ücretli öğretmenlik yaptığım bir okul vardı Ankaranın meşhur semtinde. Ciddi ciddi korkardım erkek öğrencilerden. Diğer hocalarda tabi. Bizi bu duruma getiren sebepler vardı. Konu sahibininde ortamını bilmiyoruz belki geçerli sebepleri vardır.

Çok haklısın damdan, ama malum meslek lisesi öğrencileri burda bir üyenin cevap verdiği kıvamda "eskimez" gibi düşünebiliyor. Kimseyi kırmak istemiyorum ama başka yolu yok gibi

Ben olsam almam şahsen hiç iyi günlerde değiliz

Lise ogrencisi bunlar ya korkudansa aileri gelsin alsin.yurumek istemiyolarsa bi zahmet servis ayarlasinlar.
Bu devirde insanin aklina hersey geliyor olur olmadik.

Çok haklısın damdan, ama malum meslek lisesi öğrencileri burda bir üyenin cevap verdiği kıvamda "eskimez" gibi düşünebiliyor. Kimseyi kırmak istemiyorum ama başka yolu yok gibi

eskimez evet

ama hakkında soruşturma açılınca sonu böyle bitmiyor işte

öğrenci kayırmak sıkıntı vs vs

arabada öğrenci ile baş başa kalmış sadece kalmış iddiası bile çok eğlenceli olabilir

öğrencilere bu nedenle net ol

hatta gerekirse her geç saatte dersin olan sınıfta bir konuşma yap

kulağıma geliyor işte okul uzak hocalarda araba var bıraksalar ne olur diye

evet haklısınız oradan bakınca böyle görünüyor ama işte bize ilerde sıkıntı olur

kaza yaparız siz şikayetçi olmazsınız ama MEB bizden hesap sorar vs vs

benim prensibim bu yönde diye kısa bir konuşma

maksimum 5 sınıf vardır senin geç saatte çıktığın zaten

Cinsiyet bir yana ülkenin bulunduğu şu günlerde artık öğrencilerle nöbette sohbet etmek bile beni düşündürüyor,kaldı ki arabama almak yapabileceğim bir şey değil.Sizin de sadece doğru bulmuyorum demeniz yeterli öğrencilerinize,anlayacaklardır hoşlarına gitmese bile.insanın aklına gelmeyen başına gelir,biri bir iftira atar Allah korusun veya bir kaza olur sonra da neden aldın ki deyip sizi suçlarlar.Hem insan o kadar ders sonrası kafa dinlemek ister yani bir de geç bitiyormuş dersleriniz.

Hepsi değil ama maalesef çok üzülerek söylüyorum okulda "sapık dolu o sinif" denilen sınıflar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…