Öğrencileri bir yere birakma

Almayın kimseyi arabanıza; emin olun suistimale neden oluyor. İş yerinde bile böyle şeylere çok şahit oldum.

Sizin altınızda çalışan bir kişiyi, iki kere bile bıraksanız, adam kayırıyor; o müdürün gözdesi zaten gibi dedikodular oluyor.

"Çocuklar, maalesef kimseyi alamam; bunu tek isteyen siz değilsiniz, ikinizi götürsem diğerlerine haksızlık; yönetimde zaten bayan hocalar için uygun görmüyor gibi" genel geçer bir cevap verin.

Kesinlikle almayın. Yarın öbür gün ne olacağı hiç belli olmaz. İftirada bile bulunabilirler not vs için.. Belki çok kötü düşünceli diyeceksiniz ama örneklerini görmüyor değiliz.

bence de arabanıza almayın Allah korusun bir kaza olsa hepsinden siz sorumlu olursunuz
ayrıca lise öğrencileri sonuçta bir iftira hayatınızı mahvedebilir( tedbirli olmak lazım)
bugün farklı bir yere gidicem alamam diye bir kaç kez söyleyin anlarlar herhalde

Hepsi değil ama maalesef çok üzülerek söylüyorum okulda "sapık dolu o sinif" denilen sınıflar var
bir açıklama yapma gibi bir zorunluluğun yok ki.
zorla arabana binecek değiller ya.
arabana almadığını kısa sürede kavrayacaklar ve üstelemeyeceklerdir emin ol:))
etik değil diye bir açıklama da yapma lütfen.
heryere çeker sündürürler.
ne gereği var.
alamam çocuklar deyip geçersin.
bu kadar .

benim bazı prensiplerim var , kimseye ayrıcalık yapamam deyin.ilkokul çocuğu değiller.ayrıca hiçbir şey olmasa bile bir kaza olsa mahvolursunuz.gerek yok.kırılmazlar merak etmeyin.
daha da iyi olur.mesafe koymuş olursunuz aranıza.bu durum farklı şeylere yol açabilir ileride.sizi gereğinden fazla samimi görüp dikkate almamalarını sağlayabilir.

Kesinlikle almayın arabanıza ve almayacağınız konusunda da net olun, bahane üretirseniz yine de isteyebilirler. Prensip olarak almıyorum diyebilirsiniz veya böyle bir sorumluluk alamam vs. Kaldı ki öyle büyük bir açıklama yapmak zorunda da değilsiniz, olmaz diyin kestirip atın. Lise öğrencisi hem küçük değil hem de korkan varsa aileleri alsın veya servis ayarlasın, sizin sorumluluğunuz değil bu.
Daha önce yazıldığı gibi, kaza olabilir veya iftira atılır, hiç kimse için de o yapmaz etmez demeyin, neler oluyor. Dertsiz başınıza dert almayın.

Ben olsam almam, insanlara güvenmiyorum hele ki reşit olmamış aklı havada ergenleri ıssız yerlerde kadın halinizle arabaya almak hiç mantıklı değil.
Bir iki sefer alırsanız prensip meselesi diyemezsiniz o yüzden hiç almayın.
Teklif ettiklerinde uzun uzadıya açıklama yapmayın her birine her seferinde, diğer öğrencilere haksızlık olur, prensip olarak olmıyorum gibi kısa ve net bir sebep sunun. Birkaç sefer reddettiğinizde daha da zorlamazlar herhalde.

bence alma adın kötü olursa olsun tedbirdir. simdi burada sevgi yumagı insanlar ne yani ögrencimi ayrıyosunuz diyecekler ancak ortam cok bozuk vede şimdilerde lise lerde eli bıcaklı tiplerde mevcut

Bu arada hava kararması gibi bir şey söz konusu da değil, en geç çıktığımız saat 16:35. Uzaktayız ama hala şehir merkezindeyiz. Sadece 2 minibüs değiştirmeleri gerekebiliyor bazılarının. Yani yoldan korkma gibi bir şey de soz konusu değil. Yorumlar için teşekkür ederim.

bence alma adın kötü olursa olsun tedbirdir. simdi burada sevgi yumagı insanlar ne yani ögrencimi ayrıyosunuz diyecekler ancak ortam cok bozuk vede şimdilerde lise lerde eli bıcaklı tiplerde mevcut
Maalesef bizim okulda sürekli silah bulunuyor öğrencilerde. Aramalarda mutlaka 1-2 cikiyor

kesinlikle alma arabana canım, istisna da kabul etme, kalkar biri fantazilerini senin üzerinden anlatır, o laf döner dolaşır senin başını ağrıtır.
uzun uzun açıklama da yapmana gerek yok, idare yasakladı arkadaşlar kimseyi araba almıyorum diyip kesip atmalısın konuyu.

biraz eksik anlatılmış .bence prensip olarak öğrenci alamayacaggnizi söyleyin olsun bitsin;-)

sorumluluk almayın ya da bütün öğrencilerin velilerinin telini alın benden rica etti suraya kadar bıraktım diye telefon açın.sizin ailelerini aradığınızı öğrendikleri zaman sizden uzak dururlar.

Sevgili nerisona öncelikle cevaplarınızı çok sevdim. Direk yargılayan yorumları ne güzel sakince cevapladiniz yaa valla böyle durumlarda benim sinir tepeme çıkıyor direk. "He akıllı he bir sen biliyorsun." moduna geçiyorum :)

Ayy ben de şu kimseyi umursamayan, görmezden gelen tavırla dövmeyi öğrensem çok iyi olacak.
Canıma yazık valla!

Iste kimisi havalar soğuk yazık ne olacak al bence aynı yol değil mi der kimi de gereksiz yanlış anlaşılmalara sebep olabilir hiç gerek yok der.

Bence kalbinin sesini dinle :)

Şaka şaka alma boşver, iyilikten maraz doğuyor malum..

Teşekkür ederim canım. Ben kararımı verdim almayacağım ama nasıl almayacağım diye düşünüyordum. Sağ olsun arkadaslar birkaç yol gösterdi:)

Mecbur degilsiniz benim için uygun degil diyin.

Teşekkür ederim canım. Ben kararımı verdim almayacağım ama nasıl almayacağım diye düşünüyordum. Sağ olsun arkadaslar birkaç yol gösterdi:)
Meslektaşım...
Zor bir durum ama aşılmaz değil
İlk stajyer yillarimizda yanımızda evimize kadar birakirlardi bizleri :)
Şimdi zaman değişti...

Bana bu güne kadar böyle bir teklifle gelen olmadı
Sert yapim...
Yani arada derste bu konuda bir kaç söz yeterli oluyor :)
"Özel hayatın gizliliği " özgürlükler konusunda verdim veristirdim :)))

Prensipleriniz olduğunu bilsinler...
Cesaret edemeyecekler.
Sonucu yaz...

Sevgili meslektaşım çok teşekkür ederim. Tabii ki prensiplerim var ama erkek hocalarımız alistirdiklari için( erkek olsam alabilirdim) çocuklar yakın buldukları kişilerde şanslarını deniyorlar. En az hasarla reddetmek istiyorum çünkü bazı talihsiz yorumlardaki gibi "kiyamiyor" şeklinde düşünülmesini istemem. O taraftan bakınca hassas görünüyor çünkü. Bugüne kadar gülümseyerek "maalesef" dedim ama akıllı arkadaşlardan güzel yorumlar geldi, başka seçenekler de istiyordum çünkü :) hep maalesef olmuyor:)

Meslek lisesi çıkışlıyım, okulumuza gelen genç kadın öğretmenler erkek öğrenciler yüzünden okuldan kaçıriyorlardi. Bide öğretmenlerin arkasından yaptıkları iğrenç cinsel konuşmalar ...

Bu yüzden meslek liseli erkeklere karşı bir ön yargı var bende, asla almazdım arabama. Etik olmadığını söyleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…