herkes kendi gitsin hadi bakayım bebek misiniz siz aaaaaa tarzı şaka ile karışık söyleyinAlmayacağım ama nasıl kırmadan söylenir, onu düşünüyorum.
bir açıklama yapma gibi bir zorunluluğun yok ki.Hepsi değil ama maalesef çok üzülerek söylüyorum okulda "sapık dolu o sinif" denilen sınıflar var
Maalesef bizim okulda sürekli silah bulunuyor öğrencilerde. Aramalarda mutlaka 1-2 cikiyorbence alma adın kötü olursa olsun tedbirdir. simdi burada sevgi yumagı insanlar ne yani ögrencimi ayrıyosunuz diyecekler ancak ortam cok bozuk vede şimdilerde lise lerde eli bıcaklı tiplerde mevcut
sorumluluk almayın ya da bütün öğrencilerin velilerinin telini alın benden rica etti suraya kadar bıraktım diye telefon açın.sizin ailelerini aradığınızı öğrendikleri zaman sizden uzak dururlar.Merhaba , ben meslek lisesinde öğretmenim. Öğrencilerimizin %90i erkek. Ayrım yapmak istemiyorum kız erkek diye ama yine de her şeyi düşünmek zorundayım.
Okulumuz uzak bir yere taşındı, çıkışta özellikle erkek öğrenciler yolda bir yere kadar bırakmamı istiyorlar mesela, ben araba boşken onlara ne diyebilirim bilmiyorum. Erkek öğretmenlerimiz alıyor ama kadinlari alırken görmedim. Benim dersim genelde gec baslayip,geç bitiyor, o yüzden bana söylüyorlar . Ne denir ki? 14 yıllık öğretmenim, acemi degilim ama bu durumda ne yapılır, nasıl kırmadan reddedilir bilemedim.
Teşekkür ederim canım. Ben kararımı verdim almayacağım ama nasıl almayacağım diye düşünüyordum. Sağ olsun arkadaslar birkaç yol gösterdi:)Sevgilinerisona öncelikle cevaplarınızı çok sevdim. Direk yargılayan yorumları ne güzel sakince cevapladiniz yaa valla böyle durumlarda benim sinir tepeme çıkıyor direk. "He akıllı he bir sen biliyorsun." moduna geçiyorum :)
Ayy ben de şu kimseyi umursamayan, görmezden gelen tavırla dövmeyi öğrensem çok iyi olacak.
Canıma yazık valla!
Iste kimisi havalar soğuk yazık ne olacak al bence aynı yol değil mi der kimi de gereksiz yanlış anlaşılmalara sebep olabilir hiç gerek yok der.
Bence kalbinin sesini dinle :)
Şaka şaka alma boşver, iyilikten maraz doğuyor malum..
Meslektaşım...Teşekkür ederim canım. Ben kararımı verdim almayacağım ama nasıl almayacağım diye düşünüyordum. Sağ olsun arkadaslar birkaç yol gösterdi:)
Sevgili meslektaşım çok teşekkür ederim. Tabii ki prensiplerim var ama erkek hocalarımız alistirdiklari için( erkek olsam alabilirdim) çocuklar yakın buldukları kişilerde şanslarını deniyorlar. En az hasarla reddetmek istiyorum çünkü bazı talihsiz yorumlardaki gibi "kiyamiyor" şeklinde düşünülmesini istemem. O taraftan bakınca hassas görünüyor çünkü. Bugüne kadar gülümseyerek "maalesef" dedim ama akıllı arkadaşlardan güzel yorumlar geldi, başka seçenekler de istiyordum çünkü :) hep maalesef olmuyor:)Meslektaşım...
Zor bir durum ama aşılmaz değil
İlk stajyer yillarimizda yanımızda evimize kadar birakirlardi bizleri :)
Şimdi zaman değişti...
Bana bu güne kadar böyle bir teklifle gelen olmadı
Sert yapim...
Yani arada derste bu konuda bir kaç söz yeterli oluyor :)
"Özel hayatın gizliliği " özgürlükler konusunda verdim veristirdim :)))
Prensipleriniz olduğunu bilsinler...
Cesaret edemeyecekler.
Sonucu yaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?