Öğrencileri bir yere birakma

üç cümle ile konuı açan siz araştırmak zorunda olan ben. ödev de vericek misiniz?

üç cümle ile konuı açan siz araştırmak zorunda olan ben. ödev de vericek misiniz?
Araştırmak zorunda degilsiniz ; eğer arastirmayacaksaniz iddialı cümleler kurmamaniz gerekir. Ayrıca meslek lisesi deyince alt manada bunların olduğunu her yetişkin bilir. Ödevlik bir durum yok. Siz çocuk değilsiniz ama kendinizi çocukmuş ya da cahilmis yerine koydunuz.

götürseniz nolacak..sırtınızda taşımıycaksınız ya..
onların okula devam etmeleri blkide sizin elinizdedir.
bukadar kibirlenmeyin.

meslek lisesine hiç gitmemiş pembiş yanaklı yorumcular döktürmüşler yine.

kardeşim meslek lisesinde okudu. 2 yılın sonunda resmen kaçtı oradan düz liseye geçti bitirdi okulu. keşke kendisi gelse de yazabilse ortamlarını...

pislik yuvası. çoğu çocuk rehabilite edilemeyecek derecelere gelmiş durumdalar. bakın 7-8 yaşlarından bahsetmiyorum kocaman adam olmuş tipler bunlar. defalarca sınıfta kaldıklarından yaşları da büyük oluyor.

biz ailece o 2 yılda çok fazla şey işittik, gördük, deneyimledik.
buradan konu sahibine tavsiyem asla arabanıza almayın!! lütfen almayın.

aralarında iyi aile çocukları da var elbette ama 50 kişide 4 kişiydi bu kardeşimin sınıfında.

Evet , pembis yanaklı tomurcuklar şehir merkezindeki kocaman çocukların okula gitmesinin bana bağlı olduğunu düşünüyor:)
Arkadaşım ben zaten arabaya almama konusunda katiyim . Senin için demiyorum, alıntıladığıma bakma, sadece nasıl kırmadan söyleyebilirim diye konu açtım ama bu tipler çıkmazsa olmaz, illa çıkacaklar :) Ayrıca dediğin gibi normal aile çocukları sadece %5 civarinda

hiç öyle kırmamak zorunda da değilsin. çok iyi anlıyorum seni aldığın aile terbiyesi, vicdan gibi meselelerden dolayı kötü hissediyorsun ama evde çoğunun ailesinin ettiği küfürler yerine senin "kusura bakmayın çocuklar arabama öğrenci almıyorum" demen iltifat bile sayılır.

veliler toplantısına gitmiştik de 1 seferinde zira sınıfta 3-4 çalışkan çocuk her gün çıkışta çalışkan olduklarından dolayı dayak yiyorlardı, ötesinde tacizden de şüphelenmeye başladık ve velileriyle konuşalım dedik. pişman olduk.. pişman... o kadarını yazayım.

Ortam birebir aynı. Serserilik diz boyu. Teşekkür ediyorum nazik yorumların için :)

prensibim gereği kabul etmiyorum diyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…