Öğrencileri bir yere birakma

Hepsi değil ama maalesef çok üzülerek söylüyorum okulda "sapık dolu o sinif" denilen sınıflar var
Tedirgin olmakta o kadar haklisin ki bizim okul sonradan anadoluya fonenlerdendi 2 tane genel lise sinifi var 12 13 kisiler ve tekrar ogrencileri bunlar o kadar zor ki onlarla anlasmak kibar olsan ustune cikar sert olsan gider yapar ilk1 ay cok zorlanmistim sonra alistim onlara onlar normal ogrenci degillerdi hapcisi esrarkesi hepsi bir arada toplama kampi gibiydi.
Bizd 19.15 te cikiyorduk dersten. arabaya gelmek isteyene (o sikintili siniftan) "manyak miyim ben seni arabama alacagim" demisligim var. evetbhos degil ama dedim. cunku ben ona his karsilanamz desem anlamaz, ilerde sikinti olur desem anlamaz, onun jargonundan konusunca anliyor. ne yapayim yani idealist ogretmen ve hanim efendi cizgimi bozmamak icin cok ugrastim ama sinif baska sinifti yani derste masturmasyon yapan bile olmus hem de m. yardimcisinin dersinde.

Çok doğru söylüyorsun, ben uyuşturucu olayını yazmayı unutmuşum. Bizimkilerin yarısının ebeveyni uyuşturucudan hapiste... Çocuk açıkça "abim torbaci" falan diyor

Neden erkek öğrenci diye vurgulayisimi anladınız mı? Garip bulduğunuz kısmı açıkladım. Kiz öğrencide de elbette başka sorun olabilir ama erkekte daha beteri var. Bunun için yazdım. Harem- selam falan değil yani derdim. Bu yakistirmaya uzaktan yakından alakası olmayacak bir kişiliğe sahibim.

Evet anladım ama zaten baştan da söylediğim gibi sorunsuz bile olsalar arabayla götürmeye gerek yok zaten.

Bizi de öğretmenlerimiz çok bıraktı lisedeyken. Allah razı olsun hele ki bir keresinde hava nasıl soğuktu. Bıraksanız nolur ki boş gidiyorsunuz zaten

Meslek lisesinde çalışmış bir öğretmen olarak kesinlikle öğrencilerle aranızda mesafe olmalı diye düşünüyorum. Çünkü sizin iyi niyetle gösterdiğiniz yakınlığı (ki size göre öğrenci-öğretmen ilişkisinin ötesine geçmese de) çok farklı anlayabiliyorlar. birkaç yıl önce bir erkek öğrenciyi sınıf başkanı seçmiştim ve ben gelmeden sınıfı toparlaması için yetki vermiştim. benim okul da erkek ağırlıklıydı. çocuk bütün okula benim onu diğerlerinden ayırdığımı ve sevgili olduğumuzu nişanlanacağımızı söylemişti. dedikodularla uğraşırken nöbet esnasında yanlışlıkla olmuş havası vererek dokunmaya çalışmıştı bütün olay benim ona yetki vermemle başladı yani aman ha siz siz olun kesinliklearabaya falan almayın direk reddedin. güvendiğiniz öğrenci dahi olsa...

Biz lisedeyken öğretmenimizin biri evinin anahtarını verip birşey getirmemizi bile istemişti biz de aman eve birşey olur diye korkumuzdan hemen alıp çıkmıştık. simdikilerde bırak ev anahtarı vermeyi kitaplığımın anahtarını verecek öğrenci zor bulunur...

Bahane olarak allah korusun kaza falan yaparim kimsenin sorumlugunu alamam de.

Hem de ne dertler...
Çocukların kimi genelde 9 lar servis kullaniyor. Geç çıkanlar 11 ler. Onlar da servise binmezler, havalarını bozar:)
Bırakmak zorunda değilsiniz Allah korusun bir kaza yapsanız sizi suçlarlar şöyle araba kullandınız dikkat etmediniz diye.Uygun bir servis ayarlanabilir aslında dolmuş-otobüste mi yok yakında durak vardır mutlaka oraya kadar yürüyebilirler.

öğrenci ile öğretmen arasında mesafe olmasından yanayım ama bu soğukta sırf erkek diye arabanıza almıyorsanız... bilemedim bu nasıl öğretmenlik.

öğrenci ile öğretmen arasında mesafe olmasından yanayım ama bu soğukta sırf erkek diye arabanıza almıyorsanız... bilemedim bu nasıl öğretmenlik.
En ilkel seviyeden bakıldığında sırf erkek diye almayan imam hatip kafalı, bencil bir öğretmen, evet.

Bence bırakmayın. Allah korusun yolda bir kaza yapsanız. Bütün olası sonuçlardan siz sorumlusunuz. Çocuklarada tavrınızı net bir dille belirtirsiniz.
Hem öğrenci ile öğretmen arasında da bir mesafe olması gerekir. Sonuçta ilkokul olsa tamam derim. Ama bunlar lise öğrencisi. Neredeyse yetişkin sıfatındalar.

O kadar komplike dusunmussunuz ki "sirf" erkek oldukları için almadığım kanısına varmissiniz. Burdaki bu kadar kadın "sirf" erkek oldukları için bana "sakın alma" diyor. Hepimiz kara carsafliyiz demek ki.

siz benim yazdıklarımı nerenizle okuyosunuz bilmiyorum ama konuda kendiniz erkek oldukları üzerinde durmadınız mı? durdunuz. ben de ona istinaden cevap verdim. bu kadar kadının ne dediği beni ilgilendirmiyor ben kendi açımdan cevap veriyorum. yolda kaza olur veya öğretmen-öğrenci ilişkisine zarar gelir düşüncesi ile almak istemeseniz anlarım ama.. ama sizin çekinceniz bu değil ki... hayret bişey. size kara çarşaflı yakıştırması yapan ben miyim? benim kalemimden öyle bi cümle çıkmış mı? hayır. bence sizinki biraz varolan yaradan gocunmak.

Seviye yerlerde... neremle okuyormuşum.. sırf erkek dediğiniz cümlenin altında sadece biyolojik erkeklik yok. Serserilik, silah taşımacılığı, uyuşturucu kullanımı ve öğretmen fantezileri var. Burası meslek lisesi. Ben demiyorum sadece, açın yorumları okuyun. Şimdi anladınız mı erkek ve kız arasındaki ayrımı? Gocunacak bir yaram yok; dinle alakası olmayan bir insanım.

11 sayfa yorumun hepsini mi okuyayım? o bahsettiğin ekstra bilgileri konunun içinde verseydin ona göre cevap verirdik değil mi?

Ogrencileri arabaya almayi dogru bulmuyorum.. Niyet guzel olabilir ama Allah korusun bi kaza bela olsa isin icinden cikamazsiniz.. Ciddi bi sorumluluk..
Cocuklar alisirsa bi de iyice beklenti artar.. Bastan net olmalisiniz.. Bunun bahsi bile olmamali.. Bi de zaten mecbur degilsiniz, soyledikleri zaman gecistirmek zor olmamali..

11 sayfa yorumun hepsini mi okuyayım? o bahsettiğin ekstra bilgileri konunun içinde verseydin ona göre cevap verirdik değil mi?
Meslek lisesi dedim, Türkiye'de yaşamıyor musunuz? Yasamıyorsanız, bu kadın meslek lisesi diye ne diye altını çizdi acaba diye düşünüp, arastirsaydiniz. Arastirmaya usenecekseniz, sırf erkek diye ahkam da kesmeyeceksiniz. Ben sizi ilkel düşünüyorsunuz diye uyardım, yooo derken kendinizden gayet emindiniz. İşin komplike boyutunu gördüğünüze göre anlaşılmayan bir durum kalmadı.

Geçiştirmek zor değil de onlar ayrıntılı düşünmediği için kalplerini kırmak istemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…