Merhaba , ben meslek lisesinde öğretmenim. Öğrencilerimizin %90i erkek. Ayrım yapmak istemiyorum kız erkek diye ama yine de her şeyi düşünmek zorundayım.
Okulumuz uzak bir yere taşındı, çıkışta özellikle erkek öğrenciler yolda bir yere kadar bırakmamı istiyorlar mesela, ben araba boşken onlara ne diyebilirim bilmiyorum. Erkek öğretmenlerimiz alıyor ama kadinlari alırken görmedim. Benim dersim genelde gec baslayip,geç bitiyor, o yüzden bana söylüyorlar . Ne denir ki? 14 yıllık öğretmenim, acemi degilim ama bu durumda ne yapılır, nasıl kırmadan reddedilir bilemedim.
İlk mesajım işte eksik olan mesajım. Üstüne sizin yazdığınız mesaj. Bir öğretmen öğrencisini arabaya almak ıstemıyor diye "eskimez" yorumu yapıyorsunuz; üstüne "gunah" gibi sanki benim onlara acimadigim, kaba ve bencil izlenimi yaratmaya çalışıyorsunuz. Mesaj ne kadar eksik olursa olsun mal düşkünü , acımasız öğretmen yaftası yapıştırmak bu kadar kolay olmamalı. Uzaktan o kadar "sığ" birine mi benziyorum ya. Neyse...
Ortaokul da ve gayet nezih denilen bi yerde çalışmama rağmen çakı, bıçak, sigara, makyaj bol miktarda mevcut . liseyi hayal bile edemiyorumbakın iyi niyetli birine benziyorsunuz..
ben yukarıda alıntıladığım mesaja yaptım o yorumu..
eksik mesajınızı okumadım .. hatta daha dürüstçesi evet mesajımda ima vardı ama erkek öğretmenler alıyor kadınları alırken görmedim dediğiniz içindi o ima.. zira benim anladığım erkek oldukları hani diğer kadın öğretmenler almıyormuş ya siz alırsanız laf söz olur mu diye idi..
ha diğer yorumlarınızdan sonra fikrim değişti.. silah, çakı bulundurmalar cinsel içerikli şakaların yapıldığı bir okulun öğrencilerinden bahsediyormuşsunuz.. keşke bunları ilk mesajınızda belirtseydiniz derken de bunu kastetmiştim..
ama açık yüreklilikle şunu da yazayım ki pekiştirici diğer mesajlar olmasa lise öğrencilerin bu şekilde olduğuna inanmakta güçlükte çekebilirdim.. bizim zamanımızda liselerde böyle şeyler olmazdı.. ben 90 senesinde liseden mezun oldum .. değil çakı vb aletler sigara vs bile içilmezdi .. kızlar makyaj yapmazdı vs vs..
ve evet günah derken de lise öğrencilerinin o masum çocuklar olduğunu düşünerek demiştim..
ama kaba ve bencil olduğunuzu ima etmeye çalışmadım .. uslubunuzdan sığ olmadığınızda belli ..
iyi akşamlar..
Ortaokul da ve gayet nezih denilen bi yerde çalışmama rağmen çakı, bıçak, sigara, makyaj bol miktarda mevcut . liseyi hayal bile edemiyorum
Teşekkür ederim. Siz de yürekli biriymissinizbakın iyi niyetli birine benziyorsunuz..
ben yukarıda alıntıladığım mesaja yaptım o yorumu..
eksik mesajınızı okumadım .. hatta daha dürüstçesi evet mesajımda ima vardı ama erkek öğretmenler alıyor kadınları alırken görmedim dediğiniz içindi o ima.. zira benim anladığım erkek oldukları hani diğer kadın öğretmenler almıyormuş ya siz alırsanız laf söz olur mu diye idi..
ha diğer yorumlarınızdan sonra fikrim değişti.. silah, çakı bulundurmalar cinsel içerikli şakaların yapıldığı bir okulun öğrencilerinden bahsediyormuşsunuz.. keşke bunları ilk mesajınızda belirtseydiniz derken de bunu kastetmiştim..
ama açık yüreklilikle şunu da yazayım ki pekiştirici diğer mesajlar olmasa lise öğrencilerin bu şekilde olduğuna inanmakta güçlükte çekebilirdim.. bizim zamanımızda liselerde böyle şeyler olmazdı.. ben 90 senesinde liseden mezun oldum .. değil çakı vb aletler sigara vs bile içilmezdi .. kızlar makyaj yapmazdı vs vs..
ve evet günah derken de lise öğrencilerinin o masum çocuklar olduğunu düşünerek demiştim..
ama kaba ve bencil olduğunuzu ima etmeye çalışmadım .. uslubunuzdan sığ olmadığınızda belli ..
iyi akşamlar..
Al benden de o kadar canım pes !!!evet Türkiye de bilip anlamadan insanları yargılamanın geldiği son nokta da sizin mesajınız olmuş.
Hem de ne dertler...Servis ihtiyacı varsa ayarlansa ya hocam. Hem siz mağdur olmazsınız hem çocuklar. İçiniz de rahat olurdu
Şimdi okudum servis varsa kullansınlar boşverin ben de lisede öğretmenim ben olsam almazdım bu ortamda.
Ayrıca Allah kolaylık versin. Anlattığınız okula bakılırsa araç dışında daha birçok sıkıntınız vardır
Bir de belli bir yere kadar düzgün anlatabildiysem, devamını da getiririm. Demek ki bir şey olmuş. Bunu da düşünemiyor. Ooof of. Kimisi sadece cevap vermeye geliyor buraya. Anlamak gibi bir kaygısı yok.Al benden de o kadar canım pes !!!
Keşke üniversite öğrencileri kadar bilinçli olsalar...Öğretmen olarak mecbur degilsiniz tabiiki.Ancak bende baska bi sehirde okuyorum, hergun servisle gidip geliyorum ve inanilmaz maliyetli. Ogrencilerin cogu otostopla gidip geliyor ve hocalarimiz otostop ceken ogrencileri aliyor. 2 kiz 2 erkek seklinde alabiliyorsaniz lütfen alin. Servislerin tekellesmesine küçük bir tepki gosterin :)
Okul meslek lisesi; serseri ruhlular, silah taşıyorlar, öğretmenlerle ilgili bile fantazilere sahipler, bunları sadece ben demiyorum meslek lisesinde çalışan öğretmenler ve okuyan öğrenciler diyor, yorumlardan bulabilirsiniz. Yoksa imam hatip ruhu ile işim olmaz benim.Öğrencileri arabama almayı gereksiz buluyorum deseydiniz tamam diyecektim de erkek öğrenci diye rahatsız olmanız garip geldi.kiz öğrenci de olsa her seferinde öğrenci taşımak zorunda değilsiniz.yurusunler daha lise öğrencisi ne olacak.ama siz sanırım kız öğrenci olsa almakta sakınca gormuyorsunuz .o zaman erkek öğrenci olsa ne olacak gerçekten garip buldum.Artık bu kız erkek ayrımları ne kadar fazlalasti ya.imamhatipler arttı,haremlik selamlık cogaldi
İşte zaten kız da olsa başka sakıncaları var bence öğrenciyi arabaya almak doğru değil.gereksiz yüz göz olmak olur.Okulca konuşulsa ,hiç kimse almasa arabaya,mudur de bir konuşma yapar,ogrencilerin öğretmenin arabasına binmesi yasak artık diye.belki kimse de almayinca biter bu dert.benim eşim de bir ara lise öğretmeniydi,ogrencileri gerekli gereksiz oraya buraya gotururdu arabayla çok kizardim.gereksiz bir iyilik bu diye.cunku lise öğrencisiyle fazla yüz göz olmak iyi olmazOkul meslek lisesi; serseri ruhlular, silah taşıyorlar, öğretmenlerle ilgili bile fantazilere sahipler, bunları sadece ben demiyorum meslek lisesinde çalışan öğretmenler ve okuyan öğrenciler diyor, yorumlardan bulabilirsiniz. Yoksa imam hatip ruhu ile işim olmaz benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?