Öğrencim bana aşık mı oldu?

evet benim de yapmaya çalıştığım bu. ilgi çekmeye çalıştığının farkındayım. ona farklı muamele etmemeye özen gösteriyorum. sadece bir sefer sordum neden katılmadığını, onu da öyle işte hocam diye yanıtlayınca üstünde durmadım. ailesini sırf bu konu için çağırıp konuşmayı hiç düşünmedim açıkçası, ters tepebilir gibi geldi. rehberlik servisinden yardım alabilseydim iyi olacaktı da işte...şu anda veli toplantısını bekliyorum. bu konudan hiç bahsetmeyerek son zamanlarda dese eskisi gibi aktif katılmadığını, acaba bir sağlık sorunu mu var şeklinde ailesine sormayı düşünüyorum.
Kesinlikle veliye konuyu açmayın, veli %90 ters tepki verir. Aynen bu şekilde devam edin. Rehberlik servisi de böyle bir şeyi dillendirmeden sorunu çözmeye çalışmalı.

Ama bu aldığınız eğitim,karşınızdaki insana kendi fikrinizi dikte ettirmeye çalışırken zorlanınca seviye olarak hemen değişiyor.Eğitim almak,insanların çapraz fikir çatışmasında hemen uslup bozmaya gidiyorsa o eğitim yarım eğitimdir.
AÇın bakın okuyun yorumları.Ben size takdire şayan bir şey söylemişim.Demişim ki,master şu bu değil ilginiz ve sevginiz onlara bu tutkuyu vermiş.Siz ISRARLA yani ısrar eden siz oluyorsunuz aslında, yok ben şöyle eğitimliyim böyle eğitimliyim masterım metodum diye bi egomanya içerisine gi,rmişsiniz.Tamam sizi sevmeleri masterınız metodunuz.Bu sizi daha iyi hissetttrecekse böyle olsun dedim.Ki bu okul nerede bilmiyorum ama tek mastrerlı tek yurtdışı eğitim programı dahilinde kariyer yapmış öğretmen sizsiniz sanırım.Unutmayın ki,karşınızda çok çok çok daha üstün kariyer planları tamamlamış ama mütevaziliğinden dillendirmeyen bunu yok sayan insanlar da olabilir.Bu nasıl bir dayatma anlamış değilim.Hoşçakalın.Zira bu anlamsız tartışmanıza daha fazla katılamayacağım.

yahu bu durumu yaşayan benim. başka öğretmenlerin sevilme nedenleri aşırı ilgileri sevgileri olabilir. ama benim beğenilme sebebim bu değil. bunu defalarca kez açıklamama rağmen hayır öyle değildir çünkü ben de lise öğrencisiyim diye diretmeye devam edince kaç kez açıkladım durumu. beni şahsen tanıyor musun? hayır uyguladığın metotlardan değildir, eğitiminle ilgili hiç değildir, masterin seni bağlar laflarını neye dayanarak söylüyorsun? evet çevremde yurt dışı eğitimi dahilinde kariyer yapmış tek öğretmen benim ve yaşadığım çevreyi geçin devlette dahi benzer bir eğitim almış birini duymadım. duyarsam da takdir ederim. insanların ısrarla eğitimime bu kadar takılmaları gerçekten enteresan. defalarca belirtme sebebimin öğrencilerle olan ilişkimi daha iyi anlatmak olduğumu söylememe rağmen.tartışmanın anlamsız olduğunu kaç kez belirttim. insanların deneyimlerine saygı duyabilseydin ve uzmanı olmadığın bir konuda uzman olan kişinin ifadelerini çürütmeye kalkışmasaydın asla uzayacak bir mevzu da değildi zaten.

bence sen de ısrarla her cevabının neden saldırı niteliği taşıdığını bir sorgula. bunu yarışa çevireceksek eğer, bir öğretmen olarak senden çok daha fazla kazandığıma emin olabilirsin şu anda. detaylara girmeyeceğim. belki bir yurt dışı eğitimi ufkunu genişletebilir.

yurtdışında ben yıllarca yaşadım sağol.
bu ufkunun genişlemiş haliyse öncesini düşünemedim.
görgüsüzlüğüne de hiç faydası olmamış maalesef.

yahu bu durumu yaşayan benim. başka öğretmenlerin sevilme nedenleri aşırı ilgileri sevgileri olabilir. ama benim beğenilme sebebim bu değil. bunu defalarca kez açıklamama rağmen hayır öyle değildir çünkü ben de lise öğrencisiyim diye diretmeye devam edince kaç kez açıkladım durumu. beni şahsen tanıyor musun? hayır uyguladığın metotlardan değildir, eğitiminle ilgili hiç değildir, masterin seni bağlar laflarını neye dayanarak söylüyorsun? evet çevremde yurt dışı eğitimi dahilinde kariyer yapmış tek öğretmen benim ve yaşadığım çevreyi geçin devlette dahi benzer bir eğitim almış birini duymadım. duyarsam da takdir ederim. insanların ısrarla eğitimime bu kadar takılmaları gerçekten enteresan. defalarca belirtme sebebimin öğrencilerle olan ilişkimi daha iyi anlatmak olduğumu söylememe rağmen.tartışmanın anlamsız olduğunu kaç kez belirttim. insanların deneyimlerine saygı duyabilseydin ve uzmanı olmadığın bir konuda uzman olan kişinin ifadelerini çürütmeye kalkışmasaydın asla uzayacak bir mevzu da değildi zaten.
Uzman hanım iyi gümlerHayatta tecrübe edinebileceğiniz başarılar dilerim.Ve inşallah kaliteli,eğitimi yüksek derecede olan bir çevre edinmenizi dilerim.Çünkü kendinizi kanıtlamak için çok hırpaladınız şurda.Büyümek gerke büyümek.
Öğrenciye gelince,merak etmeyin ya aşkından ölmez.Kendi yaşında cıvıl cıvıl genç bir kız ona sizi unuttururur :)
Mutlu günler küçük kız.BÜYÜMEK GEREK BÜYÜMEK (yazma okuyarak değerli vaktimi sana harcayamayacağım.Yani daha okjumayacağım.Görtmemişlik tavan yapmış.Baaayyy (anladığın dil bu)

yurtdışında ben yıllarca yaşadım sağol.
bu ufkunun genişlemiş haliyse öncesini düşünemedim.
görgüsüzlüğüne de hiç faydası olmamış maalesef.

yaşamak değil "eğitim" almaktan bahsediyorum. nerde yaşarsan yaşa insanlara rahatça hakaret edecek saygısızlığı çok rahat gösterebiliyorsun, yazık.

Uzman hanım iyi gümlerHayatta tecrübe edinebileceğiniz başarılar dilerim.Ve inşallah kaliteli,eğitimi yüksek derecede olan bir çevre edinmenizi dilerim.Çünkü kendinizi kanıtlamak için çok hırpaladınız şurda.Büyümek gerke büyümek.
Öğrenciye gelince,merak etmeyin ya aşkından ölmez.Kendi yaşında cıvıl cıvıl genç bir kız ona sizi unuttururur :)
Mutlu günler küçük kız.BÜYÜMEK GEREK BÜYÜMEK (yazma okuyarak değerli vaktimi sana harcayamayacağım.Yani daha okjumayacağım.Görtmemişlik tavan yapmış.Baaayyy (anladığın dil bu)

ha şöyle, kendin ol :) amma kasmıştın. sana da iyi günler.

yaşamak değil "eğitim" almaktan bahsediyorum. nerde yaşarsan yaşa insanlara rahatça hakaret edecek saygısızlığı çok rahat gösterebiliyorsun, yazık.

Mütevazilik eğitimden önemlidir.
Parası olan herkes yurtdışında master yapar ama mütevazi olamaz görüldüğü gibi.
Şurda bile bin kez masterlıyım yurt dışında master yaptım yazdın.Çevrendekilere nası bi eziyet ediyosundur tahmin edemedim.Kolay gelsin etrafındakilere biz bile yıldık burda.

Ben de 14. Yilini calisan biri olarak master konusu ile düşüncemi belirteyim:
Sevgili @katrina_89 üniversitede dedikleriniz geçerli olabilir ama lisede öğrenciler öğretmenlerinin eğitimine takılmazlar. Öncelikle giyiminiz ve güzelliğiniz ile ( saçma ama olan bu) daha sonra da sicakkanliliginiz ve dogalliginizla; dersi zevkli işleyip, islemediginizle ilgilenirler. Size eğitiminizle ilgili sorular soruyor olabilirler ama bu sadece sizinle iletişim kurabilmek içindir.
Eminim sizi seviyorlardir ama deneyimlerim bunun sebebinin master ya da başka eğitimleriniz olmadığını söylüyor.

Mütevazilik eğitimden önemlidir.
Parası olan herkes yurtdışında master yapar ama mütevazi olamaz görüldüğü gibi.
Şurda bile bin kez masterlıyım yurt dışında master yaptım yazdın.Çevrendekilere nası bi eziyet ediyosundur tahmin edemedim.Kolay gelsin etrafındakilere biz bile yıldık burda.

parayla master yapılabilecek bir okulda ve bölümde yapmadım masterı. burs kazanarak, hak ederek gittim oraya. çevremde de mütevaziliğimle tanınan biriyim. nette hiç tanımadığın bir insan hakkında ne kadar asılsız atıp tuttuğunu bir bilsen :) eğitimimden gerekli olan yerlerde bahsettim ama çekemeyenler o lafları cımbızla çekip trollüklerini yerine getirdiler sadece. laf sokarak tatmin olanlardansın besbelli. saçmalamaya devam ettiğin sürece cevabını vereceğim. zira bir öğretmen olarak sabır en belirgin özelliklerimden :)

Gerçekten miiii:eek: yıllar sonra eğlence oluyor işte kendine:KK49: benim aşık olduğum hoca sonunu b.k etti aslında iyi bişey değil :KK66: boşver özenme
Öğretmenlerimin hepsi yaşlıydı benim ya ...hiç çıtır yoktu :)
gerçi bilgisayar hocaları vardı onlar gençti ama elektrik alamadım :D senin olay ne ya :))) ne yaptı

Öğretmenlerimin hepsi yaşlıydı benim ya ...hiç çıtır yoktu :)
gerçi bilgisayar hocaları vardı onlar gençti ama elektrik alamadım :KK70: senin olay ne ya :))) ne yaptı
Aslında yaşlı olması iyiymiş. Benim yeğenim de geçen yıl liseye başladı,ablam hocaların hepsi yaşlı diye seviniyor:halay:
Benim hoca ben üniv.başlayınca sevgi dolu mesajlar gönderiyordu sürekli bana ben hep teşeklür edip saygıyla cevap veriyordum. Arkadaşlar hep bunun ardında bir bit yeniği var derlerdi. Bi süre sonra öğrendim ki liseden çok yakın bir kız arkadaşıma da aynı mesajlardan göndermiş o kız cilve yapıp,ileriye götürünce bu hoca da evlilik teklifine kadar götürmüş olayı. Yani ikimizi birden denemiş:KK57: ben bunu öğrenince iletişimi kestim tabi. Aşağılık herif:KK62:

Aslında yaşlı olması iyiymiş. Benim yeğenim de geçen yıl liseye başladı,ablam hocaların hepsi yaşlı diye seviniyor:halay:
Benim hoca ben üniv.başlayınca sevgi dolu mesajlar gönderiyordu sürekli bana ben hep teşeklür edip saygıyla cevap veriyordum. Arkadaşlar hep bunun ardında bir bit yeniği var derlerdi. Bi süre sonra öğrendim ki liseden çok yakın bir kız arkadaşıma da aynı mesajlardan göndermiş o kız cilve yapıp,ileriye götürünce bu hoca da evlilik teklifine kadar götürmüş olayı. Yani ikimizi birden denemiş:KK57: ben bunu öğrenince iletişimi kestim tabi. Aşağılık herif:KK62:
Kısmet mahallesi sandı orayı herhal
Trajikomik resmen

bence sen de ısrarla her cevabının neden saldırı niteliği taşıdığını bir sorgula. bunu yarışa çevireceksek eğer, bir öğretmen olarak senden çok daha fazla kazandığıma emin olabilirsin şu anda. detaylara girmeyeceğim. belki bir yurt dışı eğitimi ufkunu genişletebilir.
Master yaptım, çok başarılıyım, çok kazanıyorum, öğrencim bana aşık...
Ayy içim şişti valla

Neden kendinizi o kadar anlattınız ben gerçekten anlayamadım onu. Yani ben başarılıyım şöyleyim böyleyim öğrencimde napsın bana aşık oldu haklı tabi ama ygs var mı demek istiyorsun ? Yani hangimiz lisede ortaokulda öğretmenimize aşık olmadık ki . Bunun için o insanın illa çok sevilmesine gerek yoktu. Bence öğrencinizden önce siz bir psikoloğa gözükün zira ego tavan ve egolu bireyler yetişmemesi açısından sizin bu özelliğinizin törpülenmesi şart!!

sen yazdım çünkü 3 kez siz yazmama rağmen anlamıyosun maalesef.
ben de dil mezunuyum, masterım var ve üç kuruş paraya öğretmenlik yapmayı hiç düşünmedim bile çünkü şimdiki işimde tercümanlık yaparak kat kat daha fazla kazanıyorum çok şükür.Yani birinin seni eleştirmesi kıskanıldığın anlamına gelmiyor maalesef.Ayrıca yine söylüyorum, dönüp bak kaç kere masterlıyım yazdığına ve bu konuyu neden açtığını tekrar sor kendine.
merhaba size bir şeyler sormak istiyorum mesaj atamadım, eğer bunu görürseniz bana ulaşır mısınız?

Lise son olduğuna göre 17-18 yaş sanırım. siz eskisi gibi hic farketmemiş gibi devam edin ve konusmayın zaten son sınıf mezun olup gidecek bu sene takmayın durumu

benim kardesimde beden eğitimi hocasına ilgi duymus hoslanmıstı, birgün hava soğuk diye sınıfta ders işliyolar hoca parande taklayı gösteriyor, adam sınıfın bir ucundan öbür ucuna taklayı atarken koca ayak geliyor benim kardesimin çenesine :halay:1 hafta sarılı dolaşmıştı ogünden sonrads nefret ettiğini söylüyor hala

Back
X