- 21 Şubat 2016
- 2.975
- 7.495
- 158
- Konu Sahibi sevimlisanssiz94
-
Isırılmalarda enfeksiyon riski korkutucu olabliyor. Ben geçen ay zehirsiz bir böcek tarafından ısırıldim, enfeksiyon kaptım, konu açmıştım hatta. 6 paket 1000 mg Lik antibiyotik kullandim.
Şurada, zehirsiz böcek ısırdı, korkuyorum diye konu açsam dalga geçilirdi oysa 6 paket antibiyotik sonunda resimdeki durumdaydım;
Evet evet, genel cerrah müdahale etti. Hala sertlik vs.var ama ağrısı bitti en azından. Ben hayatımda böyle bir ağrı yaşamadım.Geçmiş olsun. Son durum nedir , daha iyi misiniz ? Fotoğraftaki bölge iyileşti mi ?
Amin inşallah kimse böyle bir sınav vermesin gerçekten çok zor . Ya zaten iki buçuk üç yasinda olan çocuğun bile yaptığı sorgulanmaz çocuk deriz zaten .Allah herkese ruhen,bedenen,zihnen sağlıklı evlatlar nasip etsin. Özel çocukların anne,baba ve öğretmenlerine de güç,kuvvet ,kolaylık nasip etsin.
Konu sahibi özel eğitim öğretmeniymiş , gün olur belki yaşça daha büyük öğrencisi de olabilir , belki şu anda da vardır.
Özel çocukların bazıları ses , ışık hassasiyeti ile daha sert tepkiler verebiliyor.
Baştan panikle konu eksik kalmış ,4.sayfada durum netleşmiş zaten. Konu sahibinin mesajını dikkate alıp okuyanlar da yorumlarını buna göre yapmış ; siz de aynı sayfada yeni duruma göre yorum yapmışsınız.
Evet evet, genel cerrah müdahale etti. Hala sertlik vs.var ama ağrısı bitti en azından. Ben hayatımda böyle bir ağrı yaşamadım.
Böbrek taşı düşürmüş insanım oysa.
Allah kimseye yaşatmasın.
bende cocuga kuduz demesini yersiz buldumMagnifiaque mesajınızdaki videonun içeriğine baktınız mı ?
110 yaşını geçmiş , tam yaşı ve akli melekelerinin yerinde olup olmadığı bilinmeyen ; program çekiminden 4 gün sonra vefat etmiş bir kadının yüksek izlenme için , çarpık bir başlık atılmış videosunu paylaşmanızı beğenmedim.
Konu sahibinin açıklamaları sonrası "konu sahibi kafaniz cok guzel" yazmanızı da beğenmedim.
Üye panikle konu açmış , başlığa şaşırmış olabilirsiniz. 2019 da insan ısırığı için kuduz aşısı uygulanan bir hasta haberi yapılmıştı. Sonradan kalan dozların vurulması iptal edildi. Üyenin aklına ilk etapta o haber dahi gelmiş olabilir.
Çalıştığı kurumda biri "Ne olacak en fazla kudurursun" diye espri yapıp, gülmüş olabilir.
Üye saatler önce durumu açıklamışken , halen kendisiyle alay edilmesini yersiz buldum.
Ya o yüksek kaygıyla buraya yazarsan millet çocuğa kuduz dediniz diye tabi acımasız yorum yapar, seni tanımıyoruz, minik görmüyoruz e napalim özünde iyidir de panikle yazmış canım benim mi diyelim. O yüksek kaygıda yazmayın bence buraya en yakın birine yazın öyle rahatlayınPanik atak anksiyete de bir psikolojik rahatsızlık hanfendi cok biliyormuş gibi konusup yazacağınıza önce bir araştırın lütfen
Öğrencilerimle nasıl konusup davranacağımı sizden öğrenecek değilim hanımefendi , ayrıca demissiniz ya nasıl davranman gerektiği hakkında kendini eğit diye 4yıl eğitim fakültesinde yeterince eğitim aldım siz merak etmeyin cocuga rahatlamasını sağlamak amacıyla sarıldım ve tepki aldım malum öğrencim otizmli ve böyle tepkileride olabiliyor ama sizler malesef eminim ki lisans mezunu bile değilsinizdir 4yıl bu işin eğitimini alıp öğretmen olan kişilere sallamak ordan işinize gelen ..Ruhun düşüncelerin nickimle çok uyumsuz,sevimsiz ve yüksek ihtimalle hasta, geçmiş olsun bence istifa et ve ilk öğrencilerine karşı nasıl konuşulup davranacağın hakkında kendinizi bir egitin
Çok şükür AnneyimÇocukları adeta kutsal tapınak sanan ve çocuk üzerinden açılan herhangi bir konuya bile aşırı tepkiler veren buldumcuk annesi siniri bu, nerede görsem tanırım. Herhangi birine sırf takıntılı veya komik bir konu açtı diye öl geber diyebilen biri umarım anne değildir ama Allah yardımcınız olsun. Böyle yaşamak da zor.
Yok, bacağımın üst kısmı. 1 ay basamadım bacağımın üstüne. Allahtan enfeksiyon kana karışmadı.Amin. Karın bölgenizi mi ısırmış ? Küçücük böcek deyip geçmemek gerekiyor işte.
Sayın eğitim fakültesi mezunuÖğrencilerimle nasıl konusup davranacağımı sizden öğrenecek değilim hanımefendi , ayrıca demissiniz ya nasıl davranman gerektiği hakkında kendini eğit diye 4yıl eğitim fakültesinde yeterince eğitim aldım siz merak etmeyin cocuga rahatlamasını sağlamak amacıyla sarıldım ve tepki aldım malum öğrencim otizmli ve böyle tepkileride olabiliyor ama sizler malesef eminim ki lisans mezunu bile değilsinizdir 4yıl bu işin eğitimini alıp öğretmen olan kişilere sallamak ordan işinize gelen ..
Aa bir de "eminim ki lisans mezunu bile değilsinizdir" diyor. İyi ki bir üniversite okumuş, görmemiş ya. Onu da sütçü imam üniversitesi'nde filan okumuştur eminim. Böyleleri genelde üniversite okumanın zor bir şey olduğunu sanıyor.Sayın eğitim fakültesi mezunubeni aşağıladın, lise mezunları aşağılık değil ve ben mühendislik fakültesi mezunuyum,17 senelik mühendisim, aynı anda iş güvenliği uzmaniyim ,aynı zamanda yüksek lisans mezunuyum. Hadi şu iç bebisim
Çok şükür Anneyim
Buldumcuk hiç değilim tanıyamadın olmadı bu sefer iltihaplı arkadaş tutmadı
yaa pardon nickinizden anlamalıydım siz DoktorsunuzTüh keşke yanılmasaymışım. Çünkü tahminimde yanıldıysam geriye bir seçenek kalıyor. Hastasınız ajsjsj. Çok geçmiş olsun. Durduk yere birine öl geber demek, bunu arzulamak hastalık belirtisi. Allah şifa versin.
Yazdıgınız yazıdan cahilce yorumunuzdan öyle zannettim kusura bakmayın lütfen .. böyle su iç falan ergence laf sokmalar bana göre değil ayrıca ben lise mezunları aşağılık gibi bir cümle kurmadım lafları başka yöne çekmeyin..Sayın eğitim fakültesi mezunubeni aşağıladın, lise mezunları aşağılık değil ve ben mühendislik fakültesi mezunuyum,17 senelik mühendisim, aynı anda iş güvenliği uzmaniyim ,aynı zamanda yüksek lisans mezunuyum. Hadi şu iç bebisim
Kuduz yaftası yapıştırmadım okuduğunuz herşeyi neden başka yöne cekip kötü söylemlerde bulunmaya, saldırmaya meraklısınız böyle!!!yaa pardon nickinizden anlamalıydım siz Doktorsunuz
ama yukarıda da bir arkadaşın size yazdığı gibi online Doktorluğunuzda Online Avukatlığınız gibiyse yanlış Teşhis
Doğruya doğru yanlışa yanlış demediğimiz için böyleyiz zaten
Aynı şeyi sizin otizmli çocuğunuza yapsalar
Bilmem "Anne misiniz" ama
Kuduz yaftası yapıştırsa güvenip emanet ettiğimiz öğretmeni hop oturtur hop kaldırtırsınız okulu
asıl siz bunu yapamıyorsanız siz Anne değilsiniz
Durduk yere mi demişim el kadar yavruya ve otizmli kendi öğrencisi olan çocuğa kuduz yakıştırması yapan varlığa demişim o cümleyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?